- 24 Şubat 2016
- 738
- 2.009
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
sağlıkla gelsin bebişlerimiz evet, başka hiçbişi önemli değil.Ewet cnm benim hayırlısıyla gelsinlerde zaman geçmiyor ama :))
Aa ciddi misin ,çalışıyor musun yoksa evde misinsağlıkla gelsin bebişlerimiz evet, başka hiçbişi önemli değil.
benim içinse tam tersi, zaman koşturuyor sanki, bi yandan sabırsızlanıyorum bebişimi kucağıma almak için, bi yandan hamileliğimin tadını çıkaramıyorum hemen geçiyor zaman diye üzülüyorum.
evdeyim canım. çalışmadığım zamanı fırsat bilip bebiş planladık. evde zaman geçmiyor derler ama bana oldum olası hep zaman hızlı geçiyor nedense.Aa ciddi misin ,çalışıyor musun yoksa evde misin
:))) süper ozaman cnmevdeyim canım. çalışmadığım zamanı fırsat bilip bebiş planladık. evde zaman geçmiyor derler ama bana oldum olası hep zaman hızlı geçiyor nedense.
Hayirli olsun gule gule kullanin hepsini. Bir suru seyi almissiniz, sizleri gorunce panik oluyorum yetismeyecek hic bir sey diye :))açılışı ben yapayım o zaman. liste halinde de yazarım sonra. ekonomi sınıfından bebek ve annesinin cicileri...
Eki Görüntüle 1817272 Eki Görüntüle 1817273 Eki Görüntüle 1817274 Eki Görüntüle 1817275
Ben de 2 3 gundur beşiklere bakiyorum. Okudum okudum..zaten aklimda olan anne yani besiklerdi. Chicconun next2me var ama bence cok pahali. Bi tane alman firması var bu anne yani tipi ilk cikaran o da pahali. Babytech , ya da ikea gulliver dusunuyorum. 70×120-130 olanlar uzun sure de kullanilabilir sanirim. Zaten 6-8ay sonrasi yer yatagina gecmeyi planliyorum.. o yuzden kucuk sepet besiklerden de alabilirim .Bende karasızim cmm aslında park yatak Çok kullanışlı
Hayirli olsun gule gule kullanin hepsini. Bir suru seyi almissiniz, sizleri gorunce panik oluyorum yetismeyecek hic bir sey diye :))
Ben de 2 3 gundur beşiklere bakiyorum. Okudum okudum..zaten aklimda olan anne yani besiklerdi. Chicconun next2me var ama bence cok pahali. Bi tane alman firması var bu anne yani tipi ilk cikaran o da pahali. Babytech , ya da ikea gulliver dusunuyorum. 70×120-130 olanlar uzun sure de kullanilabilir sanirim. Zaten 6-8ay sonrasi yer yatagina gecmeyi planliyorum.. o yuzden kucuk sepet besiklerden de alabilirim .
Park yataklara hic isinamadim ben. Cok tercih edeni var ama bana gore degil.
Icinde gereksiz degil de bebegin tercih etmeyecegi yan yatis yastigi olabilir. Bazi forumlarda sanki bebek sevmedi gerek kalmadi gibi yorum hatirliyorum. Onu da bilemezsin dogmadan zaten, sans isi :))Eki Görüntüle 1817488 kızlar içinde gereksiz var mi
Dogru soyluyorsun aslinda ama insan gorunce hevesleniyor :))sağol canım. panik olma sakın, bir iki günlük alışveriş işi aslında bunlar. hemen hemen hepsi netten siparişle aldım zaten. ben indirimleri değerlendireyim derken böyle erkenden biçok şeyi aldım. bi de taksitler erkenden bitsin diye tabi. daha çok vaktimiz var, sen bize bakma. yeter ki sağlıkla gelsinler, gerisi teferruat.
Bilmiom cnm ama gerekli gibi :)Icinde gereksiz degil de bebegin tercih etmeyecegi yan yatis yastigi olabilir. Bazi forumlarda sanki bebek sevmedi gerek kalmadi gibi yorum hatirliyorum. Onu da bilemezsin dogmadan zaten, sans isi :))
Boyle tam belli olmuyor detayli at evet :)) kiz kiyafetleri daha guzel yaaa :)) allah iyi gunlerde giymeyi nasip etsin inşallahBende askıda çekip gösteryim kızımızın cicişleriniufak bir seyahate çıkıyorum dönüşte ayrıntılı atarım
Güzel günlerde sağlıcakla giysin bebişin cicilerini hepsi de çok tatlı
Sağol cnm zaman ilerledikçe sabirsizlaniyorum kızımı öpmek koklamak istiyorum :)))Güzel günlerde sağlıcakla giysin bebişin cicilerini hepsi de çok tatlı
emin değilim ama bebek için pamuk yorgan daha çok öneriliyor sanırım, yün alerjik olabiliyormuş. bir de en az 1 yaşına kadar uyku tulumu kullanacağım ben o yüzden şimdilik yorgan yastık nevresim almadım. uykuda bebekler için tehlikeli oluyormuş diyolar. yastık da zararlıymış. onun dışında ben de yan yatış yastığından emin olamadım. kiraz çekirdekleri çok faydalı oluyormuş. ben bu sene çıkacak kirazları değerlendiricem inşallahEki Görüntüle 1817488 kızlar içinde gereksiz var mi
çok güzeller canım, güle güle giysin inşallah.1. Foto :Cinsiyetinin erkek oldugunu ogrendigimde aldığım ilk kiyafet. Ama hem arkadan citcitliymis hem de eylul icin biraz kalin olabilir. Giyebilcek mi bakalim :)) ilk heves ve tecrubesizlikle tamamen estetige yonelik alinmis ilk kiyafet :))
2.foto ve 3. Foto: Teyzesinden ilk hediyeler. Cartersi cok seviyorum :))
3.foto: ilk kisliklarimiz sayilir :))
4. Foto: babaanesi indirimde guzel kumasli denk gelince almis. Ozellikle battaniyelere bayildim ben yumusacik penyeleri.Eki Görüntüle 1817492 Eki Görüntüle 1817493 Eki Görüntüle 1817494 Eki Görüntüle 1817495 Eki Görüntüle 1817497
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?