- 26 Ocak 2016
- 1.420
- 788
- 123
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
İnsallah canım cok sagol hepimiz icim öyleNerde okusam kimden duysam hep ayni canim, bebisini kucagina alinca dunya duruyor cektigin acilar da sana viz geliyormus; hic kafani takma bence. En kolayindan guzel bir dogum hikayen olsun insallah.
Canım teşekkür ederim, o senin kalp güzelliğininşallah canımm amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı doğumlarınız olsun inşallah:)
teşekkür ederim darısı başınıza bi avazda doğurun inşallah :)
ah canım ne güzel yüreğin var sağol yazdıkların için gerçekten annelik içgüdüsü hissiyatı allah tarafından veriliyo şimdi çektiğim bütün zorluklar Ağrılar unutulup gitti bi dudağını büzüyo miniğim içim gidiyo binlerce kez şükür rabbime
Senin doğum hikayen Nasıl olacak bakalım meraktayım:) her doğum hikayesi güzel ve özel :) çok öpüyorum sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza inşallahh
Canım kontrolün bugün müydü, güzel haberlerini bekliyoruz inşalllah...Tarihe göre Aranizda 3 gün var bizim ard arda olucak gibi sezeryan durumu olmassa Benimde yarin belli olucak durumlar erken dogum riski hep vardi bakalim yarin ne diyecek doktorum
canım benim teşekkür ederim içten yazdıklarına, annelik öyle bişey ki yavrunu gördüğün ilk an bütün dünyan değişiyor o annelik kafasına jet hızıyla geçiş yapıyorsun ve asla çıkmak istemiyorsun çok güzel bir anne olacaksın eminim rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bizden de Kocaman sevgilerCanım Tanrı bebeğin sen ve eşine çok güzel günler versin. Şans hep yanınızda olsun her gününüz sağlık ve sevgi dolu olsun. Ben 3 aydır forumlara girmiyordum eylül ayı anneleri doğum hikayesini yazdığını görünce şaşırdım. Bugüne kadar benim oğlum çok uslu oldu, tek bir sancı kramp çatlak kusma aş erme terleme tansiyon el ayak şişmesi problemim olmadı. Birazda tembel bi Bebek fazla kıpırdamıyor. Varlığı ile yokluğu bir miniğin, ben zaten fazla duygusal değilimdir hala anne kafasına giremedim diyordum ki ilk defa göz yaşlarım aktı. Çok cesur bir annesin seni tebrik etmek istiyorum.
İnşallah hepimize soğuk kanlılığın örnek olur, erken doğum olsada yavrunun 5ci gün taburcu edilmesine çok Mutlu oldum.
Tanrı sizi korusun İlk annemiz ve bebeğine kuçak dolusu sevgiler.
Anneliğin tarifi edilmez ama babalığın da aşağı kalır yanı yok canım.. benim eşim duygularını yüksek sesle dile getiren biri değildir ama sen gör şimdi aklın durur yaptıklarına babalık çok yakıştı sana diyorum :)Canım teşekkür ederim, o senin kalp güzelliğinkaynımla konuşuyorduk geçen gün ilk babalığını anlatıyor, " kalbimin bir yerinde sanki bir oda varmış ta ben hiç bilmiyormuşum gibiydi, ilk kucağıma verdiler, nasıl bir aydınlanmayla açıldı ama o odanın kapısı anlatamam" demişti, anlatırken bile gözleri dolmuştu. Hep tarifi imkansız bir duygu diyorlar, inşallah Rabbim hayırlısıyla bizlere de nasip etsin, burada güzel hikayelerle paylaşalım. Öpücükler, sevgiler
Cok sukur canim hersey yolunda sabirsizlikla dogmasini bekliyoruz artikCanım kontrolün bugün müydü, güzel haberlerini bekliyoruz inşalllah...
Maşallah sizecanım benim teşekkür ederim içten yazdıklarına, annelik öyle bişey ki yavrunu gördüğün ilk an bütün dünyan değişiyor o annelik kafasına jet hızıyla geçiş yapıyorsun ve asla çıkmak istemiyorsun çok güzel bir anne olacaksın eminim rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bizden de Kocaman sevgiler
Anneliğin tarifi edilmez ama babalığın da aşağı kalır yanı yok canım.. benim eşim duygularını yüksek sesle dile getiren biri değildir ama sen gör şimdi aklın durur yaptıklarına babalık çok yakıştı sana diyorum :)
İnsanın evi çocukla yuvaya dönüşüyormuş bunu anladım .. Çok farklı bir huzur geliyo..
