- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.961
Sezeryan olacagi icin kanaldami falan konusmadik ama bas asagi duruyorduBebeğin kafası kanala girdi mi acaba, bu kadar çatı ağrısı normal miymiş yani bende hamilelik neymiş son zamanlarda anladım önceden laylaylom geziyordumiçlerine elyaf birazda lavanta koydum, becerirsin canm dikiş bildikten sonra gerisinde birşey yok zaten
Artık son zamanlar her türlü ağrıyı çekeceğiz ne yapalımSezeryan olacagi icin kanaldami falan konusmadik ama bas asagi duruyordu
Bebegin veya kendimin her hareketinde ahh diye hafiften bagriyorum
hatta ogl bi yeti agriyinca annemden cok agriyo diyo :)))
Ben bisey yapmak icin tul almistim simdi o tulle tutu etek yapmayi dusunuyorum bide
ama suan sadece dusunce :))
Cok cok hoş olmuş sağlıkla bebisimizBende hayırlısı ve sağlıklı olanı neyse onun için dua ediyorumevet sezeryanın en büyük avantajı bakım ev düzeni herşey yapılmış oluyor normalde Allah ne verdiyse birde doğum ne zaman diye soranlar var doğal olarak 40. Haftayı söylüyorum ama normal olursa ne zaman olduğu belli de olmuyor sonuçta Bu arada arkadaşlarım ailem kuzenlerin bugün bana büyük bir şok yarattılar tabi eşim de bu işin içinde bana babyshower partisi düzenlemişler ben aman hiç uğraşamam diyordum herşey yapılınca güzel oluyor
Ben mobilyamı belisten aldım yatağını da ölçülere göre aynı marka aldım ortopedik yatak. Ama detaylı bilgi. Yok açıkcası umarım uygun olanı almışımdırKızlar besiklerinize yada park yataklariniza yatak olarak hangi marka aldiniz? Yari ortopedik olmali diyor sitelerde ama hangi marka model yarı ortopedik onu anlayamadim??? Alanlar yazarsa sevinirim
ben meltem mobilyadan aldm türkiye çapında bu firma,yatağınıda onlardan yarı ortopedik satıyorlar,bebek için en uygunu o zaten,ama işbirde bile yok yarı ortopedik bulamamıştıkKızlar besiklerinize yada park yataklariniza yatak olarak hangi marka aldiniz? Yari ortopedik olmali diyor sitelerde ama hangi marka model yarı ortopedik onu anlayamadim??? Alanlar yazarsa sevinirim
Çilekten aldım canım ben karyolasını orda yatağı da satılıyordu zaten piyasada başka bulamadım yataş işbir falan hep baktımKızlar besiklerinize yada park yataklariniza yatak olarak hangi marka aldiniz? Yari ortopedik olmali diyor sitelerde ama hangi marka model yarı ortopedik onu anlayamadim??? Alanlar yazarsa sevinirim
Çok şık görünüyor herşey, bebişinle iyi günlerde kullan inşallah canmEki Görüntüle 1883120 Eki Görüntüle 1883121
Bunlar da bizim hastane icin susleme hazirliklarimiz.
Kapi susunun yanindaki kurdaleyi bebek besigi icin hazirladigim tulun onune takicam igneyle. Digerleri de ani defteri ve taki yastigi :)
Bu aralar çoğu kişinin bebekleri doğunca hazırlıklarda bitmiş ben hala ufak tefek şeyleri yapmaya devam ediyorum, nasılsa doğum 26 sında diye tabi erkenden gelemezsesipariş ettiklerim ancak geldi
Eki Görüntüle 1884222 Kapı süsümüz bu olacak
Eki Görüntüle 1884223 Bunlarda takı yastığı ve doğum zamanı gelenlere dağıtacağım magnetler
Eki Görüntüle 1884224 Odamızın en son hali bu en köşeye bir emzirme koltuğu almayı planlıyoruz
Eki Görüntüle 1884225 Bunlar benim kendi emeği yaptığım hazırlıklar en son lavanta keselerini hazırladım onu mevlütte dağıtacağım ve son olarak
Eki Görüntüle 1884226 Berile bu yastıkları diktim
Doğum son güne kadar beklerse hala yapacaklarım varşeker hamurlu kurabiye yapmayı planlıyorum, dün internetten kalıp hamur siparişlerini verdim henüz hastane için beşiğin süsünü hazırlamadım, afiş yaptıracağım nasılsa sezeryan olacak diye yaptıkça yapıyorum, bayramda da fotoğraf çekimi yapacağız erkenden hazırlıklara başlayan ben doğuracağım hala bitmedi
Çok güzel olmuş hersey maşallah yaa saglikla gelsin Beril hmm ins. Sende ben gibi sona kalanlardansin :)Bu aralar çoğu kişinin bebekleri doğunca hazırlıklarda bitmiş ben hala ufak tefek şeyleri yapmaya devam ediyorum, nasılsa doğum 26 sında diye tabi erkenden gelemezsesipariş ettiklerim ancak geldi
Eki Görüntüle 1884223 Bunlarda takı yastığı ve doğum zamanı gelenlere dağıtacağım magnetler
Eki Görüntüle 1884224 Odamızın en son hali bu en köşeye bir emzirme koltuğu almayı planlıyoruz
Eki Görüntüle 1884225 Bunlar benim kendi emeği yaptığım hazırlıklar en son lavanta keselerini hazırladım onu mevlütte dağıtacağım ve son olarak
Doğum son güne kadar beklerse hala yapacaklarım varşeker hamurlu kurabiye yapmayı planlıyorum, dün internetten kalıp hamur siparişlerini verdim henüz hastane için beşiğin süsünü hazırlamadım, afiş yaptıracağım nasılsa sezeryan olacak diye yaptıkça yapıyorum, bayramda da fotoğraf çekimi yapacağız erkenden hazırlıklara başlayan ben doğuracağım hala bitmedi
Teşekkürler canm, Evet seninle aynıyız, bebişlerde gelemeye niyeti yok, senin normal mi olacak sezeryan mı canmÇok güzel olmuş hersey maşallah yaa saglikla gelsin Beril hmm ins. Sende ben gibi sona kalanlardansin :)
Hepsi cok güzell ayrı ayrı bayıldımm cok şanslı Beril Bebek gĞzel günlerde kullansın odasınıBu aralar çoğu kişinin bebekleri doğunca hazırlıklarda bitmiş ben hala ufak tefek şeyleri yapmaya devam ediyorum, nasılsa doğum 26 sında diye tabi erkenden gelemezsesipariş ettiklerim ancak geldi
Teşekkür ederim canm, internet işin içine girince bazen böyle olabiliyor bazen muhatap bulamıyoruz, inşallah en kısa zamanda gelir mobilyaların, bende son günlerde çok dışarıda kalamıyorum ayaklarım şiştiğinden evde oyalanmaca yapıyorumHepsi cok güzell ayrı ayrı bayıldımm cok şanslı Beril Bebek gĞzel günlerde kullansın odasınıBenm bebiş 20 günlük oldu ama hala odası tamam değil internetten mobilya almanın berbat birşey olduğunu anlamış oldum
biz yatsanın popcorn yatağını aldık en son onda karar kıldım lateks yatakKızlar besiklerinize yada park yataklariniza yatak olarak hangi marka aldiniz? Yari ortopedik olmali diyor sitelerde ama hangi marka model yarı ortopedik onu anlayamadim??? Alanlar yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?