Selam kızlar , ben 2 gündür işe gitmeye başladım , malum hamileliği yatarak geçirmiştim , hiç gidemedim 6.5 ay boyunca , bebek doğduktan sonrada ilk geçen hafta gitmiştim 1 saatliğine , 2 gündür saat 13:00 da bebeğimi ıyutuyorum hemen 5 dk üzerimi giyinip gidiyorum , Allahtan ofisim evime yakın birde trafiğin az olduğu bir saatte gidince 10 dk da varıyorum ... Bugun resmi işlemlerim vardı , dedim arabayla gitmeyeyim park sorunundan yürüyerek halledeyim dedim 1 km yol Yürüdüm ayaklarım geri geri gitmeye başladı

iyice hamlaşmışım , şimdilik 3 saatliğine gidiyorum zâten eve varmaya yakınken göğüslerim acımaya Başlıyor , eve geliyorum ve ne göreyim bebişim uyanmış meme Aranıyor oluyor , 3 saatte bile o kadar çok özlüyorum ki , beklemelerde telefondan hep bebeğime bakıyorum , izinleri bitip hemen göreve başlayacak arkDaşlara kolay gelsin diyorum , 2. Ay'ı dolduğunda bebeğimin , ofise götürmeyi düşünüyorum inşaallah zorlanmam ,ç. Bu arada 2-3. Saatliğine iş için bile olsa Dışarıya çıkmAk hava almak çok iyi geliyor , bebeğinizi bırajabileceğiniz birileri varsa kafa dinlemek için 1-2 saat dışarı çıkmak çok iyi oluyor