- 6 Temmuz 2014
- 1.146
- 1.990
- 333
normal dogum isteme hakkini cok iyi anliyorum canim. ama doktorlarin seni sezeryana yonlendirmesini de anliyorum acikcasi. tup bebek olmasi olayi narinlestiriyor biraz, bir de hamileligindeki zorluklar vardi sanirim yasadigin. onlari atlatmisken normal dogum riskini almak istemiyor olabilirler. bir kac doktor daha bakin tabi isteklerin onemli ama tavsiyem cok da zorlama. onemli olan ikinizin de saglikli olmasi dogumdan sonra..
evet anlıyorum riske atmak istemiyorlar kime dediysem ee tüp bebek kıymetli bebek diyorlar evet öyle 3 yıl bekledik olsun diye çok şükür rabbim nasip etti ama benim bebeğim bana da kıymetli eşimede kıymetli hemde çok ama normali varken hiç denemeden bi engel bi sorun olmamışken yokken direkt kestirip atmalarını anlamıyorum ben denemek istiyorum normal doğumu hiç seçme hakkı bırakmıyorlar bana ben buna kızıyorum tabiki hangisi hayırlı olucaksa o olsun ama şu gün şu saat gel hop bebek geldi olsun istemiyorum eşimde aynı fikirde zaten doğum esnasında sorun olunca hemen sezeryana dönüyorlar bence doktorların kolayına geliyor sezeryan :) imkanım olsa istanbulda var bi doktor acıbadem maslakta oraya gidicem ama uzağız işte ben sakaryada yaşıyorum hastahane istanbulun bi ucunda :)
hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşallah