2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Sezeryan olacagi icin kanaldami falan konusmadik ama bas asagi duruyordu
Bebegin veya kendimin her hareketinde ahh diye hafiften bagriyorum
hatta ogl bi yeti agriyinca annemden cok agriyo diyo :)))
Ben bisey yapmak icin tul almistim simdi o tulle tutu etek yapmayi dusunuyorum bide
ama suan sadece dusunce :))

Artık son zamanlar her türlü ağrıyı çekeceğiz ne yapalım tütü etek yapmak çok kolay ben yapmadım ama tülü büzüştür kemer kısmına lastik tamam işte Bende hastane için yatak ve beşiğin süsünü yapmaya çalışacağım ama tül alınması lazım nasıl çarşıdan alacağım onu düşünüyorum, gidecek halim yok

Cok cok hoş olmuş sağlıkla bebisimiz

Kızlar besiklerinize yada park yataklariniza yatak olarak hangi marka aldiniz? Yari ortopedik olmali diyor sitelerde ama hangi marka model yarı ortopedik onu anlayamadim??? Alanlar yazarsa sevinirim

Kızlar besiklerinize yada park yataklariniza yatak olarak hangi marka aldiniz? Yari ortopedik olmali diyor sitelerde ama hangi marka model yarı ortopedik onu anlayamadim??? Alanlar yazarsa sevinirim
Ben mobilyamı belisten aldım yatağını da ölçülere göre aynı marka aldım ortopedik yatak. Ama detaylı bilgi. Yok açıkcası umarım uygun olanı almışımdır

ben meltem mobilyadan aldm türkiye çapında bu firma,yatağınıda onlardan yarı ortopedik satıyorlar,bebek için en uygunu o zaten,ama işbirde bile yok yarı ortopedik bulamamıştık

Çilekten aldım canım ben karyolasını orda yatağı da satılıyordu zaten piyasada başka bulamadım yataş işbir falan hep baktım

Bu aralar çoğu kişinin bebekleri doğunca hazırlıklarda bitmiş ben hala ufak tefek şeyleri yapmaya devam ediyorum, nasılsa doğum 26 sında diye tabi erkenden gelemezse sipariş ettiklerim ancak geldi
Kapı süsümüz bu olacak
Bunlarda takı yastığı ve doğum zamanı gelenlere dağıtacağım magnetler
Odamızın en son hali bu en köşeye bir emzirme koltuğu almayı planlıyoruz
Bunlar benim kendi emeği yaptığım hazırlıklar en son lavanta keselerini hazırladım onu mevlütte dağıtacağım ve son olarak
Berile bu yastıkları diktim
Doğum son güne kadar beklerse hala yapacaklarım var şeker hamurlu kurabiye yapmayı planlıyorum, dün internetten kalıp hamur siparişlerini verdim henüz hastane için beşiğin süsünü hazırlamadım, afiş yaptıracağım nasılsa sezeryan olacak diye yaptıkça yapıyorum, bayramda da fotoğraf çekimi yapacağız erkenden hazırlıklara başlayan ben doğuracağım hala bitmedi

Hepsi çok güzel olmuş Can'ım :)

Çok güzel olmuş hersey maşallah yaa saglikla gelsin Beril hmm ins. Sende ben gibi sona kalanlardansin :)

Hepsi cok güzell ayrı ayrı bayıldımm cok şanslı Beril Bebek gĞzel günlerde kullansın odasını Benm bebiş 20 günlük oldu ama hala odası tamam değil internetten mobilya almanın berbat birşey olduğunu anlamış oldum

Teşekkür ederim canm, internet işin içine girince bazen böyle olabiliyor bazen muhatap bulamıyoruz, inşallah en kısa zamanda gelir mobilyaların, bende son günlerde çok dışarıda kalamıyorum ayaklarım şiştiğinden evde oyalanmaca yapıyorum

merhaba kızlar ne zamandır sayfaya bakamamıştım şimdi aklıma geldi fırsatımda varken bi bakayımd edim benim bebeişim 3 eylülde dünyaya geldi :) yoğun bir tempoya girmiş olduk yani :) başka doğumu gerçekleşen var mı??

biz yatsanın popcorn yatağını aldık en son onda karar kıldım lateks yatak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…