- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.111
- 83
- 35
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Ahhh bebek icin oln hersey guzel geliyor gozume.Yaaaaa çok güzellll :)
Ah bende öyle :) rabbim sağlıklı etsinde gerçekten cinsiyet önemli değil.Ahhh bebek icin oln hersey guzel geliyor gozume.
100% ogrensem cinsiyetini daha neler alicamda
Ben normal bi sırt çantası alıcam :)Beni en çok zorlayacak diaper bag seçimi olacak sanırım amazondan alıcam her matka var. Okideog ve kipling iyi diyorlar ve kumaş olmasın naylon olsun silinir diyolar ama renk bilemedim:)
en üstteki balina lı takımdan bana da hediye geldi ağladım yaa cok tatlı :))Eki Görüntüle 1719418 Eki Görüntüle 1719419 Eki Görüntüle 1719420 Eki Görüntüle 1719421 Eki Görüntüle 1719422 Eki Görüntüle 1719423 Eki Görüntüle 1719424
Benimde aldıklarım bunlar :) Bi tane hediye battaniye geldi bi tanede ben ince battaniye aldım ama resmi yok :)
en üstteki balina lı takımdan bana da hediye geldi ağladım yaa cok tatlı :))
Bende artik baslamak istiyorummm.. iki unisex parca aldim sadece.. iyi ki dolu dolu pembis seyleri almadim.. kesinlessin minnosum artik almaya basliyimmm.. park yatak öneriniz var mi kizlar
bende sepet dusunuyordum ilk basta ama park yatak aliyim diyorum ilk aylar yanimizda uyuyacak insallah :) yatak yani besiklerine baktim onlarda sanki 3-4 aydan sonra kullanilmaz gibi geldi.. kraftinkine bakiyim bendeBen ilk park yatak çok istiyordum ama çko kabalar evim müsait olmadğından vazgeçtim. Joker magazasına gittim geçen kraft lar çok kaliteli duruyordu
Ben hiç odamda uyutmicam. İkea dan beşik alıp yanımdaki küçük odaya koyucam sepetler bi kaç ay için kullanılırbende sepet dusunuyordum ilk basta ama park yatak aliyim diyorum ilk aylar yanimizda uyuyacak insallah :) yatak yani besiklerine baktim onlarda sanki 3-4 aydan sonra kullanilmaz gibi geldi.. kraftinkine bakiyim bende
İlk zamanlar yanında uyutmak gerekmiyomu? Zaten 2 saatte bir emzirceksin bi de ben kontrol etmek isyerim bi terslik var mı diye? Ağzı burnu tıkanır tükrük kaçar ne bilim. Senini hemen duyarım. Yanlış mıyımmm???Ben hiç odamda uyutmicam. İkea dan beşik alıp yanımdaki küçük odaya koyucam sepetler bi kaç ay için kullanılır
İçine çok şey koymak gerekiyomuş. Bwbek çantalarının gözleri ona göre ayarlı fln oluyo ya. Sırt çantası o şekil bulursam bakayımBen normal bi sırt çantası alıcam :)
İçine çok şey koymak gerekiyomuş. Bwbek çantalarının gözleri ona göre ayarlı fln oluyo ya. Sırt çantası o şekil bulursam bakayım
Haa işte süper. Ufkum açıldı resmenBen çtn çalışan anne olucam o yüzden benim için çok önemli değil ama ig de böyle çantalar yapan bi kadın var nilüfer zorluoğlu diye belki bi ihtimal ondan alırım ama nette
Eki Görüntüle 1721626
böyle çantalar var attalara giderken kullanıma uygun :)
Doğru söylüyosun canım ama odamda yer yok yatak odam bi de çok güneş görmüyo bizim iki yetişkinin havasında değilde onun temiz havadar ve güneşli bi odada olmasını istiyorum. Onu yatırmak istediğim oda bi adım ötemde zaten :) minicik evim varİlk zamanlar yanında uyutmak gerekmiyomu? Zaten 2 saatte bir emzirceksin bi de ben kontrol etmek isyerim bi terslik var mı diye? Ağzı burnu tıkanır tükrük kaçar ne bilim. Senini hemen duyarım. Yanlış mıyımmm???
hastane çantası bile yapılır :)Haa işte süper. Ufkum açıldı resmen)
Benim de büyük değil ama bi ayar çekicez artık:)Doğru söylüyosun canım ama odamda yer yok yatak odam bi de çok güneş görmüyo bizim iki yetişkinin havasında değilde onun temiz havadar ve güneşli bi odada olmasını istiyorum. Onu yatırmak istediğim oda bi adım ötemde zaten :) minicik evim var
Bi kişi giyincek kadar yerim var öyle diyim :) oda gardrobun önünde :) 70mkare evim :)Benim de büyük değil ama bi ayar çekicez artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?