• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Meyve hastası bi insanım , Öğlen öğünlerimi hep meyveyle yapmışımdır yemek yiyemem Üniversiteden beri , hangi meyveyi yesem Salatalık dahil gaz yaptı , ufff şöyle guzel bir karpuz kavun yesem , bir dilim yiyorum vicdan azabı çeke çeke , mecburen vitamin hapına başladım , gün içinde aşırı yorgun oluyorum çünkü :KK43:
Bnde dpktora sorcm suprdyn icebilirmiym dieye bi ay snrq ise baslicam bn evde hep bayiliyrm gozum karsriyo
Cnm snnkbizlik duzeldimi

zeyzey3428 zeyzey3428
mercimek hariç herşey yiyor içiyorum, eskiden beri rahatsız ederdi beni.
Activia da yiyorum günde bi kere
alışır artık sen de ye bence. Ben de çayı doyasıya içemiyorum..

Rezeneyi kaynatıp kapatırken kimyon atıyorum. Demlenince süzüp seker atıp içiyorum. Benim de bebeğin de gazı için iyi geliyor tavsiye ederim.
Bebeğe de verebilirsin bi iki çay kaşığı çok rahatlatıyor ben gerek duymuyorum.
Rezene bebeğe uyku da yapıyor.
Rezeneyi bn ixiyrm bana uyku yapiyo bizinkine etki ettigi yok :)
Henuz bulgrdn baska bkliyt yemedim anca kisa

Sut saklamaya baslayan var mi?
Bizim dun 40 miz ckti bnm ufaktan sut saklamam lazim ama sutum oyle fiskirmiyodoyurmya yetiyo anca aylik kilo alimi olmasi gerekndn iki katydi gcen ay evdde trtyrm hftalik 300 400 gr aliyo sut sakllayablmk icn onerisi oln var mi.
Bizimki uyanikken hep memede e hliyle uyudgndada bnde uyuyrm ztn gnlk en fzla 11 saat uykusu vr 7 8 saatnde bnde uyuyorm
Ise bsladgmda is yrnde sagcm ama smdiden de sklmk istyrm

• Beğen
Reactions: 9ay
Bizim dun 40 miz ckti bnm ufaktan sut saklamam lazim ama sutum oyle fiskirmiyodoyurmya yetiyo anca aylik kilo alimi olmasi gerekndn iki katydi gcen ay evdde trtyrm hftalik 300 400 gr aliyo sut sakllayablmk icn onerisi oln var mi.
Bizimki uyanikken hep memede e hliyle uyudgndada bnde uyuyrm ztn gnlk en fzla 11 saat uykusu vr 7 8 saatnde bnde uyuyorm
Gece 12-1 gibi uzun uykuya geçiyor benim kız ben de onu emzirip uyuttuktan sonra 5-10 dk sağıyorum 30-40-50 cc civarları çıkıyor çok değil ama iki haftadır falan böyle biriktirmeye başladım ben. İşteyken cimcimeyi oyalayacak kadar işte

Kizlar bi sorum olcak sizlere yarin kirkimiz cikiyor dr kontrolum var sprial taktirmak istiyorum ama malum 40 gundur kocam bekliyor :)) sorum şu yarin taktirirsam biz biseyler yapabilirmiyiz yoksa beklememiz gerekir mi ??
Ben de bugün bunu araştırıyordum..normal doğum mu yaptın canım sezaryen mi? Normalde hemen takılıyomış ama sezeryanda 3 ay bekleniyomuş diye bişey okudum..ilk defa mı taktırıcaksın ben acır diye korkuyorum yaa..

Kızlar siz 40 bitince hangi yönetimi tercih ediceksiniz?

Bnde dpktora sorcm suprdyn icebilirmiym dieye bi ay snrq ise baslicam bn evde hep bayiliyrm gozum karsriyo
Cnm snnkbizlik duzeldimi
Ben imom a başladım canım , biraz daha iyiyim , aynen benimde bebek kucağımda ayağa kalktığımda başım Dönüyor düşecek gibi hissediyorum , 2-3 ay sonra başlarız meyvelere inşaallah :) bu arada benim Kabızlık bitti canım , sezeryandan sonra hiç olmadım , olacağımı hissettiğim an 4-5 tane Kayısı yedim :)

Canım ben gün içinde oğlum emdikten sonra sağıyorum biraz biraz. Buzdolabına koyuyorum gün sonunda birleştirip atıyorum. Çünkü çok sağmak çok sıkıcı oluyor. Benim de öyle fışkırmıyor ama sağınca çıkıyor yani.

• Beğen
Reactions: 9ay
Kızlar bir sorum olacak, malum ben mama destekli gidiyordum 10 güne kadar sütümü sağıyordum geriye kalanına mama veriyordum yani 40 Cc süt sağdıysam 40 Cc de mama veriyordum her öğün (3-4 saate bir ) ciddi anlamda 10 gündür meme veriyorum , son 3-4 gündür sadece gece 1 öğün 40 Cc mama takviye yapıyorum , hemen uyanmasın diye , 5 gün önce kilosunu tarttığımızda 3720 ydi , bugun 3760 olmuş yani 5 günde 40 gr almış :( mememi verdiğimde 15-20 dk emiyor bir mememi sonra uyuyor yarım saat -1 saat , sonra tekrar aynı memeyi veriyorum yine 1-2 saat uyuyor , 15-20 dk emiyor ama ... Sütümün bu arada azaldığını hissediyorum :( bazen vermediğim meme 3-4 saat bekliyor, tıkanmasın diye sağıyorum 20 Cc zor çıkıyor :( , bu bebek doymadan mı uykuya dalıyor , nasıl yapacağım ben bu işi oysaki geceleri de artık tamamen kesmeyi düşünüyordum yarın aşımız var ... Bu arada ayda bir çocuk doktoruna mı gitmek gerekiyor ?

Kızlar gece 9-10 dedin mi süt üretimim çok artıyor. Öğlen 2'den sonra da çok azalıyor. Sanırım hormonal. Gündüz de gece gibi olmasını nasıl sağlayabilirim? Bir de sanırım ben iyi tutturamıyorum. Alt çene kahverengi kısmın çoğunu almalıymış. Benimki ağzını o kadar açmıyor. Emzirme bitince meme ucu ezilmiş gibi yassı görünüyor, bu da yanlış tuttuğunu gösteriyormuş. Sizinki Nasıl?
Tutturma sorunu bizde de var ya beceremiyoruz :KK43: Kucucuk aciyo agzini haliyle memeyi tam alamiyo. Hatta bazen keyfi istemezse agzini bile tam acmiyo diliyle sapir supur memenin ucundski sutleri yaliyo sipa. Emzirdikten sonra meme dedigin gibi yamyassi oluyo kagit gibi. Bi de aciyo tabi ordan biliyorum ben yanlis tuttugunu. Buyudukce agzi genisledikce dogru tutar mi acaba..

Ben de bugün bunu araştırıyordum..normal doğum mu yaptın canım sezaryen mi? Normalde hemen takılıyomış ama sezeryanda 3 ay bekleniyomuş diye bişey okudum..ilk defa mı taktırıcaksın ben acır diye korkuyorum yaa..

Kızlar siz 40 bitince hangi yönetimi tercih ediceksiniz?
2.kez taktircam ilk bebegimde 10 ay adet olmadim esim korundu adet olmaya başlayınca taktirdim adet olunca kolay oluyor taktirmak bundada adet olmam diye hemen taktiemak istiyorum aslinda bilmiyorum nolcak

Back
X