Amin canım inşallah, evde 2 prensten sonra 2 tane prenses ne kadar da güzel olacakTakvimimde 50 gun var yaziyor :)) heyecan basladi bugun kiyafetlerini yikayacagim utuleyecegim kizlarimin hazirliklarini artik bitireyim son 30 gunumuz kaldi gibi cok heyecanliyim cookkk mevhibe ikra ve meyram tuana saglikla gelin kucagimiza insallah... ecmainsinemnur
Hamileyken de acaba yetiyormu yediklerim diyorum hep bir endişe annelik böyle birşey sanırım daha sonrada sütüm yetiyormu derimÇok sağol canımın içi, tüm tavsiyelerini uygulayacağım, stres yapmayayım diyorum ama elimde olmadan da kilo artışına odaklanıyorum, bu lohusa psikolojisi nasıl bir şeyse, habire bebeğime yetebiliyor muyum diye sorguluyorum kendi kendime.
cnm nasil oldun bebek nasil sen nasilsinCanım numaranı bilsem seni arayacaktım, nete bile girecek enerjim yoktu, senin de aynı sancıları çektiğini hatırlıyorum, birisi 10 saat 20 saat sürecek dese rahatlayacaktım resmen, çok şükür 2. Gün daha iyi, 3. Gün daha da iyi derken ayaklandık, dün dikişlerim alındı, bugün biraz ağrımız var içeriden içeriden sızlıyor, doktor 40 gün dinlen dedi, bebek bakarken çok mümkün olmuyor ki. Canım ben de tam 18 kg aldım 64 kg ile kaldım, 82 kg olmuştum, sabah tartıldım 73 kg çıktım, 9 kg gitmiş 9 kg duruyor, hedefim evlendiğimdeki kilom56-58 ideal benim için, 5-6 kg fazla kiloyla hamile kalmıştım, emzirirken kan ter içinde kalıyorum, 3 lt su içiyorum sanırım en çok bu durum kilo vermeye yardımcı olacak, bol bol emziriyorum canım inşallah bizimki de ay sonunda almış olur, çok öpüyoruz sizi
ayyy canım kıyamam seni çok iyi anlıyorum kşke Numaram olaydı valla bende saatleri sayıyor dum bugün de bitti diye. o içten ağrım hala elimi değince var valla benim. bide fitil kullndım feci vajinamda kaşıntı oldu. 9 ay bi kereCanım numaranı bilsem seni arayacaktım, nete bile girecek enerjim yoktu, senin de aynı sancıları çektiğini hatırlıyorum, birisi 10 saat 20 saat sürecek dese rahatlayacaktım resmen, çok şükür 2. Gün daha iyi, 3. Gün daha da iyi derken ayaklandık, dün dikişlerim alındı, bugün biraz ağrımız var içeriden içeriden sızlıyor, doktor 40 gün dinlen dedi, bebek bakarken çok mümkün olmuyor ki. Canım ben de tam 18 kg aldım 64 kg ile kaldım, 82 kg olmuştum, sabah tartıldım 73 kg çıktım, 9 kg gitmiş 9 kg duruyor, hedefim evlendiğimdeki kilom56-58 ideal benim için, 5-6 kg fazla kiloyla hamile kalmıştım, emzirirken kan ter içinde kalıyorum, 3 lt su içiyorum sanırım en çok bu durum kilo vermeye yardımcı olacak, bol bol emziriyorum canım inşallah bizimki de ay sonunda almış olur, çok öpüyoruz sizi
Canım yaaa teşekkür ederiz nasıl aklın kaldıysa rüyana girmişizMaşallah selim tunaya çok tatlıseni bu gece rüyamda gördüm demek sabah senin yazdıklarını okuyacakmışım, rüyamda "çoktandır yazmadın seni merak ettik" diyorum tavsiyelerine uyacağım canm bende biraz daha bez ekleyeyim o zaman bende seninle aynı miktarda koymuştum şimdi nasılsın ağrıların azaldı mı? Ev için kendini çok yorma dikkat et, öpüyorum
Canım benim teşekkür ederizAllahımmm senin yakisikliligina bin kere maşallahhh Valla bozuk moralime ii geldi resmenn sinemm dünür olalım mı
Amin canım hepimizinkini inşallah.Maşallah Selim Tuna'ya çok tatlı Allah analı babalı büyütsün canım.
