Amin Can'ım Allah razı olsunAmin insallah Allah bizlerede nasip etsin sizlerde saglikla kucaginiza alin insallah
Bizde yaptırmadık Can'ım yarın yaptıracağım ben. Senin değerin kaç? Tek mi çift mi transfer?selam kızlar sanıırm yeni yerimiz burası:) inşallah bu mutluluğumuz devam eder. daha ikinci testi yaptırmadım ya ondan acele etmiyorumdur umarım:)
canım bende hibor kullanıyorum hayırdırAranızda hibor kullanan var miumuttttt yardımına ihtiyacım var
bende pazar yaptırıcam içnizi ferah tutun hepimizn herşey yolunda gidecekkkk ekimde anne olucazzselam kızlar sanıırm yeni yerimiz burası:) inşallah bu mutluluğumuz devam eder. daha ikinci testi yaptırmadım ya ondan acele etmiyorumdur umarım:)
inşallah canımm yaaaaa inşallah sonuna kadar güzel gider sağlıkla sıhhatle ömürle alırız melekerimiz kucağımıza...İnşallah Rabbim tamamına erdirir kızlar. Allahım herkese nasip etsin
canım biz telefonun alrmını kurduk her akşam 7 de yapıyoruz transferden beri. hibor 3500 yazıyor canım kutuda. kendim yapıyorum daha az acıyor canım çünkü bazı yerler sertleşti artık göbeğimde girmiyor ben yer değiştiriyorum ama eşim anlamayınca batırıyor bir anda. birazda yakıyor canım sonradan ama olsun demi :)))Ben kullanmadim daha önce bugün başlayacağını. Kaclik kullanıyorsun sen, saat kacta yapıyorsun ,esin mi vuruyor
Sağ ol canım bilgilendirmen için biz de 7 dusunuyoruz. Yeter ki bebeklerimiz bizimle olsun birakmasinlar bizi katlanirizcanım biz telefonun alrmını kurduk her akşam 7 de yapıyoruz transferden beri. hibor 3500 yazıyor canım kutuda. kendim yapıyorum daha az acıyor canım çünkü bazı yerler sertleşti artık göbeğimde girmiyor ben yer değiştiriyorum ama eşim anlamayınca batırıyor bir anda. birazda yakıyor canım sonradan ama olsun demi :)))
en uygun zaman oydu eve geç gelrz akşam bir yere gideriz falan dedik mantıklı geldi 10 gündür aynı saatte vuruyoruzSağ ol canım bilgilendirmen için biz de 7 dusunuyoruz. Yeter ki bebeklerimiz bizimle olsun birakmasinlar bizi katlaniriz
Ne için kızlar bu iğneen uygun zaman oydu eve geç gelrz akşam bir yere gideriz falan dedik mantıklı geldi 10 gündür aynı saatte vuruyoruz
cnaım hadi takvm nerdeeeeeeeeSağ ol canım bilgilendirmen için biz de 7 dusunuyoruz. Yeter ki bebeklerimiz bizimle olsun birakmasinlar bizi katlaniriz
kan sulandırıcı canımNe için kızlar bu iğne
cnaım hadi takvm nerdeeeeeeee
Ben sabah akşam 9 da kullanıyorum Can'ımCrinone jeli hangi saatlerde kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?