2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de bugün öyle yaptım iki memeden sonra gene istedi 30 ml biberonlâ verdim artık son care napalım. UmArım biberona mamaya alışıp emmeyi birakmazlar

Evet canim memleketteler...
benimkiler de antalya da, ben tekirdağ çorlu dayım. annem geldi bi 20 gün kaldı. 10 gün doğumdan önce 10 gün doğumdan sonra, annem gidince öğretmen kızkardeşim var bekar. seminer döneminin 2. haftasını burda almak için dilekçe verdi geldi. şu an o var yanımda. eşim pazar gün Ankara'ya kursa gitmişti, bugün döndü ama bayramdan sonra tekrar gidecek. bu süreçte kızkardeşim yanımda olacak inş. sağolsun yemeği temizliği yapıyor iyi kötü. bebekten pek anlamıyor bekar old için ama getir götür bez ver onu ver vs yapıyor. arada azıcık kucağına alıp oyalıyor falan. tek başıma olsam ne yaparım bilmiyorum. ki bebeğim çok zor bi bebek değil çok şükür. keşke senin ailenden biri de kalkıp gelebilse. yokmu bekar kardeşin? anneni zorlasan biraz?

Uyandırman lazım bana hastane verdiklerş eğitimde öyle söylediler 3saatte bşr uyandırıp emziriyorsun süt gelse de gelmese de zorla memede tutuyorsun
Peki bebis 3 saati beklemese 1 saat te bi istese emse mik mik sonra bıraksa hatta yarın saate bi. Bunun için bişe dediler mj. Beklesem mi 2 saati 3 saati ağlasa mj. Ya .yok sa memede bişi kalmio o da ben de perişan oluorz

Valla sanslisin. .bekar genç kız kardeş abla olması çok önemli benim yaşlı kv. Ve annem herseye karışıp bi isten anlamamalariyla beni yiprattilar helé ki kv. ..
Bence yalnız olmak da cok iyi bişi. Tabi es yardimci ise yoksa çok zor . Eşin desteği onemli

Kızlar bebeğimin vücudunda kırmızı noktalar oldu birkaç yerde..sanki sivrisinek ısırmış gibi ..alerji filan mı acaba doktora görürsek mi
Canım benim bebektede hastanede ilk günün gecesi 1 tane yüzünde 2 tane göğsünde sivilce gibi kızarıklıklar vardı ucu İltihaplı , çocuk doktorumuz geldi anneden bebeğe geçen hormon bozukluğu dedi , artarsa yada büyürse tekrar çağırın dediler , bebeğimin elinden kan aldılar , bebektede var mı hormon bozukluğu diye , birşey çıkmadı , göğsündeki sivilce gibi kızarıklıklar 4. Gün geçti , yüzündeki 3 gün önce kayboldu :) bence takip et , büyüyor mu yada çoğalıyor mu ?

Akşam yapıyor canm ama her gün değil. Nasıl anladınız kolik olduğunu?
Akşamları aynı saatte ağlamaya başlıyor.emmek istiyor ağlamaktan ememiyor.memeyi hem itiyor, hem de emmek için çabalıyor.sallanmayı seviyor, sallayarak susturuyoruz.saatlerce sallıyoruz

Dene tatlım vazgeçme o kadar güzel bişey ki emzirmek
sen bir de gülmeye başladıklarında gör.ilk kızımda, göz göze gelirdik, canım kızım, yerim seni....sonra bi öpücük.meme ağzında, bi gülümserdi.tabi sonra genzine kaçacak diye korkar bakmazdım.bu kez de bakayım diye kendi çabalardı

Kızlar bebeğimin vücudunda kırmızı noktalar oldu birkaç yerde..sanki sivrisinek ısırmış gibi ..alerji filan mı acaba doktora görürsek mi
Ben ikisinde de yaşadım cnm.doktor sıcaktan demişti.arkadaşlar geldi, "bunlar ne dediler" sıcaktan, isilik dedim.dediğin gibi "ama isilikten büyük" dediler

baldamlasxixmelis bi kac kez yazdm ama ozet geciyim ameliyatim cok rahatti spinal oldm hic bsy hatrlamiyrm diyebilirim ama oncesnde 16 saat normal dogum sancisi cektim 5 cm oldu ama devam edemedim tansiyonum yukseldi
E daha ne cnm, sen elinden geleni yapmışsın

