Benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandi, cok ama cok kötü bir duygu başlarda özellikle seni cok iyi anliyorum ama senin suçun degil öyle düsün sağliksiz bir gebelik olduğu icin doğa onu otomatikman atiyor hayirlisi böyleymis bence. Ben ekim ayinda kürtaj oldum aralikta tekrar hamile kaldim, kürtajdan sonra hamile kalma ihtimali cok yüksek. Kendini biraz rahatlatmaya calis en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin insallah, bozma moralini. Ben söyle avunmustum en azindan dogal yollardanhamile kalabilecegimi Allah bana gösterdi demistim, Allah sabir versin cnm.Kızlar tekrar merhaba;
Geçen hafta gebeliğimin 6. haftasında çok şiddetli ürtiker(kurdeşen) oldum. doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını duyduk . bu arada ablam önceden iki düşük yaşadığı için(pıhtılaşmadan dolayı) gebe kalmaya çalışırkenden başladığım ecopirin kan sulandırıcı ilacı doktorlar alerjiyi çoğalttığı için kesmemi söyledi. çok az miktarda alerji ilacı kullanarak geçirdiler kaşıntılarımı. bu hafta tekrar kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışı durmuştu. yaşadığım şoku size tarif etmem imkansız. aynı gün kürtaj oldum bu arada bu ilk gebeliğimdi. şuan hala kendime neden diye soruyorum. nasıl atlatıcam ben bunu? neden ben neden bebeğim? evet takdir Allah'tan ... belkide hayırlısı bu ama neden? aynı durumu önceden yaşayan varmı nolur yazın bana yoksa düşünmekten aklımı kaçırıcam...