Dua ediyorum rabbim olmayan herkese yaşatsın diye
Sevgiler bizden canımm
Yaaa bana da baktırdınız ama, zaten hemen totem havasına girerim ben,ajenjo sıra sende, sonra V vendetta42 , sonra Cilekkokusu12345 sonra da ben, ay ben almasam, benden önce olanlar vardır, buyursun lütfen önden şaka bir tarafa, V vendetta42 tarih belli, 25 ağostos, ajenjo senin ve benim tombilikler zaten önde gidiyor, Cilekkokusu12345 sende durumlar nasıl?
Sorma canim, ama iyi oldu biz daha kucuguz hafta olarak. Yogundum okuyamadim henuz, umarim guzel haberlerini yazmissindir, birazdan bakicam insallah. Dun gitmistik doktora, kasilmalar dun azalmisti, acilma gormedi doktor cok sukur. Ama test istedi sindirimle ilgili bi sorun var mi diye, kasilmalari ve erken dogumu tetikler tedbirli olalim dedi. Daha testi yaptiramadim. Bebis 2800gr olmus, kafamiz hala buyuk. Dogum sekli vs daha konusamadik. Agrilar azalmakla birlikte devam ediyor. Bobrek acikligimiza bu sefer ne yazik ki 12mm dedi, ama umuyorum inaniyorum ki gececek. Saglikla kavusalim biz de insallah bebislerimize.ajenjo sırayı V vendetta42 kaptırdın, nasılsın sende durumlar nasıl? biz bugün muayenedeydik, topike yazdım, sende durumlar nasıl?
kızlar herkese merhaba o kadar yoğunum ve yorgun um ki tek tek alıntı yapamıyorum. bugün biraz ağrım azaldı yazmak istedim. 11 ağustos gecesitembelanne doğum yapacağı için ona imrenip keşke benim ki de olsa şafak saymaktan sıkıldım diye iç geçirmiştim. gece 12 gibi karnıma farklı bir sancı girdi ama ağrılı bir hamilelik geçirdiğim için geçer dedim. yan yattım ağrım azaldı sonra biraz belim ağrısı bu sefere diğer tarafa yattım geçti. iki saati geçkin uykuya daldım. eşim yatakta bilgisayar dan film izliyordu. ben uykuya daldım. iki yi 10 geçe gibi birden bir baskı geldi vajinamdan herşey çıkacak sandım.. eşimin yardımı olmadan doğrulamayan ben bir kalktım. kalkmamla şorrr dedi. yatak battı yer battı terliklerim su içinde. eşim ayakta ben suyum geldi çabuk diyorum. tuvalete gidene kadar hortumdan boşanırcasına koridor boyunca su akıyor. tuvalete oturdum çişimi yaparken tekrar şor dedi birden o düşüğüm aklıma geldi elimi attım pembemsi akıntı
.giyindim . normalde oturduğumuz yer köy gibi bir yer. gittiğim bölgenin en büyük hastanesi arabayla 40 dakika sürüyor. evime yakın bir ilçe de hastane var biraz daha küçük arabayla on dakika sürüyor. ben hep büyüğüne gidiyordum daha detaylı diye.eşime diyorum arabayı getir ben aşağı inene kadar eşim o arada bize on dakika olan yeri ambulansı için aramış.doğum çantamı ve kendi eşyalarımın olduğu sırt çantamı alıp aşağı indik. ambulans gelmiş. ben kızıyorum eşime ağrım yok büyüğüne kendimiz arabayla giderdik diye. ambulans en yakına götüryor. ambulansa bindik saat kaç dedim 2. 