- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #44.221
Bana bi hafta baticon sürerek yap dedi merhemden sözetmedi reçeteye yazmış ama
Kızlar sezaryen dikişini pansuman yaparken sadece baticon mu sürdünüz merhem de sürdünüz mü?bana hametan merhem yazmış ama sözetmedi önce onu mu süriyim
Bana bi hafta baticon sürerek yap dedi merhemden sözetmedi reçeteye yazmış ama
Hametanı bebeğime kullanıyorum ben , yaz mevsimi ya sıcak belki bebeğe yazmıştır ...Bana bi hafta baticon sürerek yap dedi merhemden sözetmedi reçeteye yazmış ama
Saol canım.Bana hiçbişey koyma dedi üstüne sargıbezi vs. ..Merhemi de sürmicem o zaman dediğin gibi belki bi hafta sonra içindir yada bebek için gittiğimde sorarımBandı çıkarırsan batikon sürmelisin ve ütülü tülbent veya gazlı bez koymalısın kuru kalmalı dikişler.
havalar sıcak ter de pişik yapabilir.
Yapıştırma olduğu için bana merhem önermedi gerek yok dedi
Benim de aklıma o geldi sürmicemHametanı bebeğime kullanıyorum ben , yaz mevsimi ya sıcak belki bebeğe yazmıştır ...
İşte böyle tutuyorum kızlarEki Görüntüle 1854157
Yattığım yerden bile rahat oluyo
Benimki emiyor emiyor emiyor. Memeden zor ayrılıyor. Sonra gazını çıkarırken süt de çıkarıyor bazen. Sizde de oluyor mu? İki gündür durum bu. Üşüttü filan mı acaba?
Kizlar benim bebegimde makat gelis 36+6haftalik hamileyim bebegim donermi acabaBenim de makat geliş ama ciddi rahatsızlik vermiyor.bazen değisik bir hareket yapıyor o zaman acıyor.
İlk kızımda niveanınkini kullandım çok güzel kokuyordu. Oğlumda da şimdi de almak aklıma bile gelmedi, oğlumun derisi zımpara gibi. İlk kızımınki yumuşacıkKizlar bebe yagi olarak ne kullaniyorsunuz? Brn saf zeytinyagi suruyordum. Herkes cocuk cok kotu kokuyor diyo. Ne marka alsam?
Cnm göğüslerim sertlesip doluyodu bi sonraki emzirmeye kadar ve içerken kenarlardan taşardi zor yutuyodu şimdi memem yumuşak ve emerken hiç zorlanmiyor diğer gogsum dolmussa onu veriyorum emiyo yineCanım sütün yetmediğinden değil onun huzursuzluğundan olabilir. Geçen gün gurmebebekte okuyup paylaşmıştım. Büyümekten huzursuz olurmuş bebekler bazen. O yüzden Huzur bulmak için sürekli emmek isterlermiş. Bu bir hafta 10 gün sürermiş. Anneler sütüm doyurmuyor yetmiyor zannedermiş. Buna da geçici emzirme krizi diyorlarmış :)
Canim rabbim yardimcin olsun. Oyle biseyki yalniz kalmak caresiz olmak seni cok iyi anliyorum. Rabbim guc kuvvet cersin yavrunda sakin huzurlu yesin icsin gazini rahat cikarsin uyusun seni uzmesin hic insallah. Gercekten cok zormus..Canimsin.. sağol...zaten tek destekcim eşim..ama oda gün içinde iş gidiyor..akşamları iste elinden geleni yapiyor...
Canım dolu olması için illa göğüslerin şiş olması gerekmez. Vücut bebek emerken de üretim yaparmış. Sıkıntı yapma kendine.Cnm göğüslerim sertlesip doluyodu bi sonraki emzirmeye kadar ve içerken kenarlardan taşardi zor yutuyodu şimdi memem yumuşak ve emerken hiç zorlanmiyor diğer gogsum dolmussa onu veriyorum emiyo yine
Arada ucunu emiyor sadece. Onda da süt gelmez zaten. Oynaşıyorlar bizle :) anne kucağı tatlı geliyor herhalde. Multiveri kullanıyormmusun sen?Dun tam 4 saat emdi halen daha emmek istiyordu bu kdr cok nasil emer bazen hayret ediorum sadece arada gaz cikariyoruz o kdr emiyo emiyp sonra bi guzel kusuyo diyorum fazla.geldi herhalde artik durur, yok durmuyor devam ediyor
Bana hiç bişi sürmedi sur demedi. 1 hafta Sonra bantı çıkarmaya gittik senin bant yok muKızlar sezaryen dikişini pansuman yaparken sadece baticon mu sürdünüz merhem de sürdünüz mü?bana hametan merhem yazmış ama sözetmedi önce onu mu süriyim
Uykusu değişiyor.bazen yatağında koyuyorum iki dk sonra uyanıyor, bazen de mışıl mışıl uyuyor çok şükür.ilk kızımda çok bilinçsizdik.mırıldanmaya başlasa hemen kucağımıza alırdık.şimdi ağlamaya başlamasını bekliyorum.çünkü bazen ıkınıyor, gaz çıkarmaya çalışıyor, kendi kendine çıkarabilirse bazen çıkarttıktan sonra tekrar uykuya dalabiliyor.çok şükür kaka problemimiz yok, zorla kaka yaptırtıyoruz bazenSağol canım kendime.de kızıyodum ya biz kaka da çok zorlanıyoruz sizin günde bir kere mo yapıyo onun harici uykusu rahat mı bizim sürekli hareket halinde idi uykudaykende şimdi bazı zamanlar daha rahat onun faydasinoluyo mu bir buyuselerdu
Sanırım sizin bebek de kolik.3 ay içinde geçermiş.internetten yazarsan anlarsın kolik mi değil mi.Şu an kızım ayakta sallanıyor (7 ye geliyordu başladığında)Kizlar nasil gidiyo dogru duzgun giremiyorum aksam bu saatler oldumu huysuzluk saatimiz basliyo taki saat gece 11e kadar. Napicagmi sasiriyorum. Uyumuyo agliyo kivraniyo. Insallah gecicidir bu surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?