2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar bebefim oglen 2den beri uyuyo arada altini degiztirdik hafif uyandi biraz ayik kaldi vs emzirdim tabi kac kez azcik uyandi yine uyudu aksi bisey olabilirmi aklima tkaildi

Normal doğum yapalı 31 gün olduhala bağırsaklarım normal çalışmıyor. İlaç kullanmadığım sürece tuvalete çıkamıyorum. Sizler nasılsınız? Bi dra gitmeye gerek var mı sizce?
Bende hep kabizim ama bence bunun nedeni hareketsizlik. Bi gun disari cikmistim ise yaramıştı

Canım biberonla mama vermek en iyi fikir gibi. Emme zamanı değilse acıkmadıysa memeyi vermek zor oluyor bazen. Ya da Yanına mamayı hazırla al. Önlüğünü de al. Koltuğun uygun bir yerse önlüğü takıp emzirebilirsin. Yok değilse mamayı verirsin.

Ben biraz fazla vurunca kusuyo :)

Canım bizim minigin doktoru geçen gün anlattı. Süt tazyikli gelince bir kısmı genzinde kalıyorMuş, oda bu hırıltılı sesi çıkarıyormuş.panik yok,normalmis :)
Canim iste onları yutamiyo sanki ağzında da sürekli bi tükürük var ondan panik oluyorum Allahım korusun yavrularimizi

Çok Sağol canım , onu da deneyeyim gündüz :)

Normal doğum yapalı 31 gün olduhala bağırsaklarım normal çalışmıyor. İlaç kullanmadığım sürece tuvalete çıkamıyorum. Sizler nasılsınız? Bi dra gitmeye gerek var mı sizce?

Canim ben sezeryan oldum bende korktuğum için dikişler bişey olur diye hergün 2-3 kayisiyi 1 bardak suyun içine koy akşamdan sabah suyunu iç kayisilarida ye baya çalıştırıyor bagirsaklari.

gebito ben fitil atıyorum kendime sabah akşam.
Şeftali ve suyu kurutuyor beni.
Kayısı ve türevleri de geçici çözüm oluyor.
Anjelik erik ve elmayla yaptığım komposto iyi geliyor. Kayısı üzüm de ekliyorum.
İçtiğimiz su yetmiyor mu nedir. Çok şükür ilk 10gün olmadım. Ikinsam sezeryan dikislerim zarar gorebilirdi. 15gündür kurtulamadım. Yağlı pamuk da atıyorum. Zeytin yiyorum.
Ekmek pekmez helva gibi şekerler de kötü etkiliyor.
Maden suyu iyi geliyor.

Kızlar bebeğim bazen ağlama krizlerine giriyor başını arkaya doğru atıyo kendini ittiriyo vücudunu da geriyor sizde de oluyo mu böyle ?

Hep oluyor. Uykusu başına vurunca oluyor. Abisi uyumasini geciktirince çığlık atınca huzuru kaçınca yapıyor.
Ben gerginsem de yapıyor
Kucağımda gezdiriyorum.

Ben dogum normal dogum yaptiktan 2 gun sonra ciktim tuvalete.. Daha once de cikabilirdim ama nedense korktum tuttum kendimi tutabildigim kadar.
Simdi normal bagirsak duzenime dondum.
Ama kati yemeye yeni yeni basliyorum ben. Genelde corba ve pekmezli muhallebi tukettim sadece. Bol su, dere otu, bi de ilik lohusa serbeti.. Dunden beri de normal yiyorum yavas yavas.

Kizlar bebegine rezene cayi veren oldu mu? Ne kadar verdiniz? Ben bugun milupaninn rezene cayindan 2 cay kasigi verdim de sonra da sikinti olur mu acaba diye korktum.

Kizlar bebefim oglen 2den beri uyuyo arada altini degiztirdik hafif uyandi biraz ayik kaldi vs emzirdim tabi kac kez azcik uyandi
Gecen gun aynisi bizim basimiza geldi. Hatta zorla uyandirip emzirdim bebegimi. Ertesi gun doktor kontrolumuz vardi, doktor gayet saglikli ve kilo da almis dedi. Dogduktan sonra verdigi gramlari 4. Gunde geri almis oglum. Simdi dogdugu kilosuna ulasti. Doktor 3 saati gecmedikce uyandirmayin cocugu rahat birakin dedi. arada huy degistircek korkmayin dedi.
Ben de rahat birakiyorum cocugu artik, o ne zaman isterse emziriyorum, kendisi ne zaman isterse uyaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…