- 12 Mayıs 2015
- 993
- 490
- 103
O markalar kullanmıyor artık diye biliyorum. Üretim yerlerine şu açıdan değindim. Biz firmaya gittiğimizde sadece ne koşulda üretildiğine bakmıyoruz. Ürünlere yönelik içerik incelemesi ve dosya( varsa klinik çalışmalar ve teknik bazı çalışmalar) incelemesini yapıyoruz. Bu büyük firmalara da daha sık denetim oluyor ve rekabetten dolayı cok şikayet alıyorlar ondan yasaklı/sınırlı kullanılabilen bileşenleri kullanma ihtimalleri daha düşük oluyor. O açıdan bir nebze güvenilir. Ama tabi her bir ürün içeriğine bakmak lazım. Ben toptan hamilelikte oje moje cıkardım hayatımdan kafam rahat:) Nasılsa şuan işe de gitmiyorum diye. Bazen kaçamak ruj sürüyorum ama itiraf edeyim:) chanel,mac,note fln. Hiç içeriğine bakmadım renkleri harikauretim sartlarindan ziyade icerikleri acikcasi. formaldehit, fitalat ve toluren acisindan bakiyorum.. bunlar en populer zararlilar kimbilir daha bilmedigim neler vardir. ama bu acidan bakinca en ucuz masum oje pastel oluyor. pastelin dokusunu cok sevmedigimden daha cok chine glazein renk ve dokusunu seviyorum.