- 2 Ekim 2015
- 680
- 561
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #44.781
Aynen benimkide soothieyi kabullendi ite kakaBenimki de ayni tepkiyi veriyordu aventin soothie emzigini aldi. Ilk once itmeye calisti ama itmesini engelleyince aldi.
Evet aynen doyuyor mu aç mı hiçbir fikrim yokYetip yetmediğini nası anlıcaz yaher sniye memede bıraksam hayır demez benimki
Evet ben de her gece 10 dk sağıyorum. 30-40 cc şeklinde buzluğa atıyorum. İşe başlayınca taze sağıp dolabın normal katına Bırakmayı da düşünüyorum ama yine de bulunsun buzlukta da. Eminim benden çok daha farklı düşünenler de vardır ama kendi evim dışında emzirme fikri bana şu anlık çokk tuhaf geliyor. Bilmem belki Zaman'la alışırımya ben de burda konuşuldukça merakımdan sağdım, bir de ne olur ne olmaz biraz stok yapayım diye.
Bende de o emzikten var. Çok emip çıkarıyor bazen ama yine de emmek istiyor o zamanlar da veriyorum emiyor. Diğer zamanlarda kabul etmiyor diliyle itiyor.Benimki de ayni tepkiyi veriyordu aventin soothie emzigini aldi. Ilk once itmeye calisti ama itmesini engelleyince aldi.
Soothie yi de ilerleyen aylarda değiştirmek gerekiyormuş diye hiç bulaşmadımBenimki de ayni tepkiyi veriyordu aventin soothie emzigini aldi. Ilk once itmeye calisti ama itmesini engelleyince aldi.
Benim de hep sol batıyor..Benim ayakta çok durunca dikişin sağ kısmı batıyor :/ hareketsiz ayakta çok duramıyorum.
kızlar bi sorum olacak bebekleriniz emerken yada yakın mesafede onunla ilgilenirken yüzünüze bakıyor mu, göz teması kurmaya çalışıyor mu?
benim kızım hiç kurmuyor, denemek için parmağımızı gözüne sokacak kadar yaklaştırdık gözünü kırpmadı hiç, anca kirpiğine temas ederse kırpıyor.
dr watsapptan yazdık. 3. ayda göz mueyenesi var, 3 aydan önce bunu anlamak pek mümkün değil, yaptığınız hareket anlamak için yeterli değil dedi. ama bi şüphe var dedi. 1 ay kontrolünde bi göz dr yönlendiririz dedi.
Benimki de illa ki meme istiyorsa asla emzigi almiyor kafasini saga sola sallayarak agliyor ve diliyle itiyor emzigi. O zamanlarda memeye aliyorum ben de. Genelde sadece uyumadan once veriyorum, zaten kendisi agzindan atiyor uyuyunca.Bende de o emzikten var. Çok emip çıkarıyor bazen ama yine de emmek istiyor o zamanlar da veriyorum emiyor. Diğer zamanlarda kabul etmiyor diliyle itiyor.
Valla ilerleyen aylari ben ilerleyen aylar gelince dusunmeye karar verdim :) bebeklerin huyu suyu oyle ani degisiyor ki insan yetisemiyor. Benim bebegim hepi topu 8 gunluk her gun baska bisey cikariyor basimiza. Babasiyla saskiniz, ona yetismeye calisiyoruz :)Soothie yi de ilerleyen aylarda değiştirmek gerekiyormuş diye hiç bulaşmadım
bakayım bi, sağol canım.Mandalinam07 canım ben sevgili bebek zeka kartlarından almıştım. Aşağıda eklediğim kartı gösteriyorum takip ediyor. Sen de onun gibi bir resim hazırla dene istersen.
