• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bugün gelen misafirin iki oğlununkafası da yumurta kafaydi. Biri 6 biri 2buçuk yaşında. Uğraşmamışlar düzeltmeye. Baktım benim kızın kafa da aynı.
Şu yastıktan alcam ben.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 131
Bebeğim bugünlerde kusuyor yani bazen peynir kesiği gibi bazen içtiği sütü. Nedendir sizce? Midesini mi rahatsız ediyor sizce? Kusmak ister gibi ya da gazını çıkarmak ister gibi ses çıkarıyor. Sonra kusuyor. Reflü mü acaba :/
Benim bebeğim de sürekli kusuyor bu durum çok canımı sıkıyor emziriyorum emdiği ni kusuyo sonra yine acikiyo ağlıyo sütum yetmiyor sürekli emdiği için inşallah geçer bi an once üzülmekten sutumde azaldı bide:/

Benim bebeğim de sürekli kusuyor bu durum çok canımı sıkıyor emziriyorum emdiği ni kusuyo sonra yine acikiyo ağlıyo sütum yetmiyor sürekli emdiği için inşallah geçer bi an once üzülmekten sutumde azaldı bide:/
Bizde de aynı durum. Emiyor gaz çıkarırken süt de çıkıyor. Tekrar acıkıyor. Öyle yaptıkça ben de sütüm yetmiyor diye üzülüyorum aynen. Süt artırıcı damla kullanıyordum içinde c vit varmış. C vit de bebeğe gaz yapabiliyormuş huzursuz ediyormuş. O yüzden onu bıraktım bir süre. Bakalım fark olacak mı.

Kizlar ben bugun aglama krizine girdim bayilcaktim nerdeyse esim zor sakinlestirsi napicam ben boyle dua edin nolur hic iyi degilim :( doktora gitsem ilac vs verirmi cok caresiz hissediyorum kendimi..

Bizde de aynı durum. Emiyor gaz çıkarırken süt de çıkıyor. Tekrar acıkıyor. Öyle yaptıkça ben de sütüm yetmiyor diye üzülüyorum aynen. Süt artırıcı damla kullanıyordum içinde c vit varmış. C vit de bebeğe gaz yapabiliyormuş huzursuz ediyormuş. O yüzden onu bıraktım bir süre. Bakalım fark olacak mı.
Bizimkinin burnundan falanda çıkıyo bazen:( gazını çıkarmaya korkuyorum birde gece boğulur diye korkuyorum:/ doktora falan gittin mi peki bu durum icin?

Bizimkinin burnundan falanda çıkıyo bazen:KK43: gazını çıkarmaya korkuyorum birde gece boğulur diye korkuyorum:/ doktora falan gittin mi peki bu durum icin?
Bizimki o kadar çok değil canım. Ağzının kenarından akıyor. 13ünde sağlık ocağına gitcem. Ondan sonra bir doktora da götürürüm belki. Reflü olabilir diye düşünüyorum ben. Yatağını yükselt sen de.

Kizlar ben bugun aglama krizine girdim bayilcaktim nerdeyse esim zor sakinlestirsi napicam ben boyle dua edin nolur hic iyi degilim :KK43: doktora gitsem ilac vs verirmi cok caresiz hissediyorum kendimi..
Bende öyleyim canım boğulacak gibi oluyorum bazen Rabbim gönlüne ferahlık versin lohusa psikolojisi çok farklı..

Arkadaşlar yardımınıza, yorumunuza ihtiyacım var. 2 gün sonra tartılacağız. Bu hafta sırf emzirdim. Kilo alımına göre ya böyle devam edeceğiz yada mamaya tekrar döneceğiz. O sebeple bu hafta iyi beslenmesi çok önemli. Fakat şöyle bir sorun başladı. Akşam 12 ve sabah 9 arası uyuyor. 3 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Memeler çok dolu oluyor. Bazen bitirmeden geri uykuya dalıyor ama genel olarak bir yarım saat iyice emiyor. Sabah 9'dan sonrası ise problemli. En fazla 15 dk uyuyor. Kucakta, beşikte, yatakta fark etmez. Gün ilerledikçe çok yorgun düşüyor ama yinede uzun uyumuyor. Meme verdiğimde 6-7 dk çekip sonra uykuya dalıyor. Yine 15 dk. Böyle böyle gün içinde sürekli emiyor ama şöyle güçlü değil. Memelerim hep boş gibi, yumuşak oluyor. Doyuyormuş gibi hissetmiyorum ama ağlamıyor da, her açtığımda da bezinde bolca çiş oluyor. Kaka miktarı da normal. Birincisi neden gündüz uyumuyor? İkincisi gece çok uykulu olduğundan memeleri bitiremediği oluyor, gündüz de dediğim gibi az az içiyor, daha iyi beslenmesi için ne yapabilirim?

Canım ben dışarıda emzik veriyorum yoksa ağlıyor. Muhtemrlen sesler falan fazla geldi. yine iyi ama. Benimki sabah 9'dan akşam dokuza kadar uzunca uyumuyor diyebilirim. Yukarıdaki soruma bakar mısın?

Benim durumumda birebir ayni biz haftaya tartılacağız. İnşallah bebişin kilo almistir. Doktorunun sorularına cevabını burayada yazabilir misin belki banada yol gösterir.

Back
X