2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

selam kızlar sanıırm yeni yerimiz burası:) inşallah bu mutluluğumuz devam eder. daha ikinci testi yaptırmadım ya ondan acele etmiyorumdur umarım:)

selam kızlar sanıırm yeni yerimiz burası:) inşallah bu mutluluğumuz devam eder. daha ikinci testi yaptırmadım ya ondan acele etmiyorumdur umarım:)
Bizde yaptırmadık Can'ım yarın yaptıracağım ben. Senin değerin kaç? Tek mi çift mi transfer?

Ben kullanmadim daha önce bugün başlayacağını. Kaclik kullanıyorsun sen, saat kacta yapıyorsun ,esin mi vuruyor

bende pazar yaptırıcam içnizi ferah tutun hepimizn herşey yolunda gidecekkkk ekimde anne olucazz

İnşallah Rabbim tamamına erdirir kızlar. Allahım herkese nasip etsin
inşallah canımm yaaaaa inşallah sonuna kadar güzel gider sağlıkla sıhhatle ömürle alırız melekerimiz kucağımıza...

Ben kullanmadim daha önce bugün başlayacağını. Kaclik kullanıyorsun sen, saat kacta yapıyorsun ,esin mi vuruyor
canım biz telefonun alrmını kurduk her akşam 7 de yapıyoruz transferden beri. hibor 3500 yazıyor canım kutuda. kendim yapıyorum daha az acıyor canım çünkü bazı yerler sertleşti artık göbeğimde girmiyor ben yer değiştiriyorum ama eşim anlamayınca batırıyor bir anda. birazda yakıyor canım sonradan ama olsun demi :)))

Sağ ol canım bilgilendirmen için biz de 7 dusunuyoruz. Yeter ki bebeklerimiz bizimle olsun birakmasinlar bizi katlaniriz

Sağ ol canım bilgilendirmen için biz de 7 dusunuyoruz. Yeter ki bebeklerimiz bizimle olsun birakmasinlar bizi katlaniriz
en uygun zaman oydu eve geç gelrz akşam bir yere gideriz falan dedik mantıklı geldi 10 gündür aynı saatte vuruyoruz

Coraspirin kullanıyorum ben onun için iğne daha mı iyi olurdu ki?

kızlar progesterona baktıran oldu mu ben ona da baktırayım dedim de 60 çıkmış. acaba şu iğnelerden kurtulamaz mıyım diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…