- 5 Ocak 2016
- 250
- 166
- 23
- 33
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
:))haber ver bize merak ettim bendeBen de çok merak ediyorum ya erkek gibi görünüyomuş ama yanılma payı varmış belki ikilide anlaşılır bu hafta gidicemgönlümden hep kız geçiyor hayırlısı bakalım
Tabikii :):))haber ver bize merak ettim bende
Rabbim hayirli evlat versinÇok şükür Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi inşallah :)) hadi bakalım hayırlısı bende nisan da gideceğim ilk haftası o zaman ögrenirim sanırım cinsiyetini ama benimki hep sırtını dönüyo galiba kız
13haftalik yazacaktim :))) ayyy 23e kadar beklemem insallahBende pers.gunu gidicem tam 23haftalik olacak bebisim,4gunde ileriden gidiyor belki belli olur cok heycanliyim coook
annem;heycandan bayilma orda diyor :)) ikinci bebisim ama ilkinden daha heycanliyim neler olacagini bilmek daha cok heycanlandiriyor beni
Rabbim hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsi hepimize ve insallah goblumuzden geceni nasip etsin
Ayy 23 ü görünce dedim heralde göstermiyor bebiş, umarım net bir şekilde görebilirsin canım :) benim ilk olacak inş kafamda birsürü soru işaretiyle sabırsızlıkla bekliyorum :))13haftalik yazacaktim :))) ayyy 23e kadar beklemem insallah
Hayırlı olsun maşallah güzel bakıyorsun annesi :) yine erkek haberi geldi gerçekten inanmaya başladım erkek dönemi olduğuna :)Dün cinsiyetimizi öğrendik biizzz :)
Ogluşum olcakmış Allah'ın izniyle ♡ 13+3 diye gittim,14+6 çıktı ultrasonda. Önden gidiyomuş bizim sıpa maşallah :)
Bana doktorum kız dedi ama kesin değil henüz bu sene kimden duyduysam erkek diyor bakalım senin ne olacak? Yarın haberlerini bekliyoruzSlm kizlar 14+3deyim ikinci cocuk daha heyecanli oluyo hakikaten ins cinsiyetide belli olur da meraktan olmem bi oglum var bakalim nolacak yarin kontrolum var soyler ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?