- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #45.861
Ben instagtamdan 65 e aldim. Bide ins ' a bak istersen.kızlar carlson baby d3 ü gitti gidiyordan sipariş edicem ama güvenilir olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben instagtamdan 65 e aldim. Bide ins ' a bak istersen.kızlar carlson baby d3 ü gitti gidiyordan sipariş edicem ama güvenilir olur mu?
Büyümesini beklememeliyiz canım bunu şimdi başarmalıyız. Ağzını açması için memeyi ağzına dudağına çenesine dokunduruyorum tam açtığı an tutturuyorum. Alt dudağını altında kalan kahverengi kısım üst dudağının üstünde kalandan daha küçük olacakmış. Bugün biraz ilerleme kaydettik. Sen de dene. Olur benceTutturma sorunu bizde de var ya beceremiyoruzKucucuk aciyo agzini haliyle memeyi tam alamiyo. Hatta bazen keyfi istemezse agzini bile tam acmiyo diliyle sapir supur memenin ucundski sutleri yaliyo sipa. Emzirdikten sonra meme dedigin gibi yamyassi oluyo kagit gibi. Bi de aciyo tabi ordan biliyorum ben yanlis tuttugunu. Buyudukce agzi genisledikce dogru tutar mi acaba..
Canım kampanyalara bak. Portbebe hariç bugaboo bee 3000 TL ama ebebek'te %50 hediye Çek'i kampanyası vardı yani 1500'e geldi. Böyle şerler oluyor
Canim, benim doktorum ferruma devam etmemi istedi ama ferrum bebekte inanilmaz gaz yapti, haberin olsun. Ben de biraktim hemen. Simdi et agirlikli yemeye calisiyorum, bir de pekmez tuketiyorum tahinsiz.Kan ilacimi icsemde ben hc iyi deglm hergun gozum kararip geziyrm evde
Nasıl ? Hep hissiz mi kalacak ? Çok şaşırdım
Hep mi![]()
Çok iyi almışsın , ben hiç denk gelemedim öyle kampanyalara :)Canım kampanyalara bak. Portbebe hariç bugaboo bee 3000 TL ama ebebek'te %50 hediye Çek'i kampanyası vardı yani 1500'e geldi. Böyle şerler oluyor
Kuzum kimyon demle ver bizde cok etki etti. Yarim fincan suya yarim cay kasigi kimyon ve ceyrek seker at 1 dk kaynat. Iliyinca da süz 2 cay kasigi ver acken. Uzerine de emzir yada mama veriyorsan biberon ver.Ya kızlar gaz olayı bizi mahvediyo çocuğum ememiyo gazdan bugün sab simpleks zinco bioga hepsinden verdim yanlış yaptım biliyorum ama çarem kalmadı ama ona rağmen yine gazlı milupa rezene aldım ama ona versem mi kararsizim napicam![]()
mailını yolla özelden canım :)
Evet canim gorup aldim obur turlu olmaz zaten hem pahali bisey hem de kargosu vs riske girilmez. Sanirim bebecruzdan buldum ama letgo tutumluannedede var hatta sahibindene de bakHangi siteden aldın
Birde görüpte mi aldın tatlım
Bakayım bende
Çok Sağol canım , emiyor beni diye seviniyordum , meğersem besleyememişim bebişi , göğüslerim baya yara oldu , az önce silikonsuz emzireyim dedim kanadı yine , kanayınva almıyor , biraz da mecburiyetten sağıyorum , bu hafta sonuna kadar bu Kampı daha ciddiyetle yapayım , desteğin için çok Sağol :)@emyo364 ah canım sana yardım etmemişler ama. Annem mamaları kaldırdı ve istesen de vermeyeceğim diye yemin etti. Aç bu diye ağlaya ağlaya emzirdim. Bu işi bir daha yapamam 2-3 günde bitirmeliyim de. Annen sana baksın madem. Eşine de acıma 2-3 gün pışpışlasın. Bebeğin uyuyunca uyu. Yalnız bile yaparsın. Sen çok güçlü bir kadınsın. Neler yaşadın da yılmadın. Sağmayı da bırak. Sadece emzir. Silikonu da bırakmak zorundasın. Sütünü azaltır. Bebeğin dil hareketi sütünü arttıracak.
