- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
Tanimasakda birbirimizi cok alisdim gercekten hepinize en güzel gunlerimizi paylastik ortak sevinclerimiz heyecanlanlarimiz endiselerimiz oldu,,,, insallah daha Nice mutluluklarida paylasirizCilekkokusu12345 eline sağlık canım. umarım hep güzel hikayelerimizi paylaşırız, hep sevincimizi paylaşırız burada.
bu arada hepiniz iyi ki varsınız. böyle önemli zamanlarımızı paylaştığımız kişilere onları tanımasak bile çok değer veriyoruz. hepinize sağlıklı, kolay doğumlar diliyorum şimdiden..
Heyecan korku bir arada ama herseye deger bence yeter ki saglikla kucagimiza alalim bebislerimiziay çok heyecanlı hem de çok tırstım ben ya
Benim sancılar durdu çok şükür, dün yine 3-4 saat yatırdılar ağrı kesiciler için bugün cok daha iyiyim. İnsallah son haftalari da atlatıp mutlu hikayeler yazarız burda.Artık topiğin zamanı gelmişti değil mi?eline sağlık canım, teşekkür ederiz, inşallah hepimizden, pozitif, güzel doğum hikayeleriyle dolar burası, dündü sanırım, bir arkadaş doğum kanalına girmiş bebeğim, yatışla, istirahatle doğumu durduruyoruz demişti, ismini hatırlayamadım, son durumu nasıl acaba?bugün dedrkermit yazmış, S Septem zaten ilk doğumu yaptı, temmuz ortasında başladı 2016 eylül anneleri de:) hepimize hayırlı doğumlarinşallah. Bu arada en başından beri çok güzel anlar, anılar paylaştık hepinizle, ben de çok teşekkür ederim, istemeden, farkında olmadan da kalp kırdıysam affola, doğumda her şey olabilir, hakkınızı helal edin,ben duygusala bağladım yine en başında bizlerle yola çıkıp, bebeklerini yarı yolda cennete uğurlayan tüm arkadaşlarımız için aklımıza geldikçe dua edelim isterim, Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Allah yardimcin olsun insallah insallah biraz daha dayanir zamanında gelmek isterBenim sancılar durdu çok şükür, dün yine 3-4 saat yatırdılar ağrı kesiciler için bugün cok daha iyiyim. İnsallah son haftalari da atlatıp mutlu hikayeler yazarız burda.
merhaba canım, senin son durumun nasıl? bir daha oldu mu sancılar? umarım iyisinizdir..Benim sancılar durdu çok şükür, dün yine 3-4 saat yatırdılar ağrı kesiciler için bugün cok daha iyiyim. İnsallah son haftalari da atlatıp mutlu hikayeler yazarız burda.
Yok 1 haftadır olmadı ama doktor her hafta görmek istiyorum dedi cuma günü yine kontrole gideceğiz.merhaba canım, senin son durumun nasıl? bir daha oldu mu sancılar? umarım iyisinizdir..
çok şükür canım sevindim. hızla geçiyor zaten zaman yakında iyice atlatacağız riskleri. sağlıkla kalın..Yok 1 haftadır olmadı ama doktor her hafta görmek istiyorum dedi cuma günü yine kontrole gideceğiz.
Biraz toparlanalım yazıcam
Gercekten tuhaf icine dogmus demekki :) darisi hepimizin basinaBiraz toparlanalım yazıcamilk yorumu ben yazmıştım buraya ilk hikaye de benden olacak çok tuhaf :)
evet canım ya sabırsızlıkla doğum hikâyeni bekliyoruz. bir an önce toparlanman dileğiyle...Biraz toparlanalım yazıcamilk yorumu ben yazmıştım buraya ilk hikaye de benden olacak çok tuhaf :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?