- 30 Haziran 2015
- 797
- 311
- 53
- 37
- Konu Sahibi gamzelim41
-
bende aşıdan çok korkarım :) ama bebişim için yaptırdım şimdinin iğneleri incecik inan kan aldırmadan daha az acısı oluyor bende şaşırdım :) korkma sen sağlık ocağınıda bilgilendir .ilk çocuğunsa kesin olcaksın zaten bebişinde doğar doğmaz yapılcak hadi sen korkuyosun o yavrucak napsın :) :)canım arkadaşların önceden doğum yapmışlardır 10 yıl içerisinde hiç yapılmamışsa tatnoz aşısı kesin yapılması gerek
Canm korkulacak bişey yokki kan aldırmaktan kormuyorsan bundan hiç korkma, ben geçen hafta oldum kolum ilk gün hiç ağrımadı ikinci gün sadece ağrıdı sonrada geçti şimdi dokunduğum zaman acı var. Bu aşı sadece senin için değil bebek için de gerekli olduğu yazıyor internetten oku istersen.alla alla ya annem bende yoktu dedi çoğu arkadaşımda olmamış gereklimi acaba buben aşıdan çokkk korkarım da
Canm korkulacak bişey yokki kan aldırmaktan kormuyorsan bundan hiç korkma, ben geçen hafta oldum kolum ilk gün hiç ağrımadı ikinci gün sadece ağrıdı sonrada geçti şimdi dokunduğum zaman acı var. Bu aşı sadece senin için değil bebek için de gerekli olduğu yazıyor internetten oku istersen.
ya ya hiç düşünemiyorum mecbur bugün gidip olacagız :d kaçışı yokbende aşıdan çok korkarım :) ama bebişim için yaptırdım şimdinin iğneleri incecik inan kan aldırmadan daha az acısı oluyor bende şaşırdım :) korkma sen sağlık ocağınıda bilgilendir .ilk çocuğunsa kesin olcaksın zaten bebişinde doğar doğmaz yapılcak hadi sen korkuyosun o yavrucak napsın :) :)
Bende olmadı ama yaz sıcağında neler olacağını bilemeyiz tabi. Sonuçta hamilelikle ilgili doğumdan sonra bu lekelerin geçtiği söyleniyor, için rahat etmezse bi cildiyeye git istersenbu arada ben bir şey daha soracaktım benim gögüs bölgemde göbişimde sivilceler atmaya başladı leke bırakıyor hemde özellikle yüzüm çene kısmım böle nohut şeklinde deri altında çıkıyor çıkması da ayrı bide ağrıyor çok kötü daha sonra kahverengi iz bırakıyor napacam bilmiyorum inanın aynaya bakmak istemiyorum prüzsüz bir cildim vardı şimdi ise cildimden tiksiniyorum artık bu durumda olan yaşayan varmı ne yaptınız geçti mi kaldı mı
mecburen gideceğim çünkü biri geçmeden diğeri çıkıyor kendimi fiziki görünüş olarak rahatsız bulmaya başladım buda hali ile psikolojimi etkiliyorBende olmadı ama yaz sıcağında neler olacağını bilemeyiz tabi. Sonuçta hamilelikle ilgili doğumdan sonra bu lekelerin geçtiği söyleniyor, için rahat etmezse bi cildiyeye git istersen
Canım 2 gundur bendede var söylediğin cenemde baya oldu cikali leke kaldı gibi ama herkes geçecek diyor iz flan kalmaz diyorlar yani doktorumda bana doğumdan sonra yok olacağını leke kalmayacağını söyledi iki gundur bakıyorum karnimdada minik minik kırmızı sivilce dolmaya başladı ki derim benimde öyle purussuzdu hem karın bolgem hem yüzüm ama doktorum geçeceğini zaten şuan hic bir şekilde ilaç kullanmamam gerektiğini soyledibu arada ben bir şey daha soracaktım benim gögüs bölgemde göbişimde sivilceler atmaya başladı leke bırakıyor hemde özellikle yüzüm çene kısmım böle nohut şeklinde deri altında çıkıyor çıkması da ayrı bide ağrıyor çok kötü daha sonra kahverengi iz bırakıyor napacam bilmiyorum inanın aynaya bakmak istemiyorum prüzsüz bir cildim vardı şimdi ise cildimden tiksiniyorum artık bu durumda olan yaşayan varmı ne yaptınız geçti mi kaldı mı
aynen doğru herkes geçiyor diyo gebelik lekeleri imişCanım 2 gundur bendede var söylediğin cenemde baya oldu cikali leke kaldı gibi ama herkes geçecek diyor iz flan kalmaz diyorlar yani doktorumda bana doğumdan sonra yok olacağını leke kalmayacağını söyledi iki gundur bakıyorum karnimdada minik minik kırmızı sivilce dolmaya başladı ki derim benimde öyle purussuzdu hem karın bolgem hem yüzüm ama doktorum geçeceğini zaten şuan hic bir şekilde ilaç kullanmamam gerektiğini soyledi
Kesinlikle aynı durumdayızaynen doğru herkes geçiyor diyo gebelik lekeleri imişama bide gebelik hormonarından mı bilemem tüysüz olan göbiş kıllandı
süt ürünleri ama özellikle keçi sütü keçi peyniri ve kaşar peynir ama orjinal paket hazır değilBebeğe kilo aldırmak için dr'unuzun önerdiği gıdalar var mı? Varsa neler yazabilirmisiniz... düzenli süt ve süt ürünleri tüketiyorum. Bu aralar yumurtadan tiksiniyorum yiyemiyorum. Ama bebeğide besleyebilmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum
Teşekkürler. ..Orjinal kaşar dediğin ev yapımı değil mi? Fabrikası olmayan...pazarda yaşlı bir teyze peynir tereyağ Salça felan satıyor. Hepsini kendim yapıyorum diyodu.konuyu iyice bir netlestireyimde kaşar alayım o zaman.hepimize hayırlı doğumlarsüt ürünleri ama özellikle keçi sütü keçi peyniri ve kaşar peynir ama orjinal paket hazır değil
Teşekkürler. ..Orjinal kaşar dediğin ev yapımı değil mi? Fabrikası olmayan...pazarda yaşlı bir teyze peynir tereyağ Salça felan satıyor. Hepsini kendim yapıyorum diyodu.konuyu iyice bir netlestireyimde kaşar alayım o zaman.hepimize hayırlı doğumlar
Bu arada aynı haftadayız bebişinizin kilosu ve cinsiyeti nedir acaba ayıp olmazsa bizim kız 1100 kgTeşekkürler. ..Orjinal kaşar dediğin ev yapımı değil mi? Fabrikası olmayan...pazarda yaşlı bir teyze peynir tereyağ Salça felan satıyor. Hepsini kendim yapıyorum diyodu.konuyu iyice bir netlestireyimde kaşar alayım o zaman.hepimize hayırlı doğumlar
Merhaba canım öncelikle mesajını geç gördüm özür dilerim bizimdr kız canım ptes doktora gittik 1.676 kg kızım sanıtım senn şimdi biraz kilo almıştır şuan kaç sizin kiBu arada aynı haftadayız bebişinizin kilosu ve cinsiyeti nedir acaba ayıp olmazsa bizim kız 1100 kg
Merhaba canım öncelikle mesajını geç gördüm özür dilerim bizimdr kız canım ptes doktora gittik 1.676 kg kızım sanıtım senn şimdi biraz kilo almıştır şuan kaç sizin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?