Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bence normal şekerin canım. Son trimestrda kan şekeri düşük seyredebiliyormuş. Vücudunu susuz bırakma, özellikle dışardayken. Doktorum çantamda sürekli atıştırmalık bir şeyler bulundurmamı istedi. Minik minik atıştırırsan ve bol su içersen biraz yükselir, yükselmese bile etkilerini en aza indirirsin. Bir de kirazın şeker oranı çok değil, dondurma vs yiyip bakarsan daha iyi görürsün farkı. Son olarak ev tipi cihaz kullanıyorsan stribi yerleştirir yerleştirmez al kanını ve ilk kanı sildikten sonra bak. Elinin stribin yanlış yerine değmesi dahi yanlış sonuç verebiliyor. Ben ilk birkaç kez yanlış uygulamadan ötürü yanlış sonuçlar almıştım. Genelde de düşük çıkmıştı o yanlış sonuçlar.

teşekkür ederim canım bir kaç gündür halsizlik vardı hep belki bu yüzden olabilir dediğin gibi ufak atıştırmalık yapmam lazım

kızlaaaaaaar yaaa biraz önce müdürüm geldi şantiyeye işlerle ilgili plan yaparken eylül ayına geldi konu. kurban bayramı tatili dönüşü o işe başlanır dedi. bizim şoför doğum izninde olacak nasıl başlasın diye atladı veeeeee müdürüm doğumdan sonra 20 gün gibi kendini toparla işe gel, bebeğide getirirsin ofisi ayarlarız diye planlara başladı . tüm gün kalmazsın erken gidersin diyede iyilik yapmayı unutmadı :skandal:
Hah klasik özel sektör gerçeği işte, Allah yardımcımız olsun tatlım hepimizin, doğumdan sonra 20 gün veriyor Allah razı olsun!!! doğum öncesi süreç nasıl olacak, sen ne zaman izine ayrılacaksın? yasal 16 hafta hangi arada kullanılacak? 20 günde insan kendisine bile gelip, şaşkınlığnı bile atamaz, şantiye ortamını bilmiyorum ama kırkı çıkmamış bebekle nasıl olacakmış?

Hah klasik özel sektör gerçeği işte, Allah yardımcımız olsun tatlım hepimizin, doğumdan sonra 20 gün veriyor Allah razı olsun!!! doğum öncesi süreç nasıl olacak, sen ne zaman izine ayrılacaksın? yasal 16 hafta hangi arada kullanılacak? 20 günde insan kendisine bile gelip, şaşkınlığnı bile atamaz, şantiye ortamını bilmiyorum ama kırkı çıkmamış bebekle nasıl olacakmış?

öğle arasında yine aynı konu açıldı bende daha önce hiç doğum yapmadım bilemiyorum nasıl olur ama 16 hafta yasal izin verenlerin vardır bir bildiği dedim konuyu uzatmadım. müdürüm bayan ama çocuğu malasef olmuyor bu konuda hassas zıtlaşmak istemedim. yoksa aramız iyidir ve işini yapan herkese karşı izini konu etmez. işimizi ayarlayıp şu gün izin kullanıyorum diye bilgi vermemiz yeterlidir.

doğum yapan kadının doğum sırasında ki duaları kabul olurmuş. o anda ki duam ülkemde huzur, barış, eşitlik, adaletin kolkola dans etmesi olacak. :nazar:

Ya kizlar sizde nefes alip vermekte zorlaniyor musunuz? Yatiyorum olmuyor oturuyorum resmen mideme kadar sıkıstırıyor bebis yine nefes alamiyorum. Ne yapacagimi sasirdim :110:

slm kizlar bizde bu sene sehir disina cikamadik kendi memlekette denize yakin ev tuttuk burda minik bir tatil yapiyoruz...sansimiza havalar pek iyi gitmiyor ama yinede idare eder gibi..yuzuyorum gunesleniyorum ama yine se korkuyorum hamilelik te ins bir zarari yoktur

slm kizlar bizde bu sene sehir disina cikamadik kendi memlekette denize yakin ev tuttuk burda minik bir tatil yapiyoruz...sansimiza havalar pek iyi gitmiyor ama yinede idare eder gibi..yuzuyorum gunesleniyorum ama yine se korkuyorum hamilelik te ins bir zarari yoktur

Denizde Yüzmede sorun yokmuş. Ama güneşlenme leke yapabilir. Dikkat edin bence.

ya kızlar diyete başladım günde dört defa ölçüyom şekeri mi. sabah aç karnına ve uç öğün yemeklerden bir saat sonra düşmüyor. bi akıl verin ya bilgisi olan varsa. insülin kullanmak istemiyorummm:KK42::KK42:p

Canim ben bayramda denize girebilir miyim diye sordum doktoruma. Denize girebilirsin fakat guneslenme ani vucut isisinin artisi tehlikeli dedi. Bide denizden cikinca islak mayoyla sakin kalma dedi. Gerci seninde bilgin vardir bu konularda

Kizlar acil yardima ihtiyacım var yarim saattir karnimin sağ tarafinda bere gibi bi acı mı desem ağrı mı tarif edemiyorum sizce doktora gitmeli miyim bu saatlerde hareketli olurdu kızım bugün hareket de yok ne dersiniz

Canim ben bayramda denize girebilir miyim diye sordum doktoruma. Denize girebilirsin fakat guneslenme ani vucut isisinin artisi tehlikeli dedi. Bide denizden cikinca islak mayoyla sakin kalma dedi. Gerci seninde bilgin vardir bu konularda
evet cnm bikinimi hemen degistiriyorum denizden cikar cikmaz..gunesin dik saatlerinde pek girmedim hava ruzgrli deniz dalgaliydi ama yine de cok yandim :( bacaklarim ve karin bolgem yaniyor.biraz

Kizlar acil yardima ihtiyacım var yarim saattir karnimin sağ tarafinda bere gibi bi acı mı desem ağrı mı tarif edemiyorum sizce doktora gitmeli miyim bu saatlerde hareketli olurdu kızım bugün hareket de yok ne dersiniz
cnm belki kasilmadir...sakin ol sekerli biseler ye cikolata da olabilir uzan biraz karnini oksa mutlaka hareketlenir...bende gecen hafta batma seklinde agri oluyordu ama cok hareket ettigimde oluyordu

ya kızlar diyete başladım günde dört defa ölçüyom şekeri mi. sabah aç karnına ve uç öğün yemeklerden bir saat sonra düşmüyor. bi akıl verin ya bilgisi olan varsa. insülin kullanmak istemiyorummm:KK42::KK42:p
Canım tarçının şekeri düzenlediğini duydum , bir dene istersen.diyet yapıyorsun değil mi?

Bnde o aĞrıyla doktora gitmistim apandisit cktı ve amelyat oldum hamileligimin 3. Ayiydı sizi korkutmak istemm aMa dikkat edin

Back
X