• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bizimki emzik almiyor malesef. Cok arada aliyor ama genelde memedeyiz. O yuzden cesaret edemiyorum bebegimle yalniz disari cikmaya.
Size doktorun verdiği bir vitamin var. Tadını çok seviyor. Ben ondan biraz sürüp öyle veriyorum. Stresli olunca emme isteği geldiği için alıyor. Ama eğer almazsa hemen uygun bir yerde emziriyorum. Zamanla alışacaklar merak etme dışarı çıkmaya.

Kızlar bebeğim kollar bacaklar bir anda havaya kaldırıp kollarını birleştiriyor irkiliyor gözler kocaman :) sizinkiler de yapıyor mu? Moro refleksi sanırım bu?
Evet canım çok tatlı buluyorum onu. İçim eriyor öyle yapınca. Sakinleştirmek için hemen hafifçe okunup yumuşak bir sesle konuşuyorum genelde.

Evet canım çok tatlı buluyorum onu. İçim eriyor öyle yapınca. Sakinleştirmek için hemen hafifçe okunup yumuşak bir sesle konuşuyorum genelde.
Aynen çok tatlı oluyor ama gözler de kocaman açınca korkmuş gibi içim gidiyor :) ben de yavaşça kollarını severek tutup konuşuyorum :)

Benim doktorum 40 gun hic bi spor onermedi. Rahim ancak kendini toparlar dedi. Ben 40 gun bekledikten sonra pilates ve karin egzersizleri yapacagim.
Ben de 20 kg almistim 18 gunde 10 gitti 10 kaldi. Ve gobegim sarkti. Aynada kendime bakmak istemiyorum resmen.. Bi daha hamile kalirsam bu sefer kiloma dikkat edecegim..
Benim 40 olmak üzere
16 kg daha vermem lazım benim
Çok iştahlı değildim aslında ama nedense çok kilo aldım

Kızlar neredeyse 1.5 yıldır kahve içmiyordum. Bugün bir fincan içtim, hala uyuyamadım :KK43: bir de bebeğim kımıl kımıl ona bakıyorum oturmuş.

Sence bu normal mi canim ve hic durmuyo uyumuyo hep huzursuz huysuz karnini ovalayinca biraz rahatliyor
Hayır canım ishal olmuş gerçekten de. Bol bol emzir ve doktorunu ara varsa. Ateşine bak canım.

Arkadaşlar bebeklerinizi sırt yatırıp başını yan mı çeviriyorsunuz yoksa direkt yan mı yatırıyorsunuz? Bana hastanede yan yatır dediler ama öyle de yüz üstü yuvarlanır diye yatırmıyorum.

Arkadaşlar bebeklerinizi sırt yatırıp başını yan mı çeviriyorsunuz yoksa direkt yan mı yatırıyorsunuz? Bana hastanede yan yatır dediler ama öyle de yüz üstü yuvarlanır diye yatırmıyorum.
Ben düz yatırıyorum kendisi yana çeviriyor kafasını :)))çok yediğimi düşündüğünde yan yatıyorum rahat kussun diye , bazen küsüyor bazen kusmuyor ...

• Beğen
Reactions: 9ay
Ben bi sure yan yatirma yastigi kullandim cok memnundum fakat simdi ona sigmiyor gibi geliyor bana. Sirt ustu yatirip basini yan ceviriyorum. Yastiksiz yan yatiramam korkarim bizimki cok ugrasiyo donmeye.

• Beğen
Reactions: 9ay
Benim bebegim geceleri gazini cikarmadan uyumaya geciyor hemen. Dolayisiyla emzirdikten hemen sonra sirtustu yatirmaya korkuyorum, direkt yan yatiriyorum. Ama gunduz uykusunda bazen bakiyorum kendisi sirtustu donmus, kafasini da yan cevirmis. Ya da cok sicak oldugunda sirtustu yatiriyorum kollarini kaldiriyor o da ferah ferah uyuyor :)

Bende cok sevindim canim cok tatli birisin:KK19:. Doktorum yoktu malesef olaylardan dolayi gelmemis ptesi sabah gidicem ins. Ama ewe geldim artik yuruyemiyodum acidan kotu bisey cikmaz ins.:KK43:
Umarim cikmaz canim kotu bisey, pazartesi guzel haberlerler alirsin umarim.
Benim dikislerim en cok iyilesirken gerilip acimisti, yurumek oturmak cok zor gelmisti. Ama agrili bi kac gun sonra dikislerim kuruyup dusmeye basladi. Belki senin de oyledir.

Back
X