Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden buraya kadar kızlar... Ne yazıkki bebeklerimin kalpleri durmuş... Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın dua edin lütfen inşaallah banada nasib etsin.....
canım senin sat kaçtıBende 12 şubat gibi gideceğim. Doktor kalp atışlarına bakarız bir dahaki geldiğinde dmişti.
Cnm ben 6+5 te gördüm sesi çok tizdi... 2 hafta sonra gümbür gümbür sesi duyacam imsKızlar bütün 6+3 haftalığız.birazdan doktora gidiyorum bugun kalp atışını duymam mümkün mü? 6 haftada duyan var mı?
Cnm ben 15 aralık son regl...6+5 çıktı...18 aralık ta olmuştum
18 aralikti canımcanım senin sat kaçtı
Ikiz mi geliyor kız :))))masallahhhhhhCanlarim Rabbime şükürler olsun ki iki bebisimin de kalbi atiyor. Haftalariyla uyumlular. Şükürler olsun![]()
gecmis olsun canim, bende tedirgin oldum.. keseyle ilgili bi kanama olmamasi cidden rahatlatici ama az bir kan da gelmemis nasil nereden geldigini bilemez ki dr?? bebekle ilgisi yokmus cok sukur, insallah onemli birsey degildir.. bolca dinlen bakalimKizlar bu sabah kasik agrisiyla uyandim ayaga kalktigimda ceviz buyuklugunde sivi kan geldi hemen doktora gittik vajinal muayene yapti aktif bir kanama yok keseden yada cevresinden gelen bir kanamada degil dedi ama ne kanamasi onuda tam aciklayamadi yani yerlesmemi diyorum olabilir diyo kalp atisinida ilk defa bugun duymus oldum cok sukur, dusuk ignesi yapti yatip bol bol dinlen dedi 18 subatta randevum var zaten ama cok tedirginim![]()
Bana mı dedin cnmASSELL87
nasilsin? seninle gunlerimiz ayni diyorduk ama sonradan esim son regl tarihimi hatirladi ( ki o bu konularda daha guvenilir) boylece ayni gunu beklemiyoruzen azindan ayni aydayiz :) iyimisin bu arada bulantilar devam mi? ben hem bulaniyorum hem yemek istiyorum.. bakalim sonum ne olacak...
Sagol canim allah razi olsun suanda yatiyorum tuvalete gitmeye korkuyorum bu donemde yerlesme kanamasi olurmu onu bilmiyorumgecmis olsun canim, bende tedirgin oldum.. keseyle ilgili bi kanama olmamasi cidden rahatlatici ama az bir kan da gelmemis nasil nereden geldigini bilemez ki dr?? bebekle ilgisi yokmus cok sukur, insallah onemli birsey degildir.. bolca dinlen bakalim
gozunaydin, Allah saglicakla kovustursun insallah.. ilk cocugun mu?selam kızlar bende eylül annesi olucam beni de alın araniza 6 haftalik olduk tam biz
tarihler sanki surekli degisiyor.. sanki senin de mi 20 eyluldu?Bana mı dedin cnm
Canlarim Rabbime şükürler olsun ki iki bebisimin de kalbi atiyor. Haftalariyla uyumlular. Şükürler olsun![]()
Sagol canim allah razi olsun suanda yatiyorum tuvalete gitmeye korkuyorum bu donemde yerlesme kanamasi olurmu onu bilmiyorum
Yok cnm benim degismeditarihler sanki surekli degisiyor.. sanki senin de mi 20 eyluldu?
Simdi nasılsın? Ağrın sızın var mı? Dün benim de doktor başka bir yerde kanama alanına benzer bsyler gördü baya da büyük ama keseden uzaktı. Belki öyle birşeydir.Kizlar bu sabah kasik agrisiyla uyandim ayaga kalktigimda ceviz buyuklugunde sivi kan geldi hemen doktora gittik vajinal muayene yapti aktif bir kanama yok keseden yada cevresinden gelen bir kanamada degil dedi ama ne kanamasi onuda tam aciklayamadi yani yerlesmemi diyorum olabilir diyo kalp atisinida ilk defa bugun duymus oldum cok sukur, dusuk ignesi yapti yatip bol bol dinlen dedi 18 subatta randevum var zaten ama cok tedirginim![]()