Ben de bugün öyle yaptım iki memeden sonra gene istedi 30 ml biberonlâ verdim artık son care napalım. UmArım biberona mamaya alışıp emmeyi birakmazlar

Tatlım ben seni takip ediyorum. Bence senin sütün var ve yetiyor. Senin morale ihtiyacın var. Sen niye çocuğunu sürekli aç saniyorsun ki? Amne mama istiyorum, biberon ver doymadim mi diyor? Çocuk emerken süt üretilir. Su içsen yeter.
Kafanı duzelt hayatım..

Benim bebeğim bazen bi basliyo ağlamaya karni tok alti temiz biliyorum.
Evde kucağımda gezdiriyorum gozkapaklarini kaşlarını okşuyorum.
Tatli bi sesle ninni söylüyorum.
Tabi memem açık isterse emebilsin diye.
Ağlamayı keserse gazını da atiyor. Agladikca hava da yutuyor çünkü.
Bazen laf istiyor tatlı sesle.
Ablası konuşunca bile sustuğu oluyor, o benden daha sakin olunca.
Çünkü bebek ortamın neşesini de gerginliğini de emer.
Annenin enerjisine ihtiyaç duyar. Kokusuna da. Doyacak ki sonra seni serbest bıraksın.
Bebekken yapışık geziyorum doyuyorlar. Sonra kucağıma zor gelip öpüp kaçıyorlar.

Peki bebis 3 saati beklemese 1 saat te bi istese emse mik mik sonra bıraksa hatta yarın saate bi. Bunun için bişe dediler mj. Beklesem mi 2 saati 3 saati ağlasa mj. Ya .yok sa memede bişi kalmio o da ben de perişan oluorz
Ağlayma ne zaman isterse ver 5dk emse de ver yoruluyor zaten dakkalarca ememiyorşar o yüzden sık sık emmek istiyor bikaç haftaya düzElir

Yok canim ben tek kizim..annem okullar açılınca gelicek insallah..istanbul da bana uzak oturuyor ama..bide engelli kardeşim var..sabah onu okula gondeeeip 1 saatlik yok yapıp bana gelicek. Saat 3 de gidecek..bu bile teselli veriyor bana suan..Ama önemli olan O zamana kadar allah yardimcim olsun..

YA bilgisizlik belki de. Ama ağzını aranması huysuz olması ki aglamiyor hiç. Ama işte tok olsa mizildamaz uyur diorum.bi de memeden cuk cuk süt ses gelmeyince doymadigini düşünüyorm. Ne bilim ya benim gerçekten moralé ihtiyacım var. Altıni değiştirip karnını doyurduktan sonra bi de gazini cikarmissam ne yapacağımı şaşırıyorum öyle öp sev gezme yapamadim pek karnım belim ağrıyor zaten kucağıma alinca

Canım sen benden 2gün önce sezeryan oldun,
Ama bayağı zorlanıuosun demek ki,
belki ağrı eşiğin düşüktür.
Ben günlerdir evde gezerek emziriyorum.
Bir iki ay daha ağrılarımız olacak.
Tayt giyince çok rahat ediyorum.
Karnım sallanmayınca yani
Yan yat emzir rahmin çabuk toplansın.
Şarkılar söyle onun gözlerine bak gülümse ona gülmeyi öğret.
Zamanla niye ağladığını anlayacaksın, uyku mu gaz mı açlık mı. Onu en iyi sen hissedeceksin canım

Yaaa oyle mi deniyomus. Dun gece benimki tam iki saat boyunca agladi ne yaotiysam susmadi en son dus aldirdim oyle uyudu . Gazi olabikir dedim ama nasil cikarcagimi bilemedim. Siz ne yapiyirsunuz oyle olunca
Bizimki dün 5.5 saat uyumadı , 15-20 dk uyuyor sonra Uyanıyor sonrasında basıyor çığlığı, gazını çıkarttım mamasını vermişim, sinirlerim bozuldu Babasına verdim gittim banyo Yaptım , mememi pompaladım bi guzel uyudum , babasının kucağında yarım saatte uyumuş ... Dediğine göre, bence bi ilaç verdi uyusun diye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…