2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar goguslerim gene yara oldu...mecbur sağiyorum. Günde 100 cc çıkarıyorum...akşamda bi 50 cc anca çıkıyor...onun dışında hep mama veriyorum..3 saatte bir 100 cc mama alıyor..bana çok gibi geliyor..ama mama vermesem çıldıracak gibi ağlıyor... siz ne yapiyosunuz...doyuramadim gitti bu bebegi..bu kadar yemesi normalmi...

Kizlar bebegine rezene cayi veren oldu mu? Ne kadar verdiniz? Ben bugun milupaninn rezene cayindan 2 cay kasigi verdim de sonra da sikinti olur mu acaba diye korktum.
Ben nerdeyse günlük veriyorum tatlım 3 çay kaşığı
Rahatlatıyor kakasınıda rahat yapıyor daha rahat uyuyor
Bı sıkıntı olmadı bende

Ben nerdeyse günlük veriyorum tatlım 3 çay kaşığı
Rahatlatıyor kakasınıda rahat yapıyor daha rahat uyuyor
Bı sıkıntı olmadı bende
Ayy ben de mi içirsem. Kakasını zor yapıyor kuzum. Gazını da aynı şekilde. Colic end şurup vermişti doktor işe yaramadı :/ sabah öğle akşam toplam 3 çay kaşığı dimi?

Kizlar bebegine rezene cayi veren oldu mu? Ne kadar verdiniz? Ben bugun milupaninn rezene cayindan 2 cay kasigi verdim de sonra da sikinti olur mu acaba diye korktum.
Canim ben bikac gun verdim 2cay kasigi kadar ama biyerde okudum gecenlerde bagirsak hareketlerini yavaslattigi icin agriyida azaltiyomus kati gidaya gecince bazen sıkıntı olabiliyomus vazgectim oyuzden ama iyi geliyodu bence azda olsa

Canim b2ndede aynisi oluyo. Aksama sutum kalmiyo belkide bundan huysuzlaniyo bilmiyorum. Aksam bi ogun mama veriyorum mecburen geceleri ve gunduz sutum cok oluyo. Ben sunu anladim uykusuz ve yorgun oldummu sutum olmuyo. Gercekten yeme icmeden ziyade beni uyku cok etkiliyo. Su icip yatiyim uykumu aliyim sutum oluyo.aksama dogru bizde halsizlesiyoruz iyice ondan olabilir. Bu aksam huysuzlugumuz olcakmi merak ediyorum ve korkuyorum yanimda kimse yok esim ve ben variz. Ilk cocugumuz o yuzden hep korkuyorum uyandiginda ya aglarsa ya susturamazsam diye.

Bebisin ne kadarlik cnm.benimki 1 ay oldu. Benimde sütum az.be de gunluk hemen hemen senin kadar veriyorum. Doyunca cok rahat uykuya daliyor pirtinida uykuda atiyor rahatliyor. Ama ben mamayi verirken bir kerede vermiyorum 30 cc iciyo gaz cikariom bir30 cc iciyo gaz cikartiyom böyle boyle doyuruom. Gece 2 de kalkio once meme veriom gaz cikariom sonra bu sekilde mama fasli. Tam iki saat suruyor beslenme.sonrabrahat uyuyor.

Bebeğim yarın üç haftalık olacak inşallah. Gaz ve kaka yaparken zorlanıyor. Acaba rezene çayı versem mi ben de? Yoksa sindirim sistemleri yeni çalıştığı için bir süre daha beklesem mi geçer diye? Bacak hareketleri yaptırdığımda rahatlıyor. Öyle çok saatlerce filan ağlamıyor.

Ayy ben de mi içirsem. Kakasını zor yapıyor kuzum. Gazını da aynı şekilde. Colic end şurup vermişti doktor işe yaramadı :/ sabah öğle akşam toplam 3 çay kaşığı dimi?
Öğün olarak düzenli vermiyorum canım
Huzursuz ise bebeğim uykusunda kendini iyi bırakmamışsa 3 kaşık veriyorum her öğün değil yani

Kızlarr ne alemdeyiz biz bugün 1 aylık olduk :) göğüslerim hala yara arada sağıyorum arada mama veriyorum bazende emziriyorum doktor takviye yapabilirsin bişey olmaz dedi. Bide göğüs yaralarına hametan dedi ama nasıl temzlycem ya korkudan süremiyorum kullananlar bana bi tavsiyede bulunur mu?

Mama veriyosan içine bi çay kaşığı zaytnyağı damlat vermyosan ağzına damlat canm

Oda sicakliginda 3 saate kdr bekletiyorum ben bazi yerlerde 6 saate kadar durabilir yaziyor benim icime sinmiyor 3 saat tutuyorum ben

Anladım canım sağol peki biberonla mı veriyosun sağdığını kaşıkla mı ?

Bana da herkes uyandır diyor kıyamıyorum kii..yarım saatte bir emzir diyorlar o zaman hiç kucağımdan indirmemem lazım.. kafayı yedirtecekler bana..

Zaten hergün istisnasız ağlayacak birşey bulup ağlıyorum durduk yere sende de olmuşmuydu bu

hmm şimdide bayram tatili girdiği için 1 hafta sonra gidebilicem doktora peki sezeryan sonrası kendşnş toparlaman ne kadar sürdü canım hemen emzirebildinmi bebeğini

Ben de uyandırmaya çalışıyorum ama ya uyanmıyor yada ağzını açmıyor..sağdığını biberonla mı veriyosun canım?

seker000 canım sağdığını kaşıkla ver. Biberonla verme. Birçoğumuzun başına geldi. Biberona alışıp memeyi emmediler.
En geç 2saate uyandır canım. Benimki altını açınca uyanıyordu öyle yapıyordum. Geceleri zor oluyordu tabi ama mecbur yani onun sağlığı için. Sonra o düzene kendi alışıyor zaten.

Başlarda her kafadan bir ses çıktığı ve sen de çok alışamadığın için ne yapacağını şaşırıyorsun sinirlerin altüst olabiliyor. Bebeğim ağladıkça ben de ağlardım. Ağlaman normal yani. Lohusa psikolojisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…