- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #44.481
o zaman da yarım saat uyumasına izin vermek gerekiyor. bazen oluyor da bazen uyuması gecikince olmuyorSon yudumunu içtikten sonra 2 saat saymak daha mantıklı bence
Ben nerdeyse günlük veriyorum tatlım 3 çay kaşığıKizlar bebegine rezene cayi veren oldu mu? Ne kadar verdiniz? Ben bugun milupaninn rezene cayindan 2 cay kasigi verdim de sonra da sikinti olur mu acaba diye korktum.
2 bucuk saati gecerse uyandiriyorum benYa kızlar bebeğimi emzirmek uyandırsam mı uyuandırmasam mı bilmiyorum siz napıyorsunuz?
Ayy ben de mi içirsem. Kakasını zor yapıyor kuzum. Gazını da aynı şekilde. Colic end şurup vermişti doktor işe yaramadı :/ sabah öğle akşam toplam 3 çay kaşığı dimi?Ben nerdeyse günlük veriyorum tatlım 3 çay kaşığı
Rahatlatıyor kakasınıda rahat yapıyor daha rahat uyuyor
Bı sıkıntı olmadı bende
Canim ben bikac gun verdim 2cay kasigi kadar ama biyerde okudum gecenlerde bagirsak hareketlerini yavaslattigi icin agriyida azaltiyomus kati gidaya gecince bazen sıkıntı olabiliyomus vazgectim oyuzden ama iyi geliyodu bence azda olsaKizlar bebegine rezene cayi veren oldu mu? Ne kadar verdiniz? Ben bugun milupaninn rezene cayindan 2 cay kasigi verdim de sonra da sikinti olur mu acaba diye korktum.
Bunu duyduguma cok sevindim canim. Milupanin granul cayindan almıştım onu veriyorum.Ben nerdeyse günlük veriyorum tatlım 3 çay kaşığı
Rahatlatıyor kakasınıda rahat yapıyor daha rahat uyuyor
Bı sıkıntı olmadı bende
Canim b2ndede aynisi oluyo. Aksama sutum kalmiyo belkide bundan huysuzlaniyo bilmiyorum. Aksam bi ogun mama veriyorum mecburen geceleri ve gunduz sutum cok oluyo. Ben sunu anladim uykusuz ve yorgun oldummu sutum olmuyo. Gercekten yeme icmeden ziyade beni uyku cok etkiliyo. Su icip yatiyim uykumu aliyim sutum oluyo.aksama dogru bizde halsizlesiyoruz iyice ondan olabilir. Bu aksam huysuzlugumuz olcakmi merak ediyorum ve korkuyorumEvet canım çok şükür tamamladık ve biberonu unuttu. Emmesi düzeldi. Şimdi önemli olan sütün artması. Doktor haftaya tekrar çağırdı. Kilosuna bakacak. İnşallah yeterli kilo alımı olur.
Bir şey daha soracağım. Benim sanki akşama doğru sütüm kalmıyor. Sık uyanıyor ve sık emiyor. Göğüslerim hep yumuşak. Sızdırmıyor da. Size de oluyor mu?
Kızlar goguslerim gene yara oldu...mecbur sağiyorum. Günde 100 cc çıkarıyorum...akşamda bi 50 cc anca çıkıyor...onun dışında hep mama veriyorum..3 saatte bir 100 cc mama alıyor..bana çok gibi geliyor..ama mama vermesem çıldıracak gibi ağlıyor... siz ne yapiyosunuz...doyuramadim gitti bu bebegi..bu kadar yemesi normalmi...
Öğün olarak düzenli vermiyorum canımAyy ben de mi içirsem. Kakasını zor yapıyor kuzum. Gazını da aynı şekilde. Colic end şurup vermişti doktor işe yaramadı :/ sabah öğle akşam toplam 3 çay kaşığı dimi?
Mama veriyosan içine bi çay kaşığı zaytnyağı damlat vermyosan ağzına damlat canmBebeğim yarın üç haftalık olacak inşallah. Gaz ve kaka yaparken zorlanıyor. Acaba rezene çayı versem mi ben de? Yoksa sindirim sistemleri yeni çalıştığı için bir süre daha beklesem mi geçer diye? Bacak hareketleri yaptırdığımda rahatlıyor. Öyle çok saatlerce filan ağlamıyor.
Oda sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün dipfirizde 3 ay bekliyomuş canmOda sicakliginda 3 saate kdr bekletiyorum ben bazi yerlerde 6 saate kadar durabilir yaziyor benim icime sinmiyor 3 saat tutuyorum ben
inşallah benimkide doner canım senin kaçıncı haftada dönmüştü acaba birde normalmı doğum yaptın?benim ki dönmüştü canım
Oda sicakliginda 3 saate kdr bekletiyorum ben bazi yerlerde 6 saate kadar durabilir yaziyor benim icime sinmiyor 3 saat tutuyorum ben
Cnm emzirmek icin uyandirmak zoe oluyor etrafindaki herkes aman uyuyan bebegi uyandirma diyor sen de kiyamiyorsun ama 3 saatte bir uyandirip emzirmek gerekiyor
Ama ben geceleri uyandirmadim gece 5 saat uyuyor cunku bana cok iyi geliyor yoksa kalbimde aritmi oldugu icin dayanamiyorum ben bayginlik geciriyorum geceleri, bebegin uzerine bayilirim diye korkuyorum:)
hmm şimdide bayram tatili girdiği için 1 hafta sonra gidebilicem doktora peki sezeryan sonrası kendşnş toparlaman ne kadar sürdü canım hemen emzirebildinmi bebeğiniCanım benim kızım hiç donmedi.doktor dönen bir bebekse dönme ihtimali var,ama benimkinin zor döneceğini söylemişti. Eğer hiç dönememişse kendini alıştır derim.37+3 de suyum da azaldığı için sezeryan oldum.
Ben de uyandırmaya çalışıyorum ama ya uyanmıyor yada ağzını açmıyor..sağdığını biberonla mı veriyosun canım?Can'ım seninki daha yeni doğdu uyandırman gerek 2-3 saatte bir yenidoğan seninki beslenmesi önemli. Biz artık 1 aylık olduk ben gece ise uykusunda sağdığım sütü içiriyorum 3.5 saate uyandırmaıyorım gece uykusuna alışsın diye
Seninki kaç günlük oldu canım?2 bucuk saati gecerse uyandiriyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?