- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #44.801
Ben bazen sadece atlet. Bazende atlet uzerinde tek kat biseyler giydiriyorumKizlar bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz bu havada bazen usuyomudur diye dusunuyorum kisa kollu citcitli badi ve pijama kolları usurmuki evimiz güneş gormuyo
Sıfır kollu atlet body üstüne uzun kollu alt üst takım. Banyo yaptırdığımızda ve dışarı çıkarken de yelek ve şapka giydiriyoruz. Eldiven hala takıyoruzKizlar bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz bu havada bazen usuyomudur diye dusunuyorum kisa kollu citcitli badi ve pijama kolları usurmuki evimiz güneş gormuyo
Ben gunduz aynenKizlar bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz bu havada bazen usuyomudur diye dusunuyorum kisa kollu citcitli badi ve pijama kolları usurmuki evimiz güneş gormuyo
Bende var ama pek kullandigim soylenemez. Bebegi yerle aci yapacak sekilde yerlestoremiyosun duz oluyo. Ben bacak bacak ustune atarak daha rahat emxiriyorum. Fakat koltukalti pozisyonunda emzireceksen yastik kullanisli. Ben onu beceremedim.Kızlar emzirme minderi kullanan var mı ?
Ben almayı düşünüyorum kullanışlı mı diye sormak istedim
Birde hamileyken prima bez almıştım 408 li son iki paketimizde bitmek üzere tekrar internetten sipariş vereceğim
Kızıma pişik yapar diye korktum ama olmadı çok şükür
Bende bacak bacak üstüne atıyorum yada bağdaş kuruyorum ama rahat değil gibi bazen kafasını sağa sola çeviriyor emmek istemiyor alsam mı acaba diye dğşündüm belki kemiklerim acıtıyordur ama bilemedimBen gunduz aynen
Bende var ama pek kullandigim soylenemez. Bebegi yerle aci yapacak sekilde yerlestoremiyosun duz oluyo. Ben bacak bacak ustune atarak daha rahat emxiriyorum. Fakat koltukalti pozisyonunda emzireceksen yastik kullanisli. Ben onu beceremedim.
Ben sevmedim emzirme minderini Can'ım ama bele bağlananlar varmış belki onlar daha rahattır bilemiyorum. Prima bizde pişik yaptı iki koli bez elele derneğine verdimKızlar emzirme minderi kullanan var mı ?
Birde hamileyken prima bez almıştım 408 li son iki paketimizde bitmek üzere tekrar internetten sipariş vereceğim
Ben de var ama kullanisli gelmedi bana. Mindersiz daha rahat emziriyorum.Kızlar emzirme minderi kullanan var mı ?
Şuan hangi bezi kullanıyorsun peki canımBen sevmedim emzirme minderini Can'ım ama bele bağlananlar varmış belki onlar daha rahattır bilemiyorum. Prima bizde pişik yaptı iki koli bez elele derneğine verdim
Memnun olan yok sanırım bir işe yaramıyorsa boşuna masraf yapmayayımBen de var ama kullanisli gelmedi bana. Mindersiz daha rahat emziriyorum.
İnce olur tatlım daha çokk küçük bebeğinBenim bebegim 8 gunluk. Uzun kollu citcitli badi, corap ve ayakli alt giydiriyorum. Terliyse pazen ortusuyle, cok sicaksa da mermersah bezle mutlak sirtini ve ensesini ortuyorum. Bir de yuzunu cizmesin doye mutlaka eldiven giydiriyorum.
Bir de ben emzirirken inanilmaz terliyorum, bebegim de ayni sekilde. Ondan sonra hem bebegim ferahlasin istiyorum hem de usutmesinden korkuyorum.
Bu arada kisa kollu citcitli giydirmeyi dusunuyorum yarin filan, ince mi olur ki??
Canım Bebeğin terliyor mu ? Bize doktorlar ilk 1 ay ter bezleri aktif değildir Demişti , hastanede yattığımız gün çocuk üşümesin diye 1 battaniyeye sardı diğer battaniyeyi üstüne örtmüştü , camı da hiç açmamıştık , Ateş'i gece 1 derece yükselmiş bende sıcak gelde terler demiştim doktora , doktorda ilk 1 ay terleme olmaz üşürler yada çok ısınırlar DemiştiBenim bebegim 8 gunluk. Uzun kollu citcitli badi, corap ve ayakli alt giydiriyorum. Terliyse pazen ortusuyle, cok sicaksa da mermersah bezle mutlak sirtini ve ensesini ortuyorum. Bir de yuzunu cizmesin doye mutlaka eldiven giydiriyorum.
Bir de ben emzirirken inanilmaz terliyorum, bebegim de ayni sekilde. Ondan sonra hem bebegim ferahlasin istiyorum hem de usutmesinden korkuyorum.
Bu arada kisa kollu citcitli giydirmeyi dusunuyorum yarin filan, ince mi olur ki??
Benim bebeğim terliyor canımCanım Bebeğin terliyor mu ? Bize doktorlar ilk 1 ay ter bezleri aktif değildir Demişti , hastanede yattığımız gün çocuk üşümesin diye 1 battaniyeye sardı diğer battaniyeyi üstüne örtmüştü , camı da hiç açmamıştık , Ateş'i gece 1 derece yükselmiş bende sıcak gelde terler demiştim doktora , doktorda ilk 1 ay terleme olmaz üşürler yada çok ısınırlar Demişti
Komili şok marketten alıyoz şimdilik memnunuz zeytinyağlı falan olunca iyi geldiŞuan hangi bezi kullanıyorsun peki canım
İnce gibi Can'ımBenim bebegim 8 gunluk. Uzun kollu citcitli badi, corap ve ayakli alt giydiriyorum. Terliyse pazen ortusuyle, cok sicaksa da mermersah bezle mutlak sirtini ve ensesini ortuyorum. Bir de yuzunu cizmesin doye mutlaka eldiven giydiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?