- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Kızlar aldıklarımızı veya alacaklarımızı burada paylaşalım. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araba secmek bana en zoru geliyor. Siz secimi neye göre yaptiniz? Ne tercih ettiniz?Ben şuanda arabasını, yatak odasına koyacağım beşiği ve 3-5 parça cicisini aldım. Asıl alışverişi haziran ortası gibi düşünüyorum.
bir de o var di mi dogru.. ben hep bebege odaklanmisim :))Ortalama alacaklarıma bakınca bittik biz diyorum
Daha bunun bize ait kısımlarıda var![]()
Araba secmek bana en zoru geliyor. Siz secimi neye göre yaptiniz? Ne tercih ettiniz?
bir de o var di mi dogru.. ben hep bebege odaklanmisim :))
Bu araba konusunda gozum o kadar korkuyor ki nerden başlayacağımi bile bilmiyorum :)Ben rahatlığını ele aldım. Kendi rahat kullanmam ve bebeğin rahat etmesi açısından düşündüm. Travel modellerde çok arada kalmıştım fiyatlar malum uçuyor. En son ebebekte istediğim içime sinen model indirime girince direk aldım. Örneğin puset yada koltuğun çıkarılıp döndürülmesi bana hep tehlikeli geldi. İçinde bebek varken ve elimiz kolumuz doluyken mantıklı değil. Bazen uygun olsun diye bastonların en ucuzuna kaçıp battaniye desteğiyle yeni doğana kullanımı olduğunu gördüm. Bana çok sağlıklı gelmedi. Tekerlekleri olsun fren sistemi olsun ve tabi ki manevra kabiliyeti olsun çok araştırdım. Ve tabiki bütçeme orantılı olanı tercih ettim.
Bu araba konusunda gozum o kadar korkuyor ki nerden başlayacağımi bile bilmiyorum :)
Ben biberon ısıtıcı ve biberon seti alcam,sterilizatoru doktora sordum alma dedi bebeklerin bağışıklık sistemini kötü etkiliyormus
Emzikler icin bu cok kurtarici isimlileride cok tatli kizimda cok isime yaramisdi elbisesi ne veya arabada kemerine tutturursun yere dusmesinide EngellerMikrodalgaya sokulan sterilazatorlerden düşünüyordum bendeemzik vb şeyler yere düşünce ne yapmalı ki peki? Sokakta düşen şeyleri yıkayıp tekrar ağzına vermek daha sakıncalı olmaz mı?
![]()
Senin aldigin cok güzel di begenir benceAçıkcası ilk deneyimi olanlar deneyip görecek
Ben o kadar araştırıp özenip aldım ama bebiş sevmezse yapacak birşey yok![]()
Emzikler icin bu cok kurtarici isimlileride cok tatli kizimda cok isime yaramisdi elbisesi ne veya arabada kemerine tutturursun yere dusmesinide Engeller
Senin aldigin cok güzel di begenir bence![]()
Benim ablam yedek emzik tasiyordu 2-3 tane gunluk idare ediliyordu , bir de kucuk termosta kaynamis sicak suyla yikiyorduMikrodalgaya sokulan sterilazatorlerden düşünüyordum bendeemzik vb şeyler yere düşünce ne yapmalı ki peki? Sokakta düşen şeyleri yıkayıp tekrar ağzına vermek daha sakıncalı olmaz mı?
![]()
Bu da cok iyiymis :)Emzikler icin bu cok kurtarici isimlileride cok tatli kizimda cok isime yaramisdi elbisesi ne veya arabada kemerine tutturursun yere dusmesinide Engeller
Senin arabanin tam marka modlei ne?Ay evet bunları görmüştüm baya iş görür
İnşallah canım yaben o kadar hevesliyim ki arabayı kullanmak için
Hoş türkiye sokakları tangır tungur![]()
Cok guzel gorunuyor :) gule gule iyi gunlerde kullan :)Kraft twist deco
Eki Görüntüle 1816849