Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım 3.5 yaşında Cnm...belki anlıyordur senin kizinda biraz kıskançlık yapabilirBenim kızım 3 yaşında kardeşin olacak diyorum karnımda Bebek var diyorum vallahi umrunda değil ya ne Zaman anlar?
Ben de ya sağ ya sol yatabiliyorum...sırt üstü ve yüzüstü yatamiyorum..Ben masallah gece her yone donuyorum rahat edemedigim icin ama karnim agriyo demeyi bir deneyeyim sagol canimcim
Slm cnm iyiyiz sen nasılsınNasılsıniz
Günaydın Cnm...bende ilk haftalarda öksürük vardı doktora söyledim bebek korumalı bir sıvının içinde bise olmaz demişti...ama kasiklardan nasıl öyle ses gelio ya ilk defa duydum...bol c vitamini tuket ınş biseycik olmazGünaydın anneler :) benim hapşırınca kasıklarımdan kütür kütür ses geliyor ya korkuyorum birşey olur mu?
Iyiyiz canim sen nasilainnNasılsıniz
Dün midem bulandi istifra ettim 2 gündür istifra ediyorumIyiyiz canim sen nasilainn
Midem bulanıyor cnm 2 gündürSlm cnm iyiyiz sen nasılsın![]()
Benimde Cnm ... Ama yapacak bise yok alıştım artık benMidem bulanıyor cnm 2 gündür
İyi sonuçlar alacağına eminim CnmKızlar yarın 2 li test sonucumu alacam dua edin
Insallah cnm sonuçlar 1 haftada çıkıyor dedi doktorİyi sonuçlar alacağına eminim Cnm![]()
Canım sen ikili test yaptırdığında bebeğin boyu kaç mmdi? Bir arkadaş 4,6cm olaması gerekiyormuş yazdı. Kafam karıştı şimdi.Kızlar yarın 2 li test sonucumu alacam dua edin
Benim doktorum o kadar uyuz ki bebegi de rahim agzini da ölçtu bende kaç cm dedim napacan çok iyi dedi güldü .büyük ihtimalle tahlillerin temiz cikar dedi.git 2 li testi yaptr kan ver dedi.doktorumu degistirecem zatenCanım sen ikili test yaptırdığında bebeğin boyu kaç mmdi? Bir arkadaş 4,6cm olaması gerekiyormuş yazdı. Kafam karıştı şimdi.
Insallah cnm , :))dogduktan sonra eminim çok iyi anlasacaklar:)günaydın herkese :)
sweet-73 güzel sonuçlar alırsın inşallah canım.
biz hala kızıma söyleyemedikeşim nasıl söyliycez diyip duruyor.
geçen gün babam 'kızınız 2 tane kardeş istiyormuş' diye takılacak oldu. 'uydurma dede,ben öyle birşey demedim ve kardeş filan istemiyorum' dedi.
şu ayı da atlaralım bulucaz artık bir yolunu![]()