30 dediler. sancın var mı demesiyle bende bir sancı başladı kızlar. ambulansla 5 dakikalık yol bana saatlerce geldi öldüm resmen. acilen girdik Dr baktı 5 cm açılmam olmuş. ama hala baş aşağı değil ameliyat hane hazırlayın dediler. yaw bende bir titreme başladı bir yalnızlık korkusu annem kardeşlerimçok kötüyüm. sonda takıldı. tahlillerim yapıldı sonuçlar gelene kadar anestezi uzmanı bekleniyor. saat 3 buçuk gibi beni ameliyathaneye götürdüler eşim öptü beni ağlmaya başladım ben.o orda yalnz ben içerde. içeri girdik gene tahliller derken belden aşağı iğne yi vurdular ve beni yatırdılar. bende bir titreme anlatamam size. korkudan mı soğuktan mı bilemedim. kolumun altında ısı yayılcak şekilde hava. verdiler.bütün görevliler çok iyiydi biri hiç elimi bırakmadı biri sürekli başıma masaj yaptı. sakin ol başladı bak çıkıyor a oturmuş vaziyette çıktı çıktı derken birden ağlama sesi. 4 dakika sürmedi o arada yanağıma koydular annesi gibi saçları çok güzel dediler ben ağlamaya başladım. aldılar bebeği götürdüler aklım eşimde acaba ona haber verdiler. Dr um bu arada dikişlerimi bitirdi toplamda hepsi 40 dakika sürmedi. beni odaya çıkardılar. bi baktım eşim bebekle. meğer doğunca eşimi çağırmışlar beraber yıkamışlar giydirmişler. 2,920 kg 49 cm doğmuş. inanamadık ikimizde. şok gibi birşeydi hiç beklenmedik bir anda geldi. sezeryanın oluş süreci kolay sonrası çok zormuş kızlar. kalkmak oturmak bebeği tutmak. bugün 3.günüm desteksiz daha bugün kalktım. bugün sütümde geldi bebeği sürekli tartıyorlar. sütüm de yetiyormuş. mamaya gerek yok artık dediler. ilk iki gün kavga kıyamet kopardım yok biberon vermem de bilmem ne de. 5.gün herhalde evimize gideceğiz burada prosedür işleri uzun. sizleri seviyorum. harika bir duygu bunun ötesi yokmuş kızlar. sağlıkla kalın çok uzun oldu kusura bakmayın
kızlar herkese merhaba o kadar yoğunum ve yorgun um ki tek tek alıntı yapamıyorum. bugün biraz ağrım azaldı yazmak istedim. 11 ağustos gecesitembelanne doğum yapacağı için ona imrenip keşke benim ki de olsa şafak saymaktan sıkıldım diye iç geçirmiştim. gece 12 gibi karnıma farklı bir sancı girdi ama ağrılı bir hamilelik geçirdiğim için geçer dedim. yan yattım ağrım azaldı sonra biraz belim ağrısı bu sefere diğer tarafa yattım geçti. iki saati geçkin uykuya daldım. eşim yatakta bilgisayar dan film izliyordu. ben uykuya daldım. iki yi 10 geçe gibi birden bir baskı geldi vajinamdan herşey çıkacak sandım.. eşimin yardımı olmadan doğrulamayan ben bir kalktım. kalkmamla şorrr dedi. yatak battı yer battı terliklerim su içinde. eşim ayakta ben suyum geldi çabuk diyorum. tuvalete gidene kadar hortumdan boşanırcasına koridor boyunca su akıyor. tuvalete oturdum çişimi yaparken tekrar şor dedi birden o düşüğüm aklıma geldi elimi attım pembemsi akıntı
.giyindim . normalde oturduğumuz yer köy gibi bir yer. gittiğim bölgenin en büyük hastanesi arabayla 40 dakika sürüyor. evime yakın bir ilçe de hastane var biraz daha küçük arabayla on dakika sürüyor. ben hep büyüğüne gidiyordum daha detaylı diye.eşime diyorum arabayı getir ben aşağı inene kadar eşim o arada bize on dakika olan yeri ambulansı için aramış.doğum çantamı ve kendi eşyalarımın olduğu sırt çantamı alıp aşağı indik. ambulans gelmiş. ben kızıyorum eşime ağrım yok büyüğüne kendimiz arabayla giderdik diye. ambulans en yakına götüryor. ambulansa bindik saat kaç dedim 2. 