O yavaş emme aktif besleyici bir emme değil. Emzik gibi emiyor. Çenesini hafifçe aşağı çekerek memeyi de yukarı çekerek nazikçe bıraktır. Gazını çıkar tekrar tuttur. Uyudu mu altını aç tekrar tuttur. İyi emdir. İyice emdikten sonra o yavaş emmesini yapsın isterse ama uyuyamazsın o zaman. Kamp boyunca izin verme, sonra sen bilirsin.
Bunu başarabileceğine eminim. Bir de memenden doyunca nasıl Mutlu olacaksın gör bak.
Sağol canım ilacini vereyim ama demi yine de bunu yapınca bi de şeker zararlı değil midir bebislere daha çok küçüklerKuzum kimyon demle ver bizde cok etki etti. Yarim fincan suya yarim cay kasigi kimyon ve ceyrek seker at 1 dk kaynat. Iliyinca da süz 2 cay kasigi ver acken. Uzerine de emzir yada mama veriyorsan biberon ver.
Çok sağol cnm yikadim azonce fon makinasini da deniyim yarın yavrumu gördükçe içim parcalaniyo artıkCanım ayaklarını bacaklarını karnını sıcak tut bebeğinin iki kat çorap giyindir gerekirse
Üşüdükçe gaz yapar sancısı olur
Biz annemle yaptıgımız söylim sana
Günlük duş aldırıyoruz
Duş aldıktan sonra annem yüzüstü çevirip fön makinası tutarak sırtına bacaklarına masaj yapıyor
O kadar rahatlıyor ki hem o sıcaklık hem masaj
Uyuyor uzunca..
Uyandıktan sonra da zırtt zorttt
Ve mutlu son ..
Cnm zinco hemen etki etti mi sen deCanım zinco ya başladım gaz için. Ona başladığımdan beri çok kusmuyor. 6 defa filan kusardı şimdi 2 3 anca. Gaz için çok zorlamıyor sanırım kendini.
Ya hava çok sıcak burda die ben sıfır kol zibin giydiriyorum sadece uyurken de üstüne pike atıyorum ondan üşütüyo mu acaba yaCanım ayaklarını bacaklarını karnını sıcak tut bebeğinin iki kat çorap giyindir gerekirse
Üşüdükçe gaz yapar sancısı olur
Biz annemle yaptıgımız söylim sana
Günlük duş aldırıyoruz
Duş aldıktan sonra annem yüzüstü çevirip fön makinası tutarak sırtına bacaklarına masaj yapıyor
O kadar rahatlıyor ki hem o sıcaklık hem masaj
Uyuyor uzunca..
Uyandıktan sonra da zırtt zorttt
Ve mutlu son ..
Ben de ferrum içiyorum ondan mi bebisim gazlı kiCanim, benim doktorum ferruma devam etmemi istedi ama ferrum bebekte inanilmaz gaz yapti, haberin olsun. Ben de biraktim hemen. Simdi et agirlikli yemeye calisiyorum, bir de pekmez tuketiyorum tahinsiz.
Şakır şakır kanamıyorsa emebiler dedi bana hemşireler. Ben de kanadığı halde emzirdim. Süt kanalı görünüyordu ucu açılmıştı. Kabukları en güzel o emerken iyileştiriyor. Emer sonra kabukları kusardı. 3-4 günde iyileşti. Emzirince daha çabuk iyileşecek :) beslemişin öyle düşünme, kilo vermemiş. Şimdi alacak. Her gün daha iyi olacakÇok Sağol canım , emiyor beni diye seviniyordum , meğersem besleyememişim bebişi , göğüslerim baya yara oldu , az önce silikonsuz emzireyim dedim kanadı yine , kanayınva almıyor , biraz da mecburiyetten sağıyorum , bu hafta sonuna kadar bu Kampı daha ciddiyetle yapayım , desteğin için çok Sağol :)
Tabi cnm mailını özelden yazBanada yollayabilir misin acaba
Canım ben kısa kollu bile giydirmiyorum , onların tenleri çok hassas , ince uzun kol giydirmek daha mantıklı, üstüne ince bir battaniye , ayaklarına mutlaka Çorap giydir canım , uyumadan önce Göbek Bölgesi'ne sıcak havlu koyabilirsin , normal sıcaklıkta olacak , ben Ayakları kapalı pantolon giydiriyordum , bi kaç kez Çorap giydirmedim , baya sıkıntı yaptıYa hava çok sıcak burda die ben sıfır kol zibin giydiriyorum sadece uyurken de üstüne pike atıyorum ondan üşütüyo mu acaba ya