- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
Ayyy inss Cnm ya çok sevinirimIskenderun a gelirsem ararım seni kesin orada bir iş çıkarsa görüşürüz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inss Cnm ya çok sevinirimIskenderun a gelirsem ararım seni kesin orada bir iş çıkarsa görüşürüz![]()
Benim önceki hamileliğimin aynı sanki yine erkek gibi geliyor ondan. Ama bazen de kız mı ne oluyorum. Bu kez ben cinsiyete hiç takılmadım korkumdan valla. Atıyorum canım bak bakalım.Sana da bir kız hissediyorum bir erkek... sen bana 6 haftalık bir ultrason gondersene tahmin yapayım. 6+larda olsun...
Ay insallah yolum düssun oralara hiç görmedim. Atatürk ün bize son hediyesidir Hatay ve cok kiymetlidir. Gormek nasip olmadi henüz...Ayyy inss Cnm ya çok sevinirimgüzel bir hatay mutfağı hazirlarim sana
![]()
Oooo hatay mutfagıAyyy inss Cnm ya çok sevinirimgüzel bir hatay mutfağı hazirlarim sana
![]()
Bu kac haftalik bebek gözukmuyor da bir buyuk hafta var mi? Bebegin konumuna gore söyleyeceğim.Eki Görüntüle 1776402
Benim önceki hamileliğimin aynı sanki yine erkek gibi geliyor ondan. Ama bazen de kız mı ne oluyorum. Bu kez ben cinsiyete hiç takılmadım korkumdan valla. Atıyorum canım bak bakalım.
Evet Benim kiz babayı inanılmaz kiskanio ya.. Bana birse alsa küçük hanima da almak zorunda ise giderken önce doğa öpecek sonra ben ... Kiskancliklarida çok tatli oluyor yaaa... Mesela benle eşimin düğün fotosunu gördü kendi niye yokmuş niye gelmemiş neden o gelinlik giymemiş...Kız cocugu bambaşka ya. İçimde kaldı diye erkek istiyorum ben ama kız daha bir yakın oluyor sanki. Anneye de önce rakip(babayı kıskanmalar fln) büyüdükten sonra can yoldaşı..
Bu arada bebeği ilk ben öğrenmiştim degil mi?Bu kac haftalik bebek gözukmuyor da bir buyuk hafta var mi? Bebegin konumuna gore söyleyeceğim.
Yok esim yapıyor amaOooo hatay mutfagıhani meshur bir tatlınız da var ya kimse aşermesin diye anmıyorum. Onu yapabiliyor musun
O yasak canım malesef. İlk sayfada yazıyordu teklif edenin üyeliği silinir ısrar ederse fln da diodu. Ama organizasyon fikri harikaymıs.
Küçük ve güzel bir yer Cnm...misss gibi sahili var..ve mevsimi süper pek kis yasamayizAy insallah yolum düssun oralara hiç görmedim. Atatürk ün bize son hediyesidir Hatay ve cok kiymetlidir. Gormek nasip olmadi henüz...
Bu arada bebeği ilk ben öğrenmiştim degil mi? Az once kendime alinti yapmişim..Eki Görüntüle 1776402
Benim önceki hamileliğimin aynı sanki yine erkek gibi geliyor ondan. Ama bazen de kız mı ne oluyorum. Bu kez ben cinsiyete hiç takılmadım korkumdan valla. Atıyorum canım bak bakalım.
Ben nuba attım ... Vajinaldan bakildiysa kız karindan bakildiysa erkek dedi slvster..doktor karindan bakmıştı..belki senin tahminin de tutarBu kac haftalik bebek gözukmuyor da bir buyuk hafta var mi? Bebegin konumuna gore söyleyeceğim.
Benim bi abim bir ablam var ama annem benim hamile olduğumu bilse erkek erkek diye tutturur, KendiSi hem erkek hem kız bebeği tatmış oysa ama ananeler erkek torun seviyor bence de :)Ayyy senin bu msjini kopyalayıp anneme yollasam var ya evde bayram havasına girerannemle kızım birbirine çok bağlı Annem kızıma aşırı düşkün ama oğlu olmadığı için ikincinin oğlan olmasını çok istiyorlar tabi en önemlisi sağlık...ama Benim için hiccc onemli değil ikinci kız olsa da ne güzel iki prensesim olur arkadaş sırada olurlar
tabi herşeyin hayırlısı sağlıklı hayirli olsunlarda
Ayy evet seninle konusuyorduk senden müjde alınca ben de test yaptım umutsuzca. Bir de otelde eğitimde acı cekiyordum harika bir sürpriz oldu. Hemen o an sana yazdım :)Bu arada bebeği ilk ben öğrenmiştim degil mi? Az once kendime alinti yapmişim..
Ne güzel cnm ya zaten akdenizle burun burunasiniz hop hemen deniz baharda.. antalya da nisanda denize giriliyormuş sizin oralar da öyledir herhalde..Küçük ve güzel bir yer Cnm...misss gibi sahili var..ve mevsimi süper pek kis yasamayizşimdiden yarim kol giymeye başladı burdakiler 2 3 gündür hava miss
Evet Benim annemde nedense erkek torun istiyo ama kızım olduktan sonra inanılmaz bag oldu aralarında... Kızım 4 aylikti annemin arkasından aglardi annemde öyle...simdi yine hamileyim ışte sağlıklı olsun da erkek olsa iyi olur diyorBenim bi abim bir ablam var ama annem benim hamile olduğumu bilse erkek erkek diye tutturur, KendiSi hem erkek hem kız bebeği tatmış oysa ama ananeler erkek torun seviyor bence de :)
Bende bugün hiç bise yakmadim balkonda kızımla oyunlar oynadık çok güzeldi hava..Evet deniz havası gibisi yok ya..Ne güzel cnm ya zaten akdenizle burun burunasiniz hop hemen deniz baharda.. antalya da nisanda denize giriliyormuş sizin oralar da öyledir herhalde..
Burasi da iki gundur sicakti bu gece dustu sicakliklar... subatta 25 dereceyi gorduk burasi icin normal degil... sonradan cikmaz acisi insallah... dogalgaz yakmadigim icin mutluyum ama ileriki aylarda bonus olarak donerse kotu olur.
Yok bu ikisinden de anlamiyorum cinsiyet bolumunde tahmin yapan kizlar var bir oraya gonderirsen tahminde bulunurlar. slyvester diye bir arkadas var o iyi anliyor. Ben 6+larda iyi anliyorum ama öncesi sonrasini hic anlamiyorumEki Görüntüle 1776414
Doktorun ultrasonu cok kotu ya ondan görünmüyor cnm malesef. Bi tane buldum smdi ama o da yeni taa 9 haftalık. Onceki 6+4tü. Arada baska yok malesef.