2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet ya krem verdi sürdük ama hala iltihap akıyor
Cuma günü yakcaklarmış
Ağlarsa nası dayancam ben
Ilk hafta gobegi dustukten sonra hafif kan gorunce bizimkini de yaktilar canim. Gumus nitrat kullaniyolar aglamadi adi yakmak ama yanan bisey yokmus:) doktora sormustum aciyacak mi diye sadece sert bisey dokundugu icin rahatsiz olabilir baska aci duymaz dedi. Insallah acisiz atlatirsiniz.

Kızlar bugün kalça ultrasonu çektirdik biraz cnm sıkıldı değerin 60 ve yukarısı olması gerekiyomus bizde sol 60 sağ 59 çıktı kalça çıkığı gibi duruyo sankidoktor iki bez üst üste yap bir ay sonra yine bakalım dedi netten baktım bebeklerde bu ay da böyle cikabiliyomuş sonra yerine oturuyomuş arada :KK43: kafam karıştı bi doktora daha gidicem inşallah iyidir kuzum
Canım kalça usg si 2. Ayın bitiminde diye biliyorum

• Beğen
Reactions: 9ay
Hic duymamistim bnce gereksz gbi eger bakteri icinse
Canım normal doğumda bebek kanaldan çıkarken vajinadanda bakterileri dışarıyla yutuyormuş, sezeryanda o bakterileri hazır olarak almalıymışız o Yüzden Bağırsak düzenleyici ilaç veriyorlar ben arada 3-5 damla atıyorum biberona

1 cm'den ne olacak Can'ım arkadaşımın 2 cmdi açıklık 3 hafta boyunca çift bez yaptı ve geçti çok Şükür. Dert etme çift beze devam sorun kalmaz. Yalnız pişik olabilir tabi çift bezle havalar çok sıcak pişik kremini her değiştirmede sür sk sk aç altını
İnşallah geçer cnm Sağol

Selam kızlar , ben 2 gündür işe gitmeye başladım , malum hamileliği yatarak geçirmiştim , hiç gidemedim 6.5 ay boyunca , bebek doğduktan sonrada ilk geçen hafta gitmiştim 1 saatliğine , 2 gündür saat 13:00 da bebeğimi ıyutuyorum hemen 5 dk üzerimi giyinip gidiyorum , Allahtan ofisim evime yakın birde trafiğin az olduğu bir saatte gidince 10 dk da varıyorum ... Bugun resmi işlemlerim vardı , dedim arabayla gitmeyeyim park sorunundan yürüyerek halledeyim dedim 1 km yol Yürüdüm ayaklarım geri geri gitmeye başladı :KK43: iyice hamlaşmışım , şimdilik 3 saatliğine gidiyorum zâten eve varmaya yakınken göğüslerim acımaya Başlıyor , eve geliyorum ve ne göreyim bebişim uyanmış meme Aranıyor oluyor , 3 saatte bile o kadar çok özlüyorum ki , beklemelerde telefondan hep bebeğime bakıyorum , izinleri bitip hemen göreve başlayacak arkDaşlara kolay gelsin diyorum , 2. Ay'ı dolduğunda bebeğimin , ofise götürmeyi düşünüyorum inşaallah zorlanmam ,ç. Bu arada 2-3. Saatliğine iş için bile olsa Dışarıya çıkmAk hava almak çok iyi geliyor , bebeğinizi bırajabileceğiniz birileri varsa kafa dinlemek için 1-2 saat dışarı çıkmak çok iyi oluyor
Cok iyi olmus canim. Yillik izinler iptal oldugu icin bu durum duzelmezse bi ay sonra bende basliyorum

Süt yapar demiş bir arkadaşıma doktoru. 2 aylık olunca geçermiş. Benimki ergen gibi yüzü isilik içinde. Bunlar yaz bebeği olacak. Banyo iyi geliyor. Pişik kremi iyi gelmedi ben denedim
Kizlar sutunuzden sürün isiliklere de sivilcelere de iyi geliyor. Benimki oyle gecti. Yüzü fenaydi.

• Beğen
Reactions: 9ay
Kizlar ben korunmadim yaa :(( bisey olmaz demi insallah nasil oldu bilemedim yaa gebelikte korunmadigimizdan hic aklima gelmedi :(

Bizimki her zaman tutmuyoda kriz anlarnda kurtarici bn henuz bi kere disari ckmayi denedm donuste az daha bayilcktm kizin aglamasndan eve yakin yerde ciyak ciyak aclik krizine grdi bi daha tovbe

Valla bugun bende ciktim bi cesaret tek basima.hem kiyafet bakmaya hem eksik seyler vardi (emzirme onlugu gibi) onlari almaya.cogunluk uyudu ama bi uyandi ac ciyak ciyak magazanin icinde allahtan onlugu almistim cikar cikmaz magazada kabinde emzirdim oglumu:)

Sonrada emzik verdim

Ama cesaret geldi artik cikarim gibime geliyor.

Bio gaia kullananlar

Esime eczaci buzdolabinda saklayin demis, ilaci kullanmaya basladiktan sonra da mi buzdolabinda muhafaza edecegiz ben tam anlamadim?

Kızlar bugün kalça ultrasonu çektirdik biraz cnm sıkıldı değerin 60 ve yukarısı olması gerekiyomus bizde sol 60 sağ 59 çıktı kalça çıkığı gibi duruyo sankidoktor iki bez üst üste yap bir ay sonra yine bakalım dedi netten baktım bebeklerde bu ay da böyle cikabiliyomuş sonra yerine oturuyomuş arada :KK43: kafam karıştı bi doktora daha gidicem inşallah iyidir kuzum
bence de bi dr görüşü daha al canım. bir de 3 aya kadar fizyolojik olarak immatür yani tam gelişimini tamamlamamış olabiliyormuş ordaki kemik ve tamamlanınca normal olabiliyormuş. o yüzden kimi dr lar 1., kimi 2. kimi 3. ayda falan çektiriyormuş ultrasonu. herkesin 1. ayda çekilmiyo yani. sıkma canını

Back
X