- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Canim farketmez hap daha iyi hem stres olmazsimCoraspirin kullanıyorum ben onun için iğne daha mı iyi olurdu ki?
Anladim canim bende gecen defa yaptim hemen kaldirdim ama bu defa hersey pozitif olacak o yuzden olumsu dusunmemek icin koydumElim gitmiyor bu kez canim
Geçen sefer heveaim kursağında kaldı 9.haftada kaldırdım. Kalp atışını duyduktan sonra inşallah
Canim ben sabah 10 gece 12 kullandim ama dedigin gibi okul basliyor pazartesi itibaren bende sabah 7 aksam 7 yapicamCrinone jeli hangi saatlerde kullanıyorsunuz
Niye baktirdin canim?gerekli miydi ki ben baktirmadimkızlar progesterona baktıran oldu mu ben ona da baktırayım dedim de 60 çıkmış. acaba şu iğnelerden kurtulamaz mıyım diye düşünmeye başladım
umuttttt nerdesin
Canim ancak girebildimBen de öyle kullanıyorum da pazartesi okullar açılacak .bu dönem sabahciyim nasıl napacam bilemiyorum :-(
Merak ettim canim progesteron yeterli mi diyeCanim farketmez hap daha iyi hem stres olmazsim
Anladim canim bende gecen defa yaptim hemen kaldirdim ama bu defa hersey pozitif olacak o yuzden olumsu dusunmemek icin koydum
Canim ben sabah 10 gece 12 kullandim ama dedigin gibi okul basliyor pazartesi itibaren bende sabah 7 aksam 7 yapicam
Niye baktirdin canim?gerekli miydi ki ben baktirmadim
Canim ancak girebildim
En mantiklisi canim bu arada pazartesi baslican dimi? Bende sonradan gerekir diye rapor almamaya karar verdim ama yormicam kendimiBizim 7 de ders başlıyor sabah 6 akşam 6 mi yapsam ki
Anladim canim doktoruna sorsaydin keske kac olmaliymisMerak ettim canim progesteron yeterli mi diye
Bugun benimkini daha da cok yakti canim ya.esin mi vurdu kendin mi yaptinBaya yakiyormuş hibor. Katlanacaz mucizemiz icin
Ben vuramam canım bakamiyorum bile.eşim vurdu sağ olsun. Ben de rapor almayacam,gerekirse ilerleyen zamanlarda alırım. 8.sınıflara gorecem bu dönem biraz yoğun geçecek. Hayırlısı olur inşallahEn mantiklisi canim bu arada pazartesi baslican dimi? Bende sonradan gerekir diye rapor almamaya karar verdim ama yormicam kendimi
Anladim canim doktoruna sorsaydin keske kac olmaliymis
Bugun benimkini daha da cok yakti canim ya.esin mi vurdu kendin mi yaptin
Benim de mthfr 1298 heterozigot. Ben de clexane 0,4 kullanıyorum.Mtfhr 1298 homozigot benim .hibor 3500 verildi.inşallah yeterli gelir
Sen ne ogretmeniydin canim?bende teoga yetistirecem nasil olacak bilmiyorum.bizde esimle haftaya doktor la bir goruselim keseyi bir gorelim oyle diye dusunduk. Herkes oturarark anlat diyor ben mat ogretmeniyim nasil oturayimBen vuramam canım bakamiyorum bile.eşim vurdu sağ olsun. Ben de rapor almayacam,gerekirse ilerleyen zamanlarda alırım. 8.sınıflara gorecem bu dönem biraz yoğun geçecek. Hayırlısı olur inşallah
yorucu olaacak ama dayanıcaz:) benim doktorum bu hafta muayene için gelin hangi gün uygunsanız dedi. kalp atışı için de heralde keseden 2 hafta sonra çağırırBen de İngilizce öğretmeniyim.okul çıkışına kadar ayaktayim hep. Allah yardımcımız olsun. Benim doktorum kese için muayene istemiyor niyeyse. Pazar ikinci testi yaptıktan 3 hafta sonra kalp atışı için gitmem söylendi.
İnsallah canim:) ptesi ben de 2. Testi yaptiricam insallah artis saglikli olurBenim de pazar günü test günüm inş o gün sonucu aldıktan sonra bu başlık altında bende olurummmm
İnsallah canim:) ptesi ben de 2. Testi yaptiricam insallah artis saglikli olur
İnşallah Can'ım benim Allah gönlüne göre versinBenim de pazar günü test günüm inş o gün sonucu aldıktan sonra bu başlık altında bende olurummmm
İnşallah canımBenim de pazar günü test günüm inş o gün sonucu aldıktan sonra bu başlık altında bende olurummmm
İnşallah Can'ım benim Allah gönlüne göre versin
İnşallah canım
Seni de bura da gorecegiz az kaldı güzel haber almana
Öyle oluyo Can'ım pozitif düşün herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyleAy inş , bu sefer rahatım falan diyordum ama gün yaklaştıkça heyecanım artıyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?