Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benimde karnım yamuk görünüyor sürekli sağ tarafta ayakları poposu o kısmı çok ittiği için galiba annem soruyor daha ister misin diye bende isterim ama tekrar yaza denk getirmemeye çalışırım diyorumsıcaklar benide çok bunalttı üstüne birde nem olayı yapış yapışım sürekli evde klima yok bu zamana kadar hiç gerek duymamıştım, vantilatör gibi bişeyde almadık böyle her tarafı kapatıp içeride kalmak beni bunaltıyor arabada bile klima açmıyorum cam açıyorum, sürekli temiz hava istiyorum, ayy sanırım biz en sıcak yaza denk getirdik

Aynen canım. Öğretmenler genelde mayis hazirana hamile kalmayi ister subat martta doğum olsun diye :) bizim hiç öyle deme lüksümüz olmadı :) şükür ki olmaz dedikleri ay rabbim nasip etti. Saglikla dogsunlar da biz herseye raziyiz. Ama bu ay bebegin dogmus olmasi da zor olurdu iceride olmasi onlar icin daha iyi bence :)

Evet bizdede genelde öyledir şubat martta doğarsa, yazın dönem içine göre daha rahat olduğumuz için yazla birleştirmeyi düşünürler hatta arkadaşlarımın çoğu bebişi o aylarda doğumludur bizim olsunda hangi ay olursa olsun dediğimiz için bu aya nasip oldu, Allah yokluklarını göstermesin çok zor, isteyen herkese de nasip etsin

Merhaba arkadaşlar
Ben 33. Haftamdayım. Bebeğin kilosu geçen ay 2.70 gr dedi. Cumartesi günü tekrar gidicem ama 2.500 olmuştur diye düşünüyorum. Yani biraz iriymiş. Daha öncede şeker yüklemesinde şekerim biraz yüksek çıkmıştı. Doktor bişey demedi ama bebeğin iri olmasını ben buna bağlıyorum. Tatlı kavun karpuz dondurma hamur işi gibi şeyleri yasakladı dr. Sizde de boyle bi durumla karşılaşan var mı?

Bende şeker çıkmadı ama teyzemde vardı hamilelikte diyet uyguladığı halde 38. Haftalıkken 3.800 gr oğlunu normal doğumla doğurdu seker olanlar da normal diye biliyorum

Bugun is yerinde son günüm kızlar. Çalışabilir raporu almayacagim.sandalyede oturmaktan ayaklarım bacakların sisti
Ay işte bekledigim yazı canim bende pazartesi calisamaz raporu alcam vicdanen bir hafta daha mi kalsam diyorum esimde yat evde dinlen boşver diyo. Benimde ayaklarim şişti is yerinde terliklerle geziyorum öğlen çok uykum geliyo işin stresi de var tabi en iyisi ayrilmak galiba

Alanyada görümcemin doktorumun bir usgsi var, 12. ve 21. hafta usgleri gördüm, hayran kaldım, biz 32. haftada dahi alamadık o görüntüleri

Ne güzel canım artık görüntü olmak daha zormuş sanırım ben hiç 3 yada 4 boyutlu ultrasonu olan bir doktora denk gelemedim maalesef o yüzden hiç öyle resmimiz olmadi ayrıntılı da yaptıramadım o yüzden kime benzediği konusunda fikrimiz yok :)

Zaten makat geliş olanları normal doğum yaptırmıyorlar, mecburen sezeryan olması gerekecek son anda dönmezse, kilosuna da boyuna maşallah canm, sağlıklı olsunlarda kilolar da alınır boylarda uzar
Zaten makat geliş olanları normal doğum yaptırmıyorlar, mecburen sezeryan olması gerekecek son anda dönmezse, kilosuna da boyuna maşallah canm, sağlıklı olsunlarda kilolar da alınır boylarda uzar
evet cnm sezeryan görünüyo şuanda sağlıklı doğsunda ben herşeye katlanırım

Açıkçası sana ben döndürmeni önermiştim ama bugün dr dan sonra sanırım bende fikrimi değiştirdim ne gerek var zaten kalça çıkığı gibi bi risk varken allahım korusun bebklerimizi. Yurtdışında çoğunluk normal doğum yapıyo sanırım o yüzden sana sezeryan olmak fikir olarak yabancı ama boşver canım bence döndürmeyi

burada bütün hastane ılımlı bakıyor ama bizler in çevresinde bu tecrübeyi yaşayanlar olmadığı için ister istemez tedirgin yaklaşıyoruz. onlar için hem bebek hem anne önemli. ve ameliyat diye sezeryana ılımlı bakmıyorlar. tr ye den gelen biri olarak o kadar çok sezeryan gördüm ki bana da ister istemez o daha mantıklı geliyor. birde birşey olsa vicdan azabından ölürüm. ya kalbi durursa ya kafası kemikleri zarar görürse. bu şekilde bile kalça çıkığı riski varmış baksana. sezeryan bebiş için en az risk.sezeryana katlanmam daha mantıklı geldi.umarım herşey yolunda gider. sağlıkla alalım kucaklarımıza

Canim ben hep 3 boyutluya gidiyorum ama bizimki gostermiyoki hic. Net bi fotosu yok. Sakliyor yuzunu elini kapatiyor

Bu ayak sismeleri ve gece olan bel agrisi kotu ya. Ev terligi bile giyemeyecegim yakinda bir de gunduz hemen hic belim agrimazken gece uyurken epey agri vuruyor bana, hatta kalkip oturuyorum bir sure
bende yaaaa zaten defalarca tuvalete kalktığımdan bölünen uykum ağrıyla daha da zor. bu ayımız da böyle geçecek herhalde . ben artık sağdan sola dönerken kalkıp oturup öyle dönüyorum. geçen gece kasığıma ağrı girdi ölüyorum sandım

Canim ben hep 3 boyutluya gidiyorum ama bizimki gostermiyoki hic. Net bi fotosu yok. Sakliyor yuzunu elini kapatiyor

Ben 5d ultrasonla gormustum en net sonra benimki de hep sakladi yuzunu ya ayagi var yuzunde ya da eli

Benim gecelerim hep bir kisir dongu halinde zaten tuvalete kalkiyorum ,sonra cok susadigim icin su iciyorum yatiyorum. Bu sefer su ictigim icin yine tuvalete kalkiyorum kalkinca yine susuyorum vs vs

çok güldüm canım yaaaaa aynen bende. eşim yataktan kalkmamla uyanmıyor lıkır lıkır su sesimle uyanıyormuş.

Merhaba, benim dördüncü normal doğumum olacak inşallah ama nefes konusunda ne kadar araştırma yapsam da video olarak yararlı birşey bulamadım. Bilgi olarak ara ara bizle paylaşabilirseniz çok sevinirim. Bulunduğum şehirde kurs vesaire imkanı da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…