2016 haziran anne ve bebeklerinin alışverişleri

Amazonda bebek odası dekorasyonuyla ilgili de çok şey var yuppi:) ben ahşap harflerle duvarda adı yazsın istiyodum. Ya da adının baş harfi ve yanlarında sevimli çerçeveler

Beni en çok zorlayacak diaper bag seçimi olacak sanırım amazondan alıcam her matka var. Okideog ve kipling iyi diyorlar ve kumaş olmasın naylon olsun silinir diyolar ama renk bilemedim:)

Bende artik baslamak istiyorummm.. iki unisex parca aldim sadece.. iyi ki dolu dolu pembis seyleri almadim.. kesinlessin minnosum artik almaya basliyimmm.. park yatak öneriniz var mi kizlar

en üstteki balina lı takımdan bana da hediye geldi ağladım yaa cok tatlı :))

Onu öyle beğenerek aldım ki :) biz fenerbahçeliyiz normaldede kız takımı ama ben erkek olsada giyebilir diye hastane çıkışı takımı yaptım bi şapka bulamadım sarı şapka bulursam alıcam inşallah :)

Bende artik baslamak istiyorummm.. iki unisex parca aldim sadece.. iyi ki dolu dolu pembis seyleri almadim.. kesinlessin minnosum artik almaya basliyimmm.. park yatak öneriniz var mi kizlar

Ben ilk park yatak çok istiyordum ama çko kabalar evim müsait olmadğından vazgeçtim. Joker magazasına gittim geçen kraft lar çok kaliteli duruyordu

Ben ilk park yatak çok istiyordum ama çko kabalar evim müsait olmadğından vazgeçtim. Joker magazasına gittim geçen kraft lar çok kaliteli duruyordu
bende sepet dusunuyordum ilk basta ama park yatak aliyim diyorum ilk aylar yanimizda uyuyacak insallah :) yatak yani besiklerine baktim onlarda sanki 3-4 aydan sonra kullanilmaz gibi geldi.. kraftinkine bakiyim bende

bende sepet dusunuyordum ilk basta ama park yatak aliyim diyorum ilk aylar yanimizda uyuyacak insallah :) yatak yani besiklerine baktim onlarda sanki 3-4 aydan sonra kullanilmaz gibi geldi.. kraftinkine bakiyim bende
Ben hiç odamda uyutmicam. İkea dan beşik alıp yanımdaki küçük odaya koyucam sepetler bi kaç ay için kullanılır

Ben hiç odamda uyutmicam. İkea dan beşik alıp yanımdaki küçük odaya koyucam sepetler bi kaç ay için kullanılır
İlk zamanlar yanında uyutmak gerekmiyomu? Zaten 2 saatte bir emzirceksin bi de ben kontrol etmek isyerim bi terslik var mı diye? Ağzı burnu tıkanır tükrük kaçar ne bilim. Senini hemen duyarım. Yanlış mıyımmm???

İçine çok şey koymak gerekiyomuş. Bwbek çantalarının gözleri ona göre ayarlı fln oluyo ya. Sırt çantası o şekil bulursam bakayım

Ben çtn çalışan anne olucam o yüzden benim için çok önemli değil ama ig de böyle çantalar yapan bi kadın var nilüfer zorluoğlu diye belki bi ihtimal ondan alırım ama nette

böyle çantalar var attalara giderken kullanıma uygun :)

Doğru söylüyosun canım ama odamda yer yok yatak odam bi de çok güneş görmüyo bizim iki yetişkinin havasında değilde onun temiz havadar ve güneşli bi odada olmasını istiyorum. Onu yatırmak istediğim oda bi adım ötemde zaten :) minicik evim var

Benim de büyük değil ama bi ayar çekicez artık:)

Ben de yaz boyunca doğum iznindeyken yatak odama beşik ve şifonyer koyarım diye düşünüyorum. Odam küçük değil ama birazdan fotoğrafını atarım. Odanın neresine koysam onu bilemedim. Belki bebek 4-5 aylık olunca küçük odaya oda yaparım. Onu çok düşünmedim.
Beşik olarak da sepet hiç düşünmedim. 2-3 yaşına kadar yatabilsin beşikte istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…