2016 eylül annelerinin dogum hikayeleri :)

ayyy canım sonuna kadar nefes almadan okudum. ve mutlu sonla bitmesi harika. onca çektiğin sıkıntıya değdi. gözün aydın olsun. sağlıklı mutlu nice yıllarınız olsun canım benim. hoşçakalın

Uykum kaçtı bizim kızlara bakayım acaba ne yapıyorlar dedim mesajını gördüm doğum hikayemi yazdım diye :) bir hevesle geldim çook duygulandım o tarifi mümkün olmayan zamanı soğuklanlılıkla ve huzurla anlatmışsın gözyaşlarıma hakim olamadım inan :) minik kuzunla birlikte geçireceğiniz uzun ve keyifli yeni hayatında yeni çekirdek ailene mutluluklar tatlım

Sen ve bebegin harikasiniz ya, soyleyecek kelime bulamiyorum, saglikli mutlu uzun bir omru olsun, yuzu hep gulsun insallah...

Ağlayarak okudum ne güzel yazmışsın duygularını.. Çok şükür mutlu sonla bitti hikayen Allah bir daha sıkıntı dert vermesin sağlıklı uzun bir hayatı olsun bebişin anneciğiyle babacığıyla inşallah :)

Gercekten gozlerim doldu okurken
Rabbim anali babali buyutsun insallah bundan sonra hep iyi seyler yasarsiniz insallah
Darisi biz diger eylul annelerinin basina

Gözyaşları icinde okudum rabbim mutlulugunuzu hic bozmasin insallah,,,, okadar icden anlatmissinki birebir yasamis gibi oldum,,, rabbim bu duyguyu bu sevinci isteyen herkese nasip etsin ,,tez zamanda bizde hayirlisiyla dogurup dogum hikayemizi yazariz insallah

ayyy sabah sabah çok duygulandım yaa, darısı bizim de başımıza inş, normalde ben de ekim annesiyim ama eylül annelerini de takipteyim, sağlıkla güle güle büyütün bebeğinizi

Candy1Candy , 2 gözüm 2 çeşme okudum canım hikayeni, seninle aynı gün aynı saatlerde hastanedeydik, gece yarısı eve dönünce haberim olmuştu, bizim suyumuz gelmemişti, sancıyla gitmiştik, gece tek bedende 2 can döndük evimize, senin mutlu haberini aldığımdan beri hikayeni bekliyordum, çok etkilendim, çok güzel anlatmışsın, şimdi endişe filan duyuyoruz ama demek ki doğumla beraber o muhteşem annelik hissi de tamamlıyor kendisini, satırlarında görebiliyorum o anne şefkatini, derinliğini, Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Tekrar tebrik ediyorum sizi, bebeğinizin bir ömür güzelliklerle donansın hayatı, güzellikelrle donatsın hayatınızı inşallah.sevgiler

inşallah canımm amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı doğumlarınız olsun inşallah:)

ayyy sabah sabah çok duygulandım yaa, darısı bizim de başımıza inş, normalde ben de ekim annesiyim ama eylül annelerini de takipteyim, sağlıkla güle güle büyütün bebeğinizi
teşekkür ederim darısı başınıza bi avazda doğurun inşallah :)

ah canım ne güzel yüreğin var sağol yazdıkların için gerçekten annelik içgüdüsü hissiyatı allah tarafından veriliyo şimdi çektiğim bütün zorluklar Ağrılar unutulup gitti bi dudağını büzüyo miniğim içim gidiyo binlerce kez şükür rabbime
Senin doğum hikayen Nasıl olacak bakalım meraktayım:) her doğum hikayesi güzel ve özel :) çok öpüyorum sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza inşallahh

Allahım sağlıkla büyütmenizi nasip etsin

Biraz toparlanalım yazıcam ilk yorumu ben yazmıştım buraya ilk hikaye de benden olacak çok tuhaf :)

Gercekten tuhaf icine dogmus demekki :) darisi hepimizin basina
Çok ilginç bi tesadüf olmuş gerçekten kaçınco soradayım diye baktım
Candy1Candy canım Allah sağlıkla sıhhatle sevdiklerinle birlikte çocuğunu yetiştirmeyi nasip etsin o kadar güzel anlatmşsın ki hikayeni sulu zırtlak okudum :)) aynı şeyleri çok yakın zamanlarda hissettik hissetmeye de devam edicez inşallah bekliyoruz yeni maceralarınızı miniğinle

sen öyle deyince ben de baktım, e sıra bende o zaman , ay ben daha hazır değilim sanki .

sen öyle deyince ben de baktım, e sıra bende o zaman , ay ben daha hazır değilim sanki .
Yaaa bana da baktırdınız ama, zaten hemen totem havasına girerim ben, ajenjo sıra sende, sonra V vendetta42 , sonra Cilekkokusu12345 sonra da ben, ay ben almasam, benden önce olanlar vardır, buyursun lütfen öndenşaka bir tarafa, V vendetta42 tarih belli, 25 ağostos, ajenjo senin ve benim tombilikler zaten önde gidiyor, Cilekkokusu12345 sende durumlar nasıl?

Tarihe göre Aranizda 3 gün var bizim ard arda olucak gibi sezeryan durumu olmassa Benimde yarin belli olucak durumlar erken dogum riski hep vardi bakalim yarin ne diyecek doktorum

Canım Tanrı bebeğin sen ve eşine çok güzel günler versin. Şans hep yanınızda olsun her gününüz sağlık ve sevgi dolu olsun. Ben 3 aydır forumlara girmiyordum eylül ayı anneleri doğum hikayesini yazdığını görünce şaşırdım. Bugüne kadar benim oğlum çok uslu oldu, tek bir sancı kramp çatlak kusma aş erme terleme tansiyon el ayak şişmesi problemim olmadı. Birazda tembel bi Bebek fazla kıpırdamıyor. Varlığı ile yokluğu bir miniğin, ben zaten fazla duygusal değilimdir hala anne kafasına giremedim diyordum ki ilk defa göz yaşlarım aktı. Çok cesur bir annesin seni tebrik etmek istiyorum.
İnşallah hepimize soğuk kanlılığın örnek olur, erken doğum olsada yavrunun 5ci gün taburcu edilmesine çok Mutlu oldum.

Tanrı sizi korusun İlk annemiz ve bebeğine kuçak dolusu sevgiler.

Bende belki Eylül sonunda dogum yaparım. Kızlar dogumu sizce abartıyorlar mı? Sezeryandan cok korkuyorum su an icin normal dogum görünüyor
Nerde okusam kimden duysam hep ayni canim, bebisini kucagina alinca dunya duruyor cektigin acilar da sana viz geliyormus; hic kafani takma bence. En kolayindan guzel bir dogum hikayen olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…