2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Ben şuanda arabasını, yatak odasına koyacağım beşiği ve 3-5 parça cicisini aldım. Asıl alışverişi haziran ortası gibi düşünüyorum.

Ben sadece bir kaç parça kıyafet aldım. Bir kısmı da şimdiden hediye geldi. Geri kalan temmuzdan sonra tamamlanacak.

Ben şuanda arabasını, yatak odasına koyacağım beşiği ve 3-5 parça cicisini aldım. Asıl alışverişi haziran ortası gibi düşünüyorum.
Araba secmek bana en zoru geliyor. Siz secimi neye göre yaptiniz? Ne tercih ettiniz?

Ortalama alacaklarıma bakınca bittik biz diyorum
Daha bunun bize ait kısımlarıda var
bir de o var di mi dogru.. ben hep bebege odaklanmisim :))

Araba secmek bana en zoru geliyor. Siz secimi neye göre yaptiniz? Ne tercih ettiniz?

bir de o var di mi dogru.. ben hep bebege odaklanmisim :))

Ben rahatlığını ele aldım. Kendi rahat kullanmam ve bebeğin rahat etmesi açısından düşündüm. Travel modellerde çok arada kalmıştım fiyatlar malum uçuyor. En son ebebekte istediğim içime sinen model indirime girince direk aldım. Örneğin puset yada koltuğun çıkarılıp döndürülmesi bana hep tehlikeli geldi. İçinde bebek varken ve elimiz kolumuz doluyken mantıklı değil. Bazen uygun olsun diye bastonların en ucuzuna kaçıp battaniye desteğiyle yeni doğana kullanımı olduğunu gördüm. Bana çok sağlıklı gelmedi. Tekerlekleri olsun fren sistemi olsun ve tabi ki manevra kabiliyeti olsun çok araştırdım. Ve tabiki bütçeme orantılı olanı tercih ettim.

Bu araba konusunda gozum o kadar korkuyor ki nerden başlayacağımi bile bilmiyorum :)

Ben biberon ısıtıcı ve biberon seti alcam,sterilizatoru doktora sordum alma dedi bebeklerin bağışıklık sistemini kötü etkiliyormus

Ben biberon ısıtıcı ve biberon seti alcam,sterilizatoru doktora sordum alma dedi bebeklerin bağışıklık sistemini kötü etkiliyormus

Mikrodalgaya sokulan sterilazatorlerden düşünüyordum bende emzik vb şeyler yere düşünce ne yapmalı ki peki? Sokakta düşen şeyleri yıkayıp tekrar ağzına vermek daha sakıncalı olmaz mı?

Mikrodalgaya sokulan sterilazatorlerden düşünüyordum bende emzik vb şeyler yere düşünce ne yapmalı ki peki? Sokakta düşen şeyleri yıkayıp tekrar ağzına vermek daha sakıncalı olmaz mı?
Emzikler icin bu cok kurtarici isimlileride cok tatli kizimda cok isime yaramisdi elbisesi ne veya arabada kemerine tutturursun yere dusmesinide Engeller

Eklentiler

• 1358277992-391.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 192
Benim ablam yedek emzik tasiyordu 2-3 tane gunluk idare ediliyordu , bir de kucuk termosta kaynamis sicak suyla yikiyordu

Emzikler icin bu cok kurtarici isimlileride cok tatli kizimda cok isime yaramisdi elbisesi ne veya arabada kemerine tutturursun yere dusmesinide Engeller
Bu da cok iyiymis :)

Ay evet bunları görmüştüm baya iş görür

İnşallah canım yaben o kadar hevesliyim ki arabayı kullanmak için
Hoş türkiye sokakları tangır tungur
Senin arabanin tam marka modlei ne?

Ben bebek arabası ana kucağı/oto koltuğu vs olarak concord neo alıyorum, siparişleri internetten verdim elime geçmedi henüz ama bebek arabasını mağazadan gidip alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…