2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Ewet cnm benim hayırlısıyla gelsinlerde zaman geçmiyor ama :))
sağlıkla gelsin bebişlerimiz evet, başka hiçbişi önemli değil.
benim içinse tam tersi, zaman koşturuyor sanki, bi yandan sabırsızlanıyorum bebişimi kucağıma almak için, bi yandan hamileliğimin tadını çıkaramıyorum hemen geçiyor zaman diye üzülüyorum.

Aa ciddi misin ,çalışıyor musun yoksa evde misin

LİSTEM:
Lorelli nanny park yatak: 305.17tl (gittigidiyor)
Babilababy Bebek arabası:209.72tl (gittigidiyor)
Acura temassız ateşölçer: 61.50tl (gittigidiyor)
Acura Tansiyon aleti: 54tl (n11)
Lierac 200ml+200ml çatlak kremi: 110tl (n11)
Lansinoh göğüs pedi 48 adet: 13.90tl (gittigidiyor)
Lansinoh Göğüs kremi 40ml: 26.90tl (gittigidiyor)
10lu penye ağız mendili: 7.90tl (real), 6lı ağız mendili:2.9tl (n11)
Lastikli bebe çarşaf 3 tane: 17tl (real)
biberon-emzik fırçası bebedor: 8.92tl (real)
weebaby emzik: 4.83tl, emzik askısı: 4.13tl (real)
bübchen 150ml pişik kremi: 28tl (bedavaya geldi)
kalın bebe battaniye dormina: 13.50tl (n11)
chicco baby moments 500+500ml şampuan:26.99tl (n11)
bebedor biberon set: 17.99tl (n11)
wellsoft tulum:14.90tl (n11)
alez: 18.99tl (n11)
uyku tulumu: 23.50tl (n11)
pazen battaniye: 17.50tl, örgü battaniye :.14.90tl, penye battaniye :6.5tl (n11)
3lü zıbın takımı 2 adet: 11tl (n11)
yeşil patik: 1.75tl (n11)
ekose patik: 5.60tl (n11)
civil baby yelek: 6.70tl (n11)
sonem 10lu hastane çıkışı: 61.10tl (n11)
çınarlüks 6lı zıbın takımı: 24.40tl (n11)
patikli alt:3.12tl (n11)
mycey sling: n11de civilimin kampanyasından hediye geldi.
çeşit çorap 14 tane: 18tl
english home uyku tulumu: 29.99tl, havlu: 9.99tl
mavi tulum ve yelek: 8.50tl
prima aktif bebek 1 no 138 adet: 48.50tl (n11- puanla bedava geldi)
lohusa cicimod pijama ve 2 tane de kapri takım: 56tl ama yarısı bedavaya geldi. (n11)
12 tane çeşitli aylardan çıtçıtlı bodyler: 51.90tl
çeşit mama önlük 4 tane:7tl
defacto hamile tayt 2 tane:25tl
dalin bebe yağı: bebek bezinin hediyesi.
lohusa taç:1tl
tırnak makası:1tl
ge&be, premaman, bellybutton pazardan defosuz marka düşmesi hamile giyim: 4 tshirt 20tl
emzirme elbiseleri aynı şekilde boob nursing wear 3 tane:15tl
emzirme sütyeni,atleti yerine alıp bayılarak kullandığım lcwaikiki sütyenli atlet 3 tane:60tl
**************************************************************************************
eksikler: lohusa gecelik- depend hasta çamaşırı- müslin bez- unibaby ıslak havlu- atılabilir alt açma- banyo süngeri,küveti,filesi- hastane için terlik- temizleme pamuğu- 2 no bebek bezi- diğer giyim ve kozmetik.
+kanguru, portbebe, çanta ve ana kucağımız 2. el olarak geldi arkadaşımızdan.
şimdilik toplam 1300tl gibi bir masrafımız olmuş sadece. dediğim gibi ekonomi sınıfından anneciğin notları bu kadar. umarım yardımcı olur.

Hayirli olsun gule gule kullanin hepsini. Bir suru seyi almissiniz, sizleri gorunce panik oluyorum yetismeyecek hic bir sey diye :))

Bende karasızim cmm aslında park yatak Çok kullanışlı
Ben de 2 3 gundur beşiklere bakiyorum. Okudum okudum..zaten aklimda olan anne yani besiklerdi. Chicconun next2me var ama bence cok pahali. Bi tane alman firması var bu anne yani tipi ilk cikaran o da pahali. Babytech , ya da ikea gulliver dusunuyorum. 70×120-130 olanlar uzun sure de kullanilabilir sanirim. Zaten 6-8ay sonrasi yer yatagina gecmeyi planliyorum.. o yuzden kucuk sepet besiklerden de alabilirim .
Park yataklara hic isinamadim ben. Cok tercih edeni var ama bana gore degil.

sağol canım. panik olma sakın, bir iki günlük alışveriş işi aslında bunlar. hemen hemen hepsi netten siparişle aldım zaten. ben indirimleri değerlendireyim derken böyle erkenden biçok şeyi aldım. bi de taksitler erkenden bitsin diye tabi. daha çok vaktimiz var, sen bize bakma. yeter ki sağlıkla gelsinler, gerisi teferruat.

1. Foto :Cinsiyetinin erkek oldugunu ogrendigimde aldığım ilk kiyafet. Ama hem arkadan citcitliymis hem de eylul icin biraz kalin olabilir. Giyebilcek mi bakalim :)) ilk heves ve tecrubesizlikle tamamen estetige yonelik alinmis ilk kiyafet :))
2.foto ve 3. Foto: Teyzesinden ilk hediyeler. Cartersi cok seviyorum :))
3.foto: ilk kisliklarimiz sayilir :))
4. Foto: babaanesi indirimde guzel kumasli denk gelince almis. Ozellikle battaniyelere bayildim ben yumusacik penyeleri.

Dogru soyluyorsun aslinda ama insan gorunce hevesleniyor :))
Ben daha sadece kiyafet aldim o da ihtiyactan ziyade gozume hos gelenleri. Daha en lazim olan hastane cikisi zibinlar vs duruyo hele alet edavat kismina hic girmiyorum :))
Esim biraz acele etmeyelim modundaydi ama dun ona butun her seyi ayni anda alirsak yigilma olacagini taksitlerin birikecegini fln hatirlatinca yola geldi :))

Bende askıda çekip gösteryim kızımızın cicişlerini ufak bir seyahate çıkıyorum dönüşte ayrıntılı atarım
Boyle tam belli olmuyor detayli at evet :)) kiz kiyafetleri daha guzel yaaa :)) allah iyi gunlerde giymeyi nasip etsin inşallah

emin değilim ama bebek için pamuk yorgan daha çok öneriliyor sanırım, yün alerjik olabiliyormuş. bir de en az 1 yaşına kadar uyku tulumu kullanacağım ben o yüzden şimdilik yorgan yastık nevresim almadım. uykuda bebekler için tehlikeli oluyormuş diyolar. yastık da zararlıymış. onun dışında ben de yan yatış yastığından emin olamadım. kiraz çekirdekleri çok faydalı oluyormuş. ben bu sene çıkacak kirazları değerlendiricem inşallah. diğerleri çok güzel canım. park yatak için hediye gönderilen sünger yataktan çok bi beklentin olmasın alırsan. onun dışında dediğim gibi ben bile kurabiliyorum tek başıma, pratik bişi.

çok güzeller canım, güle güle giysin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…