- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Evet Tr sokaklari cok kötü almanyada sorun yok her taraf bisiklet yoluAy evet bunları görmüştüm baya iş görür
İnşallah canım yaben o kadar hevesliyim ki arabayı kullanmak için
Hoş türkiye sokakları tangır tungur
Mikrodalgaya sokulan sterilazatorlerden düşünüyordum bendeemzik vb şeyler yere düşünce ne yapmalı ki peki? Sokakta düşen şeyleri yıkayıp tekrar ağzına vermek daha sakıncalı olmaz mı? [/QUO
Emzikleri sıcak suda yikiycam,biberonlari kaynatmak lazım.biyologum ben ,bazen de yararlı bakterilerin vücutta olması gerek bağışıklık sistemi için yoksa bebekler herzaman hasta oluyorlar.
Emzikleri sıcak suda yikiycam,biberonlari kaynatmak lazım.biyologum ben ,bazen de yararlı bakterilerin vücutta olması gerek bağışıklık sistemi için yoksa bebekler herzaman hasta oluyorlar.
İster istemez hepimiz kaygiliyiz canım ama rahat olmalıyız,sterilizatoru çıkar hayatından.en iyisi kaynatma dediğim gibi.yere düşen emziği de aksam kaynatirsin yedek emzik kullanirsin ben öyle yapcamTabi o konuda katılıyorum ama sokak ortamında yere düşen aksesuarlara yeterli gelir mi? Fazla mı pimpirikli düşünüyorum ki ben
Yapın açılışıKimse paylasmamismi
Cnm bu beşiği nerden aldın
gittigidiyordan almıştım canım 305.17tl'ye gelmişti ve 30tl gibi puan kazanmıştım bir de.Cnm bu beşiği nerden aldın
Çok güzel mis Güle güle kullan cnmgittigidiyordan almıştım canım 305.17tl'ye gelmişti ve 30tl gibi puan kazanmıştım bir de.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...unger-yatak-hediyeli-205156551?urvid=46188285Cnm bu beşiği nerden aldın
teşekkür ederim canım.Çok güzel mis Güle güle kullan cnm
Sence mobilya tarzı besik mi daha kullanışlı park yatak besik miteşekkür ederim canım.
deneyimli değilim bu konuda ama ben aşırı derecede rahatına düşkün biriyim ve bu park yatak benim hoşuma gitti şimdilik. şuanda bi kenarda öylece yer kaplamadan duruyor mesela. bebiş için de yumuşak dokulu olduğu için ayağa kalkmaya başladığında ağzını bacağını bi yerlere çarpma riskini kaldırıyor demişlerdi. şehir dışı seyahatlerde taşınabilir ve bebişimiz büyüyünce bunu oyun alanı olarak severek kullanacağından eminim. altta fermuarlı kısımdan gir çık yapabilecek mesela. sallanabiliyor. iki kademeli yani 6 aydan sonra alt kademeyi kullanırız. mobilya beşiğin ise benim için tek güzel yönü şık olması. ama deneyimli annelere sormak daha iyi olur sanırımSence mobilya tarzı besik mi daha kullanışlı park yatak besik mi
Bende karasızim cmm aslında park yatak Çok kullanışlıdeneyimli değilim bu konuda ama ben aşırı derecede rahatına düşkün biriyim ve bu park yatak benim hoşuma gitti şimdilik. şuanda bi kenarda öylece yer kaplamadan duruyor mesela. bebiş için de yumuşak dokulu olduğu için ayağa kalkmaya başladığında ağzını bacağını bi yerlere çarpma riskini kaldırıyor demişlerdi. şehir dışı seyahatlerde taşınabilir ve bebişimiz büyüyünce bunu oyun alanı olarak severek kullanacağından eminim. altta fermuarlı kısımdan gir çık yapabilecek mesela. sallanabiliyor. iki kademeli yani 6 aydan sonra alt kademeyi kullanırız. mobilya beşiğin ise benim için tek güzel yönü şık olması. ama deneyimli annelere sormak daha iyi olur sanırım.
bazıları ikisini de kullanıyor yani hem odasına mobilya olandan alıyor hem de kendi odalarında ya da sadece seyahatte, annannenin evinde vs kullanmak üzere park yatak alıyor. benim öyle bi ihtiyacım olmadı. zaten her şey az öz olsun isterim kendi açımdan. kararsızsan acele etme hiç, daha çok vakit var. zaten netten alacaksan bikaç güne elinde oluyor yani son aya bile bırakılabilir.Bende karasızim cmm aslında park yatak Çok kullanışlı
Ewet cnm benim hayırlısıyla gelsinlerde zaman geçmiyor ama :))bazıları ikisini de kullanıyor yani hem odasına mobilya olandan alıyor hem de kendi odalarında ya da sadece seyahatte, annannenin evinde vs kullanmak üzere park yatak alıyor. benim öyle bi ihtiyacım olmadı. zaten her şey az öz olsun isterim kendi açımdan. kararsızsan acele etme hiç, daha çok vakit var. zaten netten alacaksan bikaç güne elinde oluyor yani son aya bile bırakılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?