Ben temmuz doğumluyum, yaz çocuğuyum ,sıcakta gıkım çıkmaz diyenlerdendim ta ki alanyada klimasız kapalı balkon-mutfakta kayınvalidem ile yemek yapana kadar, senede 10-15 gün gelip denizin havuzun güneşin tadını çıkarıp bronzlaşıp gidince güzel geliyor da sıcak iklim, rutinde yaşamak, rutin ihtiyaçları o sıcakta görmek zor, Allah kolaylık versin sizlere, bir de her geldiğimde şaşırıyorum, ben ki makyajı süslenmeyi seven bir insanım ama antalyada filan olacak iş değil ne rimel dayanıyor ne fondöten ne de fön, değil gündüz sıcakta akşam bile fön durmuyor, bölgenin yerlisine bakıyorum, biz kolsuzlarla zor dayanırken uzun kolla duruyor, full saç makyaj, doğaya adaptasyon böyle bir şey mi

sizlerin yanında gıkımızı çıkarmayalım tabii, burası bugün 32-33 derece ama ofis 45 gibi resmen ve klimayla hiç barışık değiliz, anında çarpıyor, baş ağrısı yapıyor, beş dk ya bir aç kapa yapmaktan gına geldi

İzmir seyahati ertelenmekten bir hal oldu, güya bu haftaya ertelemiştik ,eşim bu hafta hindistana gidiyor bir haftalığına sonra bayram planı var, bu gidişle bebeği doğurup geleceğim izmire