Yok canım gec degil sen bugün 5+3sün carsamba 5+5 olacaksın keseyi görmek için ideal bi tarih. Ben de carsamba dr a gidicem o gün 5+3 olucam Allah nasip ederse.
aranızda geç döllenme yaşayan varmı arkadaşlarr benım bugun 5+5 günlük fakat hala kese tam oluşmamış sıvı birikmeye başlamış dedi doktor birde adet gunumde kan testım negatıftı 3 gün sonra pozitif oldu sizce geç döllenmemi
teyzoşkolarr biz perşembe kese görmeye gidicez .. 2 kaybım oldugu ıcın endişelerim cok ama kendıme söz verdim olumsuz kesınlıkle dusunmıcem dualara sıgındık.. İnşallah herşey yolunda olur... Bide kalp atısı duyarım bırd e 9 ayı görürsemmm
merhaba arkadaşlar Allah hepimizi sağlıcakla kavuştursun miniklerimize inşallah :) ben perşembe günü ilk kez hastaneye doktora gidicem aç mı gidicem tok mu bilemedim ilk kez gittiğinizde aç mı gittiniz tok mu yardımcı olur musunuz?
Canim artis gayet iyi benim de cuma gunu 504cikmisti.yarin 5+0oluyorum ben de. Cuma gunu gidicem kese icin karindan bakmasini istiyorum. Yarin senin vajinal ultrasonla gorulebilir haberlerini bekliyorum:)
Canim artis gayet iyi benim de cuma gunu 504cikmisti.yarin 5+0oluyorum ben de. Cuma gunu gidicem kese icin karindan bakmasini istiyorum. Yarin senin vajinal ultrasonla gorulebilir haberlerini bekliyorum:)