Teşekkür ederim canımAyyy canim cok tatli gözler cin gibi. Saglikla huzurla büyüsün. Sütünün gelmesine çok sevindim. Emzirmek harika bir duygu gece asla kalkamayan ben emzirmek icin can atip kalkiyorum. Bugun aklımdan geçtin bir hafta oldu ağrıları azalmıştır diye. Ağrı da dert ortağımdin hamilelik boyunca sezeryanda olunca aklim sende kaldı.annelik kesinlikle harika bir duyguymuş bende aynisini söylüyorum. Herkesin bu duyguyu tadmasini gerçekten isterim. Saglikla bol bol sütle kal
Sezeryan için ilk günki ağrılarından bahsedince bir an gözüm çok korktu ama sonrasında çabuk toparlanmışsın çok sevindim buna, baksana temizlik bile yapmışsın helal olsun sanaCanım yaaa teşekkür ederiz nasıl aklın kaldıysa rüyana girmişizgün o kadar çabuk bitiyor ki hiçbir şeye fırsat kalmıyor, selim tuna altını kirletiyor, acıkıyor, banyo yaptırılıyor derken gün bitiyor. Ağrılarım azaldı canım, hiç geçmeyecek gibi geliyor ama o acıya rağmen hızlı toparlanıyorsun yine de. Evi dip köşe kendim temizlemeyince rahat edemedim, yoruldum ama için rahatladı biz de çok öpüyoruz, dikkat edin kendinize
bizim ki daha uzun sürüyor canım maalesef bu aralar azaldı ama . geçen pediatri Dr una götürdük tahlilleri iyi ise korkulacak birşey yok diyor.ama yine de tedirginim. konya ya geldiğimde detaylı bi kontrolden geçircem yüzde yüz anladığın dil ayrı oluyor çünkü. kısa süreli ise korkma. bizim ki bazen uzun sürdüğü için yaptılar. nöroloji beyin kalp 3 gün boyunca hepsine bakıldı 24 saat kablo lar içindeydi şükür bişi çıkmadı. biraz erken doğduğu için de olabilir diyorlar.ama ben Türkiye de kendim gösterene kadar içim rahat etmicek. bu arada Dr dedi büyüdükçe kemikleri geliştikçe bedenine rahat hükmeder yapmaz. onun için korkma canım. sağlıkla kalın selim tuna ylaTeşekkür ederim canımAmin inşallah. Gerçekten emzirmek başka bir huzur veriyor, bağ kuruyor arada ben de 48 saat uykusuz kalırsam ancak gündüz uyuyabilirdim , şimdi sürekli ıyuklar haldeyim hamilelikte ağrıda dert ortağıydık,sezaryende de aynı şiddette yaşadık sanırım neyse ki şu anda yavruşlar kucağımızda, bir de sana geçen gün şeyi danışacaktım, bebeğin sıçrıyor diye test yaptırmıştın ya, Selim Tuna da farklı 2 gün uykusunda nefesini tutmuş, babası fark etti, saat tuttu 7 sn nefes alıyor 7 sn nefes tutuyor, 3. Tekrardan sonra sıçrıyor, babası duramadı gece gece acile götürdük, meğer bebeklerde olurmuş,20 saniyeye kadar normalmiş. Sizinki de mi böyle bir şeydi?size de bol sütlü sağlıklı günler tatlım.
ben canım sezeryandan sonra 4.gün başladı fitil kullandım 10 gün. Bu aralar tekrar var gibi ;(Arkadaslar ben bugun de kendimi hic iyi hissetmiyorum idrar yolu enf. Olan var mi aramizda
D-drops aynı yan etkileri yapmaz değil mi? Biz de yarın başlayacağız, korkmaya başladımAci
Acilen d-drops edin canim. Amazondan siparis vermeyi dene en kotu ihtimalle. Cok gecmis olsun
Bizen son cuma günü doktora gittik. Bizim kız yerinden memnun henuz gelmeye niyeti yok gibi gözüküyor :) bu cuma yine doktora gidecegizbanu86
fatihpepe ......22 eylül perşembe
tubisimben
1 11Hatice11
kubbaa
d_d_m
Karakedck
ajenjo
@bebekicin
nigzess
Elfdenizz
B Battaniyem1 ........19 eylül pazartesi
R rhyildiz .......... 21 eylül çarşamba
elfinya ..........19 eylül pazartesi..
D dolunaysu ......22 eylül perşembe
dombulyanak
Y YAGMURTOPRAKK
nino
M mystiquee
daisy5 .......28 Eylül çarşamba
zaran ..........29/30 eylül
kızlar var mı eksilen (ya da artan)listeden. yarının 2 talihlisi vaaarr arkadaşlar hayırlı doğumlar doğurun gelin bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?