30 dediler. sancın var mı demesiyle bende bir sancı başladı kızlar. ambulansla 5 dakikalık yol bana saatlerce geldi öldüm resmen. acilen girdik Dr baktı 5 cm açılmam olmuş. ama hala baş aşağı değil ameliyat hane hazırlayın dediler. yaw bende bir titreme başladı bir yalnızlık korkusu annem kardeşlerimçok kötüyüm. sonda takıldı. tahlillerim yapıldı sonuçlar gelene kadar anestezi uzmanı bekleniyor. saat 3 buçuk gibi beni ameliyathaneye götürdüler eşim öptü beni ağlmaya başladım ben.o orda yalnz ben içerde. içeri girdik gene tahliller derken belden aşağı iğne yi vurdular ve beni yatırdılar. bende bir titreme anlatamam size. korkudan mı soğuktan mı bilemedim. kolumun altında ısı yayılcak şekilde hava. verdiler.bütün görevliler çok iyiydi biri hiç elimi bırakmadı biri sürekli başıma masaj yaptı. sakin ol başladı bak çıkıyor a oturmuş vaziyette çıktı çıktı derken birden ağlama sesi. 4 dakika sürmedi o arada yanağıma koydular annesi gibi saçları çok güzel dediler ben ağlamaya başladım. aldılar bebeği götürdüler aklım eşimde acaba ona haber verdiler. Dr um bu arada dikişlerimi bitirdi toplamda hepsi 40 dakika sürmedi. beni odaya çıkardılar. bi baktım eşim bebekle. meğer doğunca eşimi çağırmışlar beraber yıkamışlar giydirmişler. 2,920 kg 49 cm doğmuş. inanamadık ikimizde. şok gibi birşeydi hiç beklenmedik bir anda geldi. sezeryanın oluş süreci kolay sonrası çok zormuş kızlar. kalkmak oturmak bebeği tutmak. bugün 3.günüm desteksiz daha bugün kalktım. bugün sütümde geldi bebeği sürekli tartıyorlar. sütüm de yetiyormuş. mamaya gerek yok artık dediler. ilk iki gün kavga kıyamet kopardım yok biberon vermem de bilmem ne de. 5.gün herhalde evimize gideceğiz burada prosedür işleri uzun. sizleri seviyorum. harika bir duygu bunun ötesi yokmuş kızlar. sağlıkla kalın çok uzun oldu kusura bakmayın [/QUOTEAllahim meleginizle uzun omurler nasip etsin.Sizede rabbim acil sifa versin.Ayy cok kotu oldum.Allahim bu ne kadar guzel bi duygu.Insallah kuzum en kisa zamanda hayirli dogumlarda bizede nasip olur.Bebisin kilosunada masallah. Saglikli bir sekilde insallah evinize donersiniz uc kisi olarak en kisa zamanda.
Hayirli olsun canim bebegin allah anali babali buyutsun insallah, ,,,, rabbim hepimize böyle mutlu sonla biten dogum hikayelerini paylasmayi nasip etsinkızlar herkese merhaba o kadar yoğunum ve yorgun um ki tek tek alıntı yapamıyorum. bugün biraz ağrım azaldı yazmak istedim. 11 ağustos gecesitembelanne doğum yapacağı için ona imrenip keşke benim ki de olsa şafak saymaktan sıkıldım diye iç geçirmiştim. gece 12 gibi karnıma farklı bir sancı girdi ama ağrılı bir hamilelik geçirdiğim için geçer dedim. yan yattım ağrım azaldı sonra biraz belim ağrısı bu sefere diğer tarafa yattım geçti. iki saati geçkin uykuya daldım. eşim yatakta bilgisayar dan film izliyordu. ben uykuya daldım. iki yi 10 geçe gibi birden bir baskı geldi vajinamdan herşey çıkacak sandım.. eşimin yardımı olmadan doğrulamayan ben bir kalktım. kalkmamla şorrr dedi. yatak battı yer battı terliklerim su içinde. eşim ayakta ben suyum geldi çabuk diyorum. tuvalete gidene kadar hortumdan boşanırcasına koridor boyunca su akıyor. tuvalete oturdum çişimi yaparken tekrar şor dedi birden o düşüğüm aklıma geldi elimi attım pembemsi akıntı