Ben de medela hastane tipi pompa kullanıyorum. Kullanma kılavuzunda böyle yazıyor. Kahverengihalkayı hiç yada çok az çekmeliymiş. Ama öyle olmuyor. Herkes o kısmı da çekiyor dediğine göre bir bende sorun olamazBen de tam tersi diye biliyorum, benim makinem sadece ucunu alirsa cok canim yaniyor. Aventin elektrikli pompasini kullaniyorum ben.
ya işte günlük çişli ve kakalı bez sayısı, kilo alımı, şu an için sarılık olmaması. benimki memeyi kendi bırakıyor doyunca ve uykulu gibi sakin oluyor, doyduktan sonra bazen memeyi ağzında tutuyor ama emmiyor öylece uyuyor bazen de emmeye devam ederek uyuyor ama süt çekerkenki gibi güçlü güçlü değilde, dili ile yalar gibi yavaş yavaş emzik emercesine emiyor keyif için. aç ise kendini paralayarak ağlar susmaz, uyumaz zaten.Yetip yetmediğini nası anlıcaz yaher sniye memede bıraksam hayır demez benimki
sağol canım. bugün 22 günlük oldu, o zaman 20 günlüktü. şimdi şimdi biraz bakıyor gibi sanki, belki bikaç güne değişir yavaş yavaşCanım senin bebeğin kaç günlük?
Benim kızım 1 ayı doldurdu. Göz temasını yeni yeni kuruyor. Genelde saçlarımı seyrediyor.
Ben de biraz endiselenmistim. Çünkü oglum daha erken temas kurmuştu hatta oğluma kaşlarımı kaldırıp hı dediğimde hı diyerek tepki verirdi. İlk kızım ne zaman temas kurmuştu hatirlamiyorum.
Kızlarım zayıf doğdu ve geç toparlandı oğluma göre.
İnşallah bi an önce temasınız başlar ve endişen geçer canım.
Gözleri açıkken baktığı yöne, bir karış uzağına kontrast nesneler koyalım gözlerine egzersiz olsun.
En basiti koyu bi kumaşın üstüne dantel koyabiliriz.
Güneşe ve ışığa bakmasınlar.
Taze hücreleri ölmesin bebişlerimizin.
ben kraft pure tek taraflı elektrikli kullanıyorum dediğim gibi uyarı modunda bişey yok ama sağma modunda meme ucunun biraz gerisinden sıkıp sıkıp bırakıyor gibi çekiyor böyle kalınca uzunca bi uç haline dönüşüyor meme.Ben de medela hastane tipi pompa kullanıyorum. Kullanma kılavuzunda böyle yazıyor. Kahverengihalkayı hiç yada çok az çekmeliymiş. Ama öyle olmuyor. Herkes o kısmı da çekiyor dediğine göre bir bende sorun olamaz
Benimki ameda sadece ucunu çekiyor acımıyor çok şükür acısa zaten hayatta yapamamBen de medela hastane tipi pompa kullanıyorum. Kullanma kılavuzunda böyle yazıyor. Kahverengihalkayı hiç yada çok az çekmeliymiş. Ama öyle olmuyor. Herkes o kısmı da çekiyor dediğine göre bir bende sorun olamaz
Peki gazdan mı açlıktan mı uykusuzluktan mı kendini parçaladığını Nasıl anlıcaz :) bazen çok fazla telaşa kapılıyorumya işte günlük çişli ve kakalı bez sayısı, kilo alımı, şu an için sarılık olmaması. benimki memeyi kendi bırakıyor doyunca ve uykulu gibi sakin oluyor, doyduktan sonra bazen memeyi ağzında tutuyor ama emmiyor öylece uyuyor bazen de emmeye devam ederek uyuyor ama süt çekerkenki gibi güçlü güçlü değilde, dili ile yalar gibi yavaş yavaş emzik emercesine emiyor keyif için. aç ise kendini paralayarak ağlar susmaz, uyumaz zaten.
Peki gazdan mı açlıktan mı uykusuzluktan mı kendini parçaladığını Nasıl anlıcaz :) bazen çok fazla telaşa kapılıyorum
evet isteyince hemen vercen yoksa çok sinirleniyorZamanla anlarsın annesi ses tonundan. Benimki bazen geç meme verdim diye ağlıyo..
Yemek yaparken falan bekletince çıldırıyor emerken bile ağzını çıkarıp söyleniyor, bazen yarım saat sürüyor. Uyuyup dalmasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?