- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.578
- 448
Bence birçok çalışan kadına göre şanslı kategoridesin. Günümüzde memur olup, evine yakın yerde çalışmak önemli bir lüks. Kaldı ki hepi topu 2 sene dediğin süreç uzun bir süreç. Benim annem de emekli memur ve kendi zamanında prematüre doğan beni 40 günlükken bakıcıya vererek işe başlamış. Yanında bakacağı kimseler de yokmuş sürekli değişen bakıcılar ve kreşlerde büyüdük kardeşimle. Süt izni de ilk 3 ay içinmiş. Çok şükür biz zorluğunu yaşamadık ama annecim yaşadığı zorluklardan halen bahseder. Şuan şartlar daha iyi memurlar için. Özel sektörde çoğu şirket hamile kalmayı bile tabu haline getiriyor, bebek yüzünden işinden ayrılmak zorunda kalanları duyuyoruz. O yüzden bol şükür etmelisin şuanki haline diyorum.
Ahh Ahh eve yakın çalışmayı özlüyorum. 6 ay Ücretsiz izin aldım. Hamileliğimi evde geçiriyorum. İşe gidip gelmeyi isterdim. Ama alerjik astımım var iş yerim başka ilçede. Gidip gelmeye kalksam üç araç git üç araç gel. Sadece gidişi 1. Araç 40 dk, 2. Araç şehirler arası 55 km 45 dk, 3 araç lada 30 dk sürer. Tabi araç beklerkenki sürelerde var... İnşallah merkeze gelebilirim. Yoksa ilerde zorlanacağım.
mide agrisi ceken var mi aramizda?