.giyindim . normalde oturduğumuz yer köy gibi bir yer. gittiğim bölgenin en büyük hastanesi arabayla 40 dakika sürüyor. evime yakın bir ilçe de hastane var biraz daha küçük arabayla on dakika sürüyor. ben hep büyüğüne gidiyordum daha detaylı diye.eşime diyorum arabayı getir ben aşağı inene kadar eşim o arada bize on dakika olan yeri ambulansı için aramış.doğum çantamı ve kendi eşyalarımın olduğu sırt çantamı alıp aşağı indik. ambulans gelmiş. ben kızıyorum eşime ağrım yok büyüğüne kendimiz arabayla giderdik diye. ambulans en yakına götüryor. ambulansa bindik saat kaç dedim 2. 30 dediler. sancın var mı demesiyle bende bir sancı başladı kızlar. ambulansla 5 dakikalık yol bana saatlerce geldi öldüm resmen. acilen girdik Dr baktı 5 cm açılmam olmuş. ama hala baş aşağı değil ameliyat hane hazırlayın dediler. yaw bende bir titreme başladı bir yalnızlık korkusu annem kardeşlerimçok kötüyüm. sonda takıldı. tahlillerim yapıldı sonuçlar gelene kadar anestezi uzmanı bekleniyor. saat 3 buçuk gibi beni ameliyathaneye götürdüler eşim öptü beni ağlmaya başladım ben.o orda yalnz ben içerde. içeri girdik gene tahliller derken belden aşağı iğne yi vurdular ve beni yatırdılar. bende bir titreme anlatamam size. korkudan mı soğuktan mı bilemedim. kolumun altında ısı yayılcak şekilde hava. verdiler.bütün görevliler çok iyiydi biri hiç elimi bırakmadı biri sürekli başıma masaj yaptı. sakin ol başladı bak çıkıyor a oturmuş vaziyette çıktı çıktı derken birden ağlama sesi. 4 dakika sürmedi o arada yanağıma koydular annesi gibi saçları çok güzel dediler ben ağlamaya başladım. aldılar bebeği götürdüler aklım eşimde acaba ona haber verdiler. Dr um bu arada dikişlerimi bitirdi toplamda hepsi 40 dakika sürmedi. beni odaya çıkardılar. bi baktım eşim bebekle. meğer doğunca eşimi çağırmışlar beraber yıkamışlar giydirmişler. 2,920 kg 49 cm doğmuş. inanamadık ikimizde. şok gibi birşeydi hiç beklenmedik bir anda geldi. sezeryanın oluş süreci kolay sonrası çok zormuş kızlar. kalkmak oturmak bebeği tutmak. bugün 3.günüm desteksiz daha bugün kalktım. bugün sütümde geldi bebeği sürekli tartıyorlar. sütüm de yetiyormuş. mamaya gerek yok artık dediler. ilk iki gün kavga kıyamet kopardım yok biberon vermem de bilmem ne de. 5.gün herhalde evimize gideceğiz burada prosedür işleri uzun. sizleri seviyorum. harika bir duygu bunun ötesi yokmuş kızlar. sağlıkla kalın çok uzun oldu kusura bakmayın
Bi solukta okudum canım ne kusuru işte illa sıkıntılar yaşayacağız ama çok güzel bi mutlu son olmuşkızlar herkese merhaba o kadar yoğunum ve yorgun um ki tek tek alıntı yapamıyorum. bugün biraz ağrım azaldı yazmak istedim. 11 ağustos gecesitembelanne doğum yapacağı için ona imrenip keşke benim ki de olsa şafak saymaktan sıkıldım diye iç geçirmiştim. gece 12 gibi karnıma farklı bir sancı girdi ama ağrılı bir hamilelik geçirdiğim için geçer dedim. yan yattım ağrım azaldı sonra biraz belim ağrısı bu sefere diğer tarafa yattım geçti. iki saati geçkin uykuya daldım. eşim yatakta bilgisayar dan film izliyordu. ben uykuya daldım. iki yi 10 geçe gibi birden bir baskı geldi vajinamdan herşey çıkacak sandım.. eşimin yardımı olmadan doğrulamayan ben bir kalktım. kalkmamla şorrr dedi. yatak battı yer battı terliklerim su içinde. eşim ayakta ben suyum geldi çabuk diyorum. tuvalete gidene kadar hortumdan boşanırcasına koridor boyunca su akıyor. tuvalete oturdum çişimi yaparken tekrar şor dedi birden o düşüğüm aklıma geldi elimi attım pembemsi akıntı
