- 12 Ekim 2008
- 7.083
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.233
- 773
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #44.901
Kabak çorbası önerdi bi yakınım doğum yaptı 289cc sağoyor tek seferdekabak çorbası mamsşe still tee ve rzene öayı önerdi
Bal kabağı mı yeşil kabak mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabak çorbası önerdi bi yakınım doğum yaptı 289cc sağoyor tek seferdekabak çorbası mamsşe still tee ve rzene öayı önerdi
Benim bugüne kadar çevremden duyduklarımBenim kvden inciler;
Bebegin gazi var diye mama verecekmisim. Kendi iyiki bebelerini sma ile buyutmus. Kadin sma delisi ya. Ben guc bela birakmisim mamayi kadinin dedigine bak.
Hayirli olsun canim hosgeldin :)Herkese merhaba ben temmuz annesi olacaktım ama kızım sabırsız çıktı ve 18 haziranda geldi, aranıza katılmak istiyorum ben de![]()
Kizlar primada 2 numaraya gecen var mi? 3-6 kg olan. Benim bebegim 4200 falan 1 numara bacaklarini biraz sikiyo sanki 2ye gecsem buyuk olur mu?
Ben aldım cnm o da care olmadı yatağından kendini kaydiriyo aşağıya kadarEvet yaa aynı öyle :/ gazını çıkarıyorum emdikten sonra dik tutuyorum uzun süre. Yine de kusuyor. Reflü yatağından mı alsak ki :/
Ben huggies kullaniyorum. Elimdeki paket bitince baslicam ins. Bacaklarini kesiyor kenarlari kizartiyor 1 numaraninKizlar primada 2 numaraya gecen var mi? 3-6 kg olan. Benim bebegim 4200 falan 1 numara bacaklarini biraz sikiyo sanki 2ye gecsem buyuk olur mu?
Geç Can'ım 3 kiloyu geçince geçtim ben 2 numaraya ama Prima değilBen huggies kullaniyorum. Elimdeki paket bitince baslicam ins. Bacaklarini kesiyor kenarlari kizartiyor 1 numaranin
Bulurlar ona da dandik Bi çözümGüya sütten gaz geçiyor ya mama verip onu engelleyecek. Bebeğin damak yapısı yüzünden hava yuttuğunu bilseler çocugun damağına ne çözüm bulacaklar acaba
Bazen ne deseler batıyor bana öyle şahsen hele Bi de sanki ben bilmiyormuşum aksini yapıyormuşum gibi anne sütünün faydalarını anlatmıyorlar mı. Ah ah herkes çok bilmişBenim bugüne kadar çevremden duyduklarım
Çocuk ac kaldı
Sut mu yetmiyor
Kilo almissin
Sütun yaramamis
Bilmem kimin sütü 1 metre ileri fışkırıyor
Eşime diyorum boyle boyle dedi şu kişi diye bana alıngansın diyor. Anneme diyorum denir öyle ne olmuş diyor. Kendimden şüpheye düşüyorum neredeyse acaba alıngan miyim diye. Ama buNu alinganlik olarak değil doğal bir tepki olarak görüyorum. Yeni doğum yapmış bir kadına bunlar söylenemez bence. Ağzını hayra açacaksan ac yoksa çeneni kapa felsefesiyle yasayan bir insan olarak milletin bu konuşmaları bana çok garip geliyor. Allah sütünü arttirsin de geç bende Allah razi olsun diyeyim olsun bitsin. İnsanlar garip gerçekten.
Maşallah canım ya. 3400 doğdu. Bugün tam 4 haftalık, 4 kg olduysa çok sevineceğim. Biz 20 gün mama ve süt beraber gittik. Son bir haftadır sadece emziriyorum. Sen Nasıl besledin? Bir de kundağa emzirirken mi koyuyorsun yoksa tam yatırmadan önce mi? Bir daha deneteyim bari. İyi uyumuyor benimkiCanım ben ilk doğduğu günler hep kullandım. Kaç kilo doğdu bebeğin? Benim kız 5 kilo oldu bile ilk ayda. Aldığımız boyda 5 kiloya kadar kullanım. Bir ay için vermişiz yani o parayı. Ama bence işe yarıyor geçen hafta uyumadığı zaman koydum kundağa öyle uyudu. Ben artık emzirirken kolunu tutup hareket etmemesini sağlayarak kendim elimde kundaklıyorum :) gitti paracıklar![]()
12 günde doğumlilosunaulaşması çok iyi canım ya, neden üzülüyorsun ki. İnşallah iyice artar sütlerimiz ama sanırım hakkaten iyi gidiyoruz. Emzirmek zor iş seni tebrik ediyorum yaptığın için.Cnm bnde sütümün yetmediğini düşünüyorum ama çişli bez sayısı fazla mama verince geri çıkarıyor bebeğim doğduğunda 3 kiloydu bugün 12 günlük hala 3 kilo çok üzülüyorum kızıma yetemiyorum diye
Hoşgeldin, kafana takılan her şeyin cevabı burada :)Herkese merhaba ben temmuz annesi olacaktım ama kızım sabırsız çıktı ve 18 haziranda geldi, aranıza katılmak istiyorum ben de![]()
Canım sağol cevabın için. En güzel emzirdikten sonra göğsüme aldığımda uyuyor. Harika bir şey ben de sarılabiliyorum. Yatağına alınca uyanıyor. Böyle iki büklüm dinlenebilir mi sence? Fakat öyle huzurlu ki kıyamıyorum yatağına koymaya.Gündüz biz de ayniyiz.
Böyle küçükken diğer bebeklerim de aynıydı.
Sakin olursam biraz uyuyor. Yanında uyursam da.
Bence sütün yetiyor. Cisli bez sayısından belli. Endişe etme ikindinden sonra süt azalıyor. Prolaktin süt hormonu uykuda salgilanirmis o yuzde geceve sabah daha çok sutumuz oluyor. Gündüz azıcık uyumaya çalış o kadar cıvık olmuyor memeler..
Ben 2 den 3 e geçiyorum tatlım kızım sanırım 5 kg ye yakın onu bile sıkıyor 2 numaraKizlar primada 2 numaraya gecen var mi? 3-6 kg olan. Benim bebegim 4200 falan 1 numara bacaklarini biraz sikiyo sanki 2ye gecsem buyuk olur mu?
Bebeğine gaz ilacı kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
Canım sağol cevabın için. En güzel emzirdikten sonra göğsüme aldığımda uyuyor. Harika bir şey ben de sarılabiliyorum. Yatağına alınca uyanıyor. Böyle iki büklüm dinlenebilir mi sence? Fakat öyle huzurlu ki kıyamıyorum yatağına koymaya.
Uyuyunca gerçekten hemen sütler doluyor. Ben de bebeğin geliştiğini hissediyorum. Kafa kontrolü arttı. Çevresine ilgisi arttı. Tam göz teması kuruyor mu emin değilim. Gözleri yüzümde geziniyor daha çok. Çok ciddi kilo sorunu çıkmazsa ben emzirmeye devam edeceğim ki ne derse desin. Mutlu bir bebek maşallah