2016 eylül anneleri

canım arkadaşların önceden doğum yapmışlardır 10 yıl içerisinde hiç yapılmamışsa tatnoz aşısı kesin yapılması gerek
bende aşıdan çok korkarım :) ama bebişim için yaptırdım şimdinin iğneleri incecik inan kan aldırmadan daha az acısı oluyor bende şaşırdım :) korkma sen sağlık ocağınıda bilgilendir .ilk çocuğunsa kesin olcaksın zaten bebişinde doğar doğmaz yapılcak hadi sen korkuyosun o yavrucak napsın :) :)

alla alla ya annem bende yoktu dedi çoğu arkadaşımda olmamış gereklimi acaba bu ben aşıdan çokkk korkarım da
Canm korkulacak bişey yokki kan aldırmaktan kormuyorsan bundan hiç korkma, ben geçen hafta oldum kolum ilk gün hiç ağrımadı ikinci gün sadece ağrıdı sonrada geçti şimdi dokunduğum zaman acı var. Bu aşı sadece senin için değil bebek için de gerekli olduğu yazıyor internetten oku istersen.

doğru biliyorum ben ağrıdan korkmuyorum ki zaten fobim var iğnye kan aldırana kadar kzuları sayıyorum gözümü kapatıyorum

ya ya hiç düşünemiyorum mecbur bugün gidip olacagız :d kaçışı yok

bu arada ben bir şey daha soracaktım benim gögüs bölgemde göbişimde sivilceler atmaya başladı leke bırakıyor hemde özellikle yüzüm çene kısmım böle nohut şeklinde deri altında çıkıyor çıkması da ayrı bide ağrıyor çok kötü daha sonra kahverengi iz bırakıyor napacam bilmiyorum inanın aynaya bakmak istemiyorum prüzsüz bir cildim vardı şimdi ise cildimden tiksiniyorum artık bu durumda olan yaşayan varmı ne yaptınız geçti mi kaldı mı

Bende olmadı ama yaz sıcağında neler olacağını bilemeyiz tabi. Sonuçta hamilelikle ilgili doğumdan sonra bu lekelerin geçtiği söyleniyor, için rahat etmezse bi cildiyeye git istersen

Bende olmadı ama yaz sıcağında neler olacağını bilemeyiz tabi. Sonuçta hamilelikle ilgili doğumdan sonra bu lekelerin geçtiği söyleniyor, için rahat etmezse bi cildiyeye git istersen
mecburen gideceğim çünkü biri geçmeden diğeri çıkıyor kendimi fiziki görünüş olarak rahatsız bulmaya başladım buda hali ile psikolojimi etkiliyor

Canım 2 gundur bendede var söylediğin cenemde baya oldu cikali leke kaldı gibi ama herkes geçecek diyor iz flan kalmaz diyorlar yani doktorumda bana doğumdan sonra yok olacağını leke kalmayacağını söyledi iki gundur bakıyorum karnimdada minik minik kırmızı sivilce dolmaya başladı ki derim benimde öyle purussuzdu hem karın bolgem hem yüzüm ama doktorum geçeceğini zaten şuan hic bir şekilde ilaç kullanmamam gerektiğini soyledi

aynen doğru herkes geçiyor diyo gebelik lekeleri imiş ama bide gebelik hormonarından mı bilemem tüysüz olan göbiş kıllandı

Merhaba sevgili anne adayları, doğum zamanı yaklaşmışken herkese öncelikle kolay doğum diliyorum. Geçen sene eşimle beraber bir tam haftasonu aldığımız ve çok faydasını gördüğüm eğitimin özünü ve doğumla ilgili bilinmeyenleri doğuma hazırlanan tüm anneler faydalansın diye sayfamızda canlı yayın yapıyoruz. Doğum önerileri ile doğuma hazırlık eğitmeni ve serbest ebe gözde çavuş babyfoni facebook sayfasında canlı yayında olacak, 21 haziran salı saat 11:00 de. 20 dakika sürecek yayına katılmak isterseniz, babyfoni sayfasını takip etmeniz yeterli. görüşmek dileğiyle, sevgiler,

Bebeğe kilo aldırmak için dr'unuzun önerdiği gıdalar var mı? Varsa neler yazabilirmisiniz... düzenli süt ve süt ürünleri tüketiyorum. Bu aralar yumurtadan tiksiniyorum yiyemiyorum. Ama bebeğide besleyebilmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum

süt ürünleri ama özellikle keçi sütü keçi peyniri ve kaşar peynir ama orjinal paket hazır değil

süt ürünleri ama özellikle keçi sütü keçi peyniri ve kaşar peynir ama orjinal paket hazır değil
Teşekkürler. ..Orjinal kaşar dediğin ev yapımı değil mi? Fabrikası olmayan...pazarda yaşlı bir teyze peynir tereyağ Salça felan satıyor. Hepsini kendim yapıyorum diyodu.konuyu iyice bir netlestireyimde kaşar alayım o zaman.hepimize hayırlı doğumlar

Ya aslında orjinal kaşar dediğimiz biliyorsunjz kars ın meşhurdur böyle tam sarı küflü gibi ama o küfü antibiyotik hep yani eski kaşar şaküteride bulunur büyük ihtimal bizim bi akraba sürekli getiriyorsu karstan ondan alıyorduk

Bu arada aynı haftadayız bebişinizin kilosu ve cinsiyeti nedir acaba ayıp olmazsa bizim kız 1100 kg

Bu arada aynı haftadayız bebişinizin kilosu ve cinsiyeti nedir acaba ayıp olmazsa bizim kız 1100 kg
Merhaba canım öncelikle mesajını geç gördüm özür dilerim bizimdr kız canım ptes doktora gittik 1.676 kg kızım sanıtım senn şimdi biraz kilo almıştır şuan kaç sizin ki

Merhaba canım öncelikle mesajını geç gördüm özür dilerim bizimdr kız canım ptes doktora gittik 1.676 kg kızım sanıtım senn şimdi biraz kilo almıştır şuan kaç sizin ki

Bizim de 1650 gr. çıktı, boyu kilosu normalmiş haftasına göre. Daha ne kadar büyüyecek acaba çok merak ediyorum :) son 2 ayda çok kilo alıcakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…