2016 eylül anneleri

Bizim de 1650 gr. çıktı, boyu kilosu normalmiş haftasına göre. Daha ne kadar büyüyecek acaba çok merak ediyorum :) son 2 ayda çok kilo alıcakmış
evet son ay kilo alıyorlar inşş tombik tombikj olurlar ben hep diyorum eşime ayy bu bebeğim zayıf olsa napacam ben nasıl sevecem diye ayıptır söylemesi tombikleri çok seviyorum da

Merhaba Eylül Anneleri... Doğuma 8 Hafta kala heyecanımı sizlerle paylaşmak güzel olacak. :)

Cinsiyeti nedir bebeginizin ve adı...
Aslinda bizim tam 6 haftamiz var 40. Haftamiza fakat bebegim tersten geliyor ve doktorum riske atip bekleyemeyiz 40. Haftayi dedi normal dogum baslarsa eger yapacak birsey olmayip normal dogurtacaginiz soyledi ve allah korusun o zmanda yasama riski cok zormus o yuzden 38. Haftaya girince bebegi alacak sezeryan dogumla suan 33+4teyiz bebegim nasil saglikli olacaksa tabi onu istiyorum bende

Hayırlısı olsun... benim de ilk bebeğim erkek...ismi Bumin Kağan...

Ben roxy toz deterjanla yikadim elde yikama 40 dereceye attim fakat 2 durulama yaptim makinaya oncesinde kazan temizligi ve deterjan gozunude yikadim

Aa isabet olmuş bende hacı şakır gül kokulu aradım bulamadım lavantada ağır oluyor dediler ordaki satıcıda bizimde yeni bebeğimiz oldu hanim roxy aldı memnunuz hem uygun dedi fiyatı...bende roxy aldım mutfak perdemde de denedim beğendim. Dün akşam makinası şirketle 90 derece boşta çalıştırdı bugün bebişin çamaşırları yıkayın roxy ozaman...

Tesekkür ederim cevap için bu arada...birde benim doktor 27 eylülden sonra heran alabiliriz dedi doktor kısmetse ozaman kadar beklenmeli dedi. Bende ozaman in hava durumuna baktım 22 25 derece arası acaba bavula kalın battaniye koymalimiyim

Bence koymayin derim asiri sicak olabilir o battaniyeler onun yerine triko battaniyelerden ne olur ne olmaz diye koysaniz iyi olur ama o buyuk battaniyeyi kullanabileceginizi pek sanmiyorum gecen yil 26 eylulde dugunum olmustu ve hava gercekten asiri derecede hala sicakti tek hatirladigim bu tabi ki bebekle bizler bir degiliz ama triko battaniye en ideali olacaktir

Tesekkürler

Sizin bebeginizde erkekti sanırım sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…