Sabah sabah yine harika duygusal bir hikaye okudumkızlar herkese merhaba o kadar yoğunum ve yorgun um ki tek tek alıntı yapamıyorum. bugün biraz ağrım azaldı yazmak istedim. 11 ağustos gecesitembelanne doğum yapacağı için ona imrenip keşke benim ki de olsa şafak saymaktan sıkıldım diye iç geçirmiştim. gece 12 gibi karnıma farklı bir sancı girdi ama ağrılı bir hamilelik geçirdiğim için geçer dedim. yan yattım ağrım azaldı sonra biraz belim ağrısı bu sefere diğer tarafa yattım geçti. iki saati geçkin uykuya daldım. eşim yatakta bilgisayar dan film izliyordu. ben uykuya daldım. iki yi 10 geçe gibi birden bir baskı geldi vajinamdan herşey çıkacak sandım.. eşimin yardımı olmadan doğrulamayan ben bir kalktım. kalkmamla şorrr dedi. yatak battı yer battı terliklerim su içinde. eşim ayakta ben suyum geldi çabuk diyorum. tuvalete gidene kadar hortumdan boşanırcasına koridor boyunca su akıyor. tuvalete oturdum çişimi yaparken tekrar şor dedi birden o düşüğüm aklıma geldi elimi attım pembemsi akıntı
Canım benim hayırlı olsun maşallah size minik kuzuyu kokla yerimize:) bir an önce toparlanırsın inşallah öpüyoruz ikinizi dekızlar herkese merhaba o kadar yoğunum ve yorgun um ki tek tek alıntı yapamıyorum. bugün biraz ağrım azaldı yazmak istedim. 11 ağustos gecesitembelanne doğum yapacağı için ona imrenip keşke benim ki de olsa şafak saymaktan sıkıldım diye iç geçirmiştim. gece 12 gibi karnıma farklı bir sancı girdi ama ağrılı bir hamilelik geçirdiğim için geçer dedim. yan yattım ağrım azaldı sonra biraz belim ağrısı bu sefere diğer tarafa yattım geçti. iki saati geçkin uykuya daldım. eşim yatakta bilgisayar dan film izliyordu. ben uykuya daldım. iki yi 10 geçe gibi birden bir baskı geldi vajinamdan herşey çıkacak sandım.. eşimin yardımı olmadan doğrulamayan ben bir kalktım. kalkmamla şorrr dedi. yatak battı yer battı terliklerim su içinde. eşim ayakta ben suyum geldi çabuk diyorum. tuvalete gidene kadar hortumdan boşanırcasına koridor boyunca su akıyor. tuvalete oturdum çişimi yaparken tekrar şor dedi birden o düşüğüm aklıma geldi elimi attım pembemsi akıntı
Canım benim maşallah, ne kadar güzel yazmışsın, ofiste okudum, tabii ağlaya ağlayakızlar herkese merhaba o kadar yoğunum ve yorgun um ki tek tek alıntı yapamıyorum. bugün biraz ağrım azaldı yazmak istedim. 11 ağustos gecesitembelanne doğum yapacağı için ona imrenip keşke benim ki de olsa şafak saymaktan sıkıldım diye iç geçirmiştim. gece 12 gibi karnıma farklı bir sancı girdi ama ağrılı bir hamilelik geçirdiğim için geçer dedim. yan yattım ağrım azaldı sonra biraz belim ağrısı bu sefere diğer tarafa yattım geçti. iki saati geçkin uykuya daldım. eşim yatakta bilgisayar dan film izliyordu. ben uykuya daldım. iki yi 10 geçe gibi birden bir baskı geldi vajinamdan herşey çıkacak sandım.. eşimin yardımı olmadan doğrulamayan ben bir kalktım. kalkmamla şorrr dedi. yatak battı yer battı terliklerim su içinde. eşim ayakta ben suyum geldi çabuk diyorum. tuvalete gidene kadar hortumdan boşanırcasına koridor boyunca su akıyor. tuvalete oturdum çişimi yaparken tekrar şor dedi birden o düşüğüm aklıma geldi elimi attım pembemsi akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?