2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Emzikleri sıcak suda yikiycam,biberonlari kaynatmak lazım.biyologum ben ,bazen de yararlı bakterilerin vücutta olması gerek bağışıklık sistemi için yoksa bebekler herzaman hasta oluyorlar.

Tabi o konuda katılıyorum ama sokak ortamında yere düşen aksesuarlara yeterli gelir mi? Fazla mı pimpirikli düşünüyorum ki ben

Tabi o konuda katılıyorum ama sokak ortamında yere düşen aksesuarlara yeterli gelir mi? Fazla mı pimpirikli düşünüyorum ki ben
İster istemez hepimiz kaygiliyiz canım ama rahat olmalıyız,sterilizatoru çıkar hayatından.en iyisi kaynatma dediğim gibi.yere düşen emziği de aksam kaynatirsin yedek emzik kullanirsin ben öyle yapcam

Sence mobilya tarzı besik mi daha kullanışlı park yatak besik mi
deneyimli değilim bu konuda ama ben aşırı derecede rahatına düşkün biriyim ve bu park yatak benim hoşuma gitti şimdilik. şuanda bi kenarda öylece yer kaplamadan duruyor mesela. bebiş için de yumuşak dokulu olduğu için ayağa kalkmaya başladığında ağzını bacağını bi yerlere çarpma riskini kaldırıyor demişlerdi. şehir dışı seyahatlerde taşınabilir ve bebişimiz büyüyünce bunu oyun alanı olarak severek kullanacağından eminim. altta fermuarlı kısımdan gir çık yapabilecek mesela. sallanabiliyor. iki kademeli yani 6 aydan sonra alt kademeyi kullanırız. mobilya beşiğin ise benim için tek güzel yönü şık olması. ama deneyimli annelere sormak daha iyi olur sanırım.

Bende karasızim cmm aslında park yatak Çok kullanışlı

Bende karasızim cmm aslında park yatak Çok kullanışlı
bazıları ikisini de kullanıyor yani hem odasına mobilya olandan alıyor hem de kendi odalarında ya da sadece seyahatte, annannenin evinde vs kullanmak üzere park yatak alıyor. benim öyle bi ihtiyacım olmadı. zaten her şey az öz olsun isterim kendi açımdan. kararsızsan acele etme hiç, daha çok vakit var. zaten netten alacaksan bikaç güne elinde oluyor yani son aya bile bırakılabilir.

Ewet cnm benim hayırlısıyla gelsinlerde zaman geçmiyor ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…