- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #46.301
Sütünden geçmez miKızlar grip oldumbebeğime nasıl bulaştırmayacağum onun derdindeyim ? Maskeyle mi dolaşsam evin içinde
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütünden geçmez miKızlar grip oldumbebeğime nasıl bulaştırmayacağum onun derdindeyim ? Maskeyle mi dolaşsam evin içinde
![]()
Ben bikaç kez cıktım eşimle dısarı hep uyudu maşallah gexmeyeş seviyo Yanıma süt aldım aglayınca verdim korkmayın kızlar bebek odasında alt acmak da nasip olduHafta sonu is yerime gtmem lazm esim araba bulck ama ya orda aglarsa napcam ben dusunuyrm haftaya dgn var kiyafet almam lazm disari cikamiyrm
Bol emzirmek gerekir. Tam tersiSütünden geçmez mi
Kayganlastirici hic hosuma gitmedi benim yaa( bi an once eski halime donmek istiyoruum
Ben normal doğum sonrası bu problemler oluyor sanıyordum sezeryanda da mı oluyormuş![]()
Canim zaten tek basina yikamak icin henuz biraz erken. En azindan bebek basini tutabilir hale gelmesi lazim hatta oturabilirse ne ala. Ilk once sen yika esin su doksun kv veya annen de size refakat etsin boylece kendine guvenin gelir. Sonra esinle yikarsiniz. Filen var mi bilmiuorum fileyle yikamak cok kolay oluyo.Sizinki de illaki aliscak canim, simdi emzige alistirmaya da calisiyorum. Devamli bir deneme halindeyim. Bugun emzigi her zamankinden fazla tutturmayi basardim, bugun annesini cok mutlu etti kuzucuk :)
Yalniz tek bisey kaldi yapamadigim.. Tek basima yikamaya cesaret edemiyorum. Hatta kendim hic yikayamiyorum oglumuhep kayinvalidem yikadi, o yazliga gidince de kardesim. Yarin banyo gunu, nasil yapicam bilmiyorum.
Filem yok ama bildigim kadariyla filede cocuk biraz daha yukarda kaliyor. Cocugun govdesi suda degilken usur gibi geliyor bana.Canim zaten tek basina yikamak icin henuz biraz erken. En azindan bebek basini tutabilir hale gelmesi lazim hatta oturabilirse ne ala. Ilk once sen yika esin su doksun kv veya annen de size refakat etsin boylece kendine guvenin gelir. Sonra esinle yikarsiniz. Filen var mi bilmiuorum fileyle yikamak cok kolay oluyo.
Ay bnde hep etek yada feracyle geziyorum evde tayt :) valla cogumuz aynyzPantolonlarımın hiçbiri olmuyor. Birkaç tane eşofmanım oluyor sadece. İşe de eşofmanla gidemem. Bu 10 kilo fazlalıklı Halimle alışveriş yapmak da hiç içimden gelmiyor. O zaman sanki hep böyle kalırmışım gibi geliyor. :)) Bi de çok yorgunum kollarım tutmuyor ayaklarımın altı acıyor. Ne dertliymişim be
Ya bn daha hic sut sagip vermedm biberon tutarmi hc blmiyrmBen bikaç kez cıktım eşimle dısarı hep uyudu maşallah gexmeyeş seviyo Yanıma süt aldım aglayınca verdim korkmayın kızlar bebek odasında alt acmak da nasip oldu![]()
geçmiş olsun canım. Bol bol emzirmen gerek ki ona antikor geçsin ve korusun.Kızlar grip oldumbebeğime nasıl bulaştırmayacağum onun derdindeyim ? Maskeyle mi dolaşsam evin içinde
![]()
Bende öyle düşündüm canım , antikor olur dedi eşimSütünden geçmez mi
Evet canım öyleymişgeçmiş olsun canım. Bol bol emzirmen gerek ki ona antikor geçsin ve korusun.
Arabaniz varsq rahatsndrBiz her gun disariya cikiyoruz bebisle
Gerektiginda disarda enziriyorum ve altini degistiriyorum
Maşallah. Emziriyor musun peki1 kilo 80 gram, 5 cm
Ben de aynı durumayım, sonra düzelme oldu muHangi mamayi kullaniyorsun canim.
Ga sorunu nu varmi.
Bizimkide memede uyuyor. Yatagina yatiriom 15 dk sonra uyaniyor. Gunduz uykusu hep boyle 15 dk.
En fazla 40 dk uyuyor gunduzleri.
Gecede deliksiz 2-2.5 saat uyuyor. Sonrası saat basi meme.
Gazdanmi uyuyamiyor bu cocuk anlamadim.
Ne yapicagimi bilmiyorum.
İşe başladığın zaman mecbur alışır dert etmeYa bn daha hic sut sagip vermedm biberon tutarmi hc blmiyrm
Burda aile hekimliginde prez. Ücretsiz veriyorlar herkese, doğum kontrol hapı da ücretsiz.. Buralarda mı böyle bilmiyorumYa en ekonomik ria aslinda dusunsene yillarca prez güç yetmez valla
Prez nedir canımBurda aile hekimliginde prez. Ücretsiz veriyorlar herkese, doğum kontrol hapı da ücretsiz.. Buralarda mı böyle bilmiyorum
Bende de var kendim bile dokunamıyorum..Sezaryende ben de sknti olmuyor saniyordum ama
Ustelik bende cok fazla bir sekilde dikis yerime dokunulması fobisi olustu yaesime sarilirken bile dikis bolgesi aciyacak korkusu var