• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 41 41,8%
  • erkek

OY: 51 52,0%
  • ikiz kız

OY: 3 3,1%
  • ikiz erkek

OY: 2 2,0%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 1,0%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    98
Kızlar merhaba 23+4 haftalık hamileyim 2 hafta sonra yurtdışı gezisine gitmeyi planladım fakat acaba uzun saatler dısarda ayakta kalmak yürümek sıkıntı yapar mı 5 günlük bi tatil olcak uzun yürümeler açılma vs yapar yazıyordu bi kaç yerde korktum
Açılmayı bilmiyorum bence bu haftalar erken onun için yine de 24 de yalancı sancılar başlıyor deniyor yurt dışına çıkmadan yanınızda magnezyum takviyesi almanız gerekebilir

Kızlar bende dün ayrıntılı yaptırdım her şey yolunda dedi, birde tetanoz aşısı oldum,

bebişede henüz sadece beşik yatak birde ateş ölçer aldım, ama etrafımdakiler büyükler vs sürekli bişeyler alıyolar
bu ay itibariyle yavaş yavaş her şeyini almaya başlıcam inşallah
Evet doğru bir yerden başlamak lazım

Kızlar merhaba 23+4 haftalık hamileyim 2 hafta sonra yurtdışı gezisine gitmeyi planladım fakat acaba uzun saatler dısarda ayakta kalmak yürümek sıkıntı yapar mı 5 günlük bi tatil olcak uzun yürümeler açılma vs yapar yazıyordu bi kaç yerde korktum
bu belki son haftalarda olur ama 23-28 arası olmaz bence. ikinci trimester en enerjik zamanımız çok güzel geziliyor

canim arkadaslarim ben çapada doğum yapmak istiyorum görümcelerim hep orada doğurmuşlar ve cook memnunlar,özel oda falanda tutabiliyorsunuz oradayken kendinize süslemenize vs de izin veriyorlar çoğu devletin aksine eşlerinizede izin veriyorlar, ama dışarıdan gebe takibi kabul etmiyorlar nasıl kendimi çapaya sokabilirim bilen var mı ❣️❣️

canim arkadaslarim ben çapada doğum yapmak istiyorum görümcelerim hep orada doğurmuşlar ve cook memnunlar,özel oda falanda tutabiliyorsunuz oradayken kendinize süslemenize vs de izin veriyorlar çoğu devletin aksine eşlerinizede izin veriyorlar, ama dışarıdan gebe takibi kabul etmiyorlar nasıl kendimi çapaya sokabilirim bilen var mı ❣️❣️
Kaçıncı haftadasınız

sonlarda değilsiniz aslında normal randevu alsanız bundan sonra çapada takip edilseniz olmuyor mu 😁 ilk haftadan itibaren mi oraya gitmek lazımmış
gebe takibi yapmıyorlarmış riskli gebelere bakıyorşarmıs sadece bi kere randevu alıp gittim cünkü bu sekilde söylediler. acaba sancım var vs diyip acildenmi giriş yapsamda kaydım açılsa diye düşünüyorum 😅

gebe takibi yapmıyorlarmış riskli gebelere bakıyorşarmıs sadece bi kere randevu alıp gittim cünkü bu sekilde söylediler. acaba sancım var vs diyip acildenmi giriş yapsamda kaydım açılsa diye düşünüyorum 😅
işe yaramaz bence ultrasonla bakıp bir şey yok derler 😁 hiç bilmiyodum çok ilginç bütün hastaneler normal gebe takibi yapar sanıyodum

Back
X