Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Amin canım inşallah, evde 2 prensten sonra 2 tane prenses ne kadar da güzel olacak hazırlıkları yaparken çok da yorma kendini, görümcemle yakın tarihleriniz, onun da günü 5 kasım görünüyor ama şimdiden kanala girmiş 1 cm açıklığı var, sağlıkla kavuşsun inşallah herkes yavrularına, öpüyoruz tatlım

Hamileyken de acaba yetiyormu yediklerim diyorum hep bir endişe annelik böyle birşey sanırım daha sonrada sütüm yetiyormu derim sonra boyu uzuyormu sonra okulda Nasıl ... Bende hep böyle olurum

cnm nasil oldun bebek nasil sen nasilsin

ayyy canım kıyamam seni çok iyi anlıyorum kşke Numaram olaydı valla bende saatleri sayıyor dum bugün de bitti diye. o içten ağrım hala elimi değince var valla benim. bide fitil kullndım feci vajinamda kaşıntı oldu. 9 ay bi kere
idrar yolu enf. olmadım ama ameliyattan sonra kanamadan dolayı genelde oluyormuş . dikkat et hiç hafife alma olursa çünkü git gide artıyor.20 gün olduğunda hafif karın üstü yatınca çok mutlu olmuştum bu arada hakikaten emzirmek bence de kilo verdirir ben bi elimde meme bi elimde su şişesi ile duruyorum. eşim akşam gelir gelmez ilk işim duşa girmek. normal doğum yapamadk bari emzirme tadını çıkaralım. iki buçuk üç saate bir uyandır emzir canım farkı göreceksin.bol sütlü günlerin sğlıkla mutlulukla olsun canım

slm kiZLAR sayfa cok birikmis yeni dogum yapanlara hayirli olsun...benim sol bikini bolgemde kramp seklinde agri oldu otururken yatarken bise yok ama ilk ayaga kalktigimda batiyor sanki ic camasirin kestigi yerde tam neden oldu anlamadim cok fazla ev isi yaptim gecenlerde acaba ters bi hareket mi yaptim bilemedim buyuk wc mi de bir iki kere ertelemek zorunda kaldim minik aglio diye makati da catlattik iyi mi az az kan geldi offf gunde 3 lt su iciyorum kuru kayisi yiyorum yulaf ezmesi de tuketiyorum cok korkuyorum ya kabiz olmaktan

Canım yaaa teşekkür ederiz nasıl aklın kaldıysa rüyana girmişiz gün o kadar çabuk bitiyor ki hiçbir şeye fırsat kalmıyor, selim tuna altını kirletiyor, acıkıyor, banyo yaptırılıyor derken gün bitiyor. Ağrılarım azaldı canım, hiç geçmeyecek gibi geliyor ama o acıya rağmen hızlı toparlanıyorsun yine de. Evi dip köşe kendim temizlemeyince rahat edemedim, yoruldum ama için rahatladı biz de çok öpüyoruz, dikkat edin kendinize

Allahımmm senin yakisikliligina bin kere maşallahhh Valla bozuk moralime ii geldi resmenn sinemm dünür olalım mı
Canım benim teşekkür ederizgüzeller güzeli prensesin napıyor? hayırdır moralin neden bozuk, bozuk olmasın tatlım ya, @ banu86 ile dünür olduk ama kızı daha görmedi oğluşumu, bakalım beğenecek mi instagramda bir video var, 3-4 yaşında oğlan çocuğu hüngür hüngür ağlıyor, "beni neden sevmiyor " diye, annesi de "şaka yaptı, seviyor " diyor, kız da "şaka yapmadım sevmiyorum" diyor, ama nasıl ağlıyor oğlan çocuğu, eşime gösterdim " ayy üzmesin kızlar benim oğlumu, sevsinler, böyle ağlarsa ben dayanamam " diye, şimdiden tasası sardı

Teşekkür ederim canımAmin inşallah. Gerçekten emzirmek başka bir huzur veriyor, bağ kuruyor aradaben de 48 saat uykusuz kalırsam ancak gündüz uyuyabilirdim , şimdi sürekli ıyuklar haldeyim hamilelikte ağrıda dert ortağıydık,sezaryende de aynı şiddette yaşadık sanırım neyse ki şu anda yavruşlar kucağımızda, bir de sana geçen gün şeyi danışacaktım, bebeğin sıçrıyor diye test yaptırmıştın ya, Selim Tuna da farklı 2 gün uykusunda nefesini tutmuş, babası fark etti, saat tuttu 7 sn nefes alıyor 7 sn nefes tutuyor, 3. Tekrardan sonra sıçrıyor, babası duramadı gece gece acile götürdük, meğer bebeklerde olurmuş,20 saniyeye kadar normalmiş. Sizinki de mi böyle bir şeydi?size de bol sütlü sağlıklı günler tatlım.

Sezeryan için ilk günki ağrılarından bahsedince bir an gözüm çok korktu ama sonrasında çabuk toparlanmışsın çok sevindim buna, baksana temizlik bile yapmışsın helal olsun sana göğüslerin ne durumda yara falan oldu mu yada yaptığın bişey var mı, çok korktuğum şeylerden birisi kilo olarak da 9 kilo şimdiden baya iyi gerisi de gelir inşallah bu arada annenler geldiğinde kv den gidecek mi yoksa hepberaber mi kalacaksınız?

banu86
fatihpepe ......22 eylül perşembe
tubisimben
1 11Hatice11
kubbaa
d_d_m
Karakedck
ajenjo
@bebekicin
nigzess
Elfdenizz
B Battaniyem1 ........19 eylül pazartesi
R rhyildiz .......... 21 eylül çarşamba
elfinya ..........19 eylül pazartesi..
D dolunaysu ......22 eylül perşembe
dombulyanak
Y YAGMURTOPRAKK
nino
M mystiquee
daisy5 .......28 Eylül çarşamba
zaran ..........29/30 eylül
kızlar var mı eksilen (ya da artan)listeden. yarının 2 talihlisi vaaarr arkadaşlar hayırlı doğumlar doğurun gelin bekliyoruz

bizim ki daha uzun sürüyor canım maalesef bu aralar azaldı ama . geçen pediatri Dr una götürdük tahlilleri iyi ise korkulacak birşey yok diyor.ama yine de tedirginim. konya ya geldiğimde detaylı bi kontrolden geçircem yüzde yüz anladığın dil ayrı oluyor çünkü. kısa süreli ise korkma. bizim ki bazen uzun sürdüğü için yaptılar. nöroloji beyin kalp 3 gün boyunca hepsine bakıldı 24 saat kablo lar içindeydi şükür bişi çıkmadı. biraz erken doğduğu için de olabilir diyorlar.ama ben Türkiye de kendim gösterene kadar içim rahat etmicek. bu arada Dr dedi büyüdükçe kemikleri geliştikçe bedenine rahat hükmeder yapmaz. onun için korkma canım. sağlıkla kalın selim tuna yla

Bizen son cuma günü doktora gittik. Bizim kız yerinden memnun henuz gelmeye niyeti yok gibi gözüküyor :) bu cuma yine doktora gidecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…