2016 eylül bebeklerinin cinsiyetleri ve isimleri ;)

Ben de çok merak ediyorum ya erkek gibi görünüyomuş ama yanılma payı varmış belki ikilide anlaşılır bu hafta gidicem gönlümden hep kız geçiyor hayırlısı bakalım

Bende pers.gunu gidicem tam 23haftalik olacak bebisim,4gunde ileriden gidiyor belki belli olur cok heycanliyim coook
annem;heycandan bayilma orda diyor :)) ikinci bebisim ama ilkinden daha heycanliyim neler olacagini bilmek daha cok heycanlandiriyor beni
Rabbim hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsi hepimize ve insallah goblumuzden geceni nasip etsin

13haftalik yazacaktim :))) ayyy 23e kadar beklemem insallah

Merhaba arkadaşlar bizde perşembe günü öğrendik cinsiyetini oğlum olacak kısmet olursa isim göktürk olacak sanırım yada eşim çok istiyor kendi isminide koymak yusuf Mirza da olabilir.

Selam güzel anneler ve anne adayları bugün 14+2 olduk 10 gün sonra kontrolüm var bakalım cinsiyeti belli olacak mı. Rüyamda iki defa erkek gördüm hayırlısı inşallah..

Dün cinsiyetimizi öğrendik biizzz :)
Ogluşum olcakmış Allah'ın izniyle ♡ 13+3 diye gittim,14+6 çıktı ultrasonda. Önden gidiyomuş bizim sıpa maşallah :)

Slm kizlar 14+3deyim ikinci cocuk daha heyecanli oluyo hakikaten ins cinsiyetide belli olur da meraktan olmem bi oglum var bakalim nolacak yarin kontrolum var soyler ins

Slm kizlar 14+3deyim ikinci cocuk daha heyecanli oluyo hakikaten ins cinsiyetide belli olur da meraktan olmem bi oglum var bakalim nolacak yarin kontrolum var soyler ins
Bana doktorum kız dedi ama kesin değil henüz bu sene kimden duyduysam erkek diyor bakalım senin ne olacak? Yarın haberlerini bekliyoruz

Arkadaslar fotoraflardan cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz:))))

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…