Ayyy heyecanlandim canimmm yaaa insallahhh dusunsene yaaaa herseyimizi paylasicazzzzzzumuttttt tüp bebek sayesinde bebeği olan ve hemen hemen aynı Zaman diliminde doğum yapacak olan arkadaşlar burdan bilgi alışverişi yapalım Can'ım. Hatta biz seninle aynı günüz :) doğumumuzda aynı gün olacak Allah nasip ederse :)
Aynen öyle Can'ım tutmayan arkadaşları konuşmalarımız yaralamasın diye böyle birşey düşündüm. Başka türlü bağlantımız kopacak bunu da hiç istemiyorum doğrusuAyyy heyecanlandim canimmm yaaa insallahhh dusunsene yaaaa herseyimizi paylasicazzzzzz
Coook iyi dusunmussun canim bende ekim anneleri basliginda acmistim ama burasida olur hiçç farketmez.ben zaten oraya test koyatken bile cekiniyorum birini uzucem inciticem strese sokucam diye. Bir yandan da paylasmak istiyorummmm ay bu zaman nasil gecer yaaaAynen öyle Can'ım tutmayan arkadaşları konuşmalarımız yaralamasın diye böyle birşey düşündüm. Başka türlü bağlantımız kopacak bunu da hiç istemiyorum doğrusu
Hayırlısıyla geçecek inşallah Can'ım sağlıklı bebeklerimizi alacağız kucaklarımıza. Diğer hamile arkadaşlarına ekle istersen ben tam bilmiyorumCoook iyi dusunmussun canim bende ekim anneleri basliginda acmistim ama burasida olur hiçç farketmez.ben zaten oraya test koyatken bile cekiniyorum birini uzucem inciticem strese sokucam diye. Bir yandan da paylasmak istiyorummmm ay bu zaman nasil gecer yaaa
Bugun aksam bilgisayardan acip ekliyim canimHayırlısıyla geçecek inşallah Can'ım sağlıklı bebeklerimizi alacağız kucaklarımıza. Diğer hamile arkadaşlarına ekle istersen ben tam bilmiyorum
Canim.hamile.kaldinmi insallahAyyy heyecanlandim canimmm yaaa insallahhh dusunsene yaaaa herseyimizi paylasicazzzzzz
Insallah canim daha kan vermdeim birazdan gidicemCanim.hamile.kaldinmi insallah
Hadi git artık daha fazla bekletme biziInsallah canim daha kan vermdeim birazdan gidicem
Haydi kos idrar testi yaptinmi bebegimInsallah canim daha kan vermdeim birazdan gidicem
Idrar testi pozitif canim 4.gunden beri .simdi bekliyorumHaydi kos idrar testi yaptinmi bebegim
Ibsallah canim darisi bizeIdrar testi pozitif canim 4.gunden beri .simdi bekliyorumNaz_musti vericem insallahhh
Sende hangi süreçtesin Can'ımIbsallah canim darisi bize
Darisi isteyen herkesin basina canimIbsallah canim darisi bize
Ben haziranda tup bebek yaptridim negatif carsamba gunu univ hastanesine gorusmeye gidecegim burada ozelleri isteniyorum artik dua edin bana olurmuSende hangi süreçtesin Can'ım
Tamam Can'ım benim ederiz tabi Rabbim gönlündekini versin aratmasın.Ben haziranda tup bebek yaptridim negatif carsamba gunu univ hastanesine gorusmeye gidecegim burada ozelleri isteniyorum artik dua edin bana olurmu
Amin insallah Allah bizlerede nasip etsin sizlerde saglikla kucaginiza alin insallahTamam Can'ım benim ederiz tabi Rabbim gönlündekini versin aratmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?