2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Eşim yardimci oluyo cnm sağolsun ama enteresandir bebisim emmek istiyor gibi yapıyo eşimin gogsune dudaklarini dayiyo ben alıyorum emmeye geliyo bir iki defa emip çılgın gbi ağlamaya başlıyor hal böyle olunca ben de yatamadim gece :)
Aynen yaaa... napsam almiyo.. silikon ucu biraz tututo oda dokununca yuzunu yakio...

Bugun bi ilki yasadim kizlar :)
23 gunluk oglum ilk kez aglamadan bebek arabasinda oturdu bugun. Ben de biraz evde dolastirip tepkisine baktim. Keyif aldi gibi geldi. Sonra kaptim disari cikardim. Ilk kez bebegimle yalniz disari cikmis oldum. Pastaneye gittik, ben kahvalti ettim o arabasinda uyudu :) sonra market alisverisi yapip eve geldik. Oyle hosuma gitti ki! Eve hapis kalmayacagim artik :)
Nasil oturdu o daha oturamaz ki.. igesi batar derler.. en 6 ay der
Canım işte senin de mamayı bırakma zamanın gelmiş.
Nasıl; ((

Bende öyle düşündüm canım , antikor olur dedi eşim :KK43: sürekli elimi Yüzümü yıkıyorum inşaallah Geçmez

Evet canım öyleymiş :KK43: inşaallah kazasız belasız atlatırız , Geçmez kızıma inşaallah
Kuzum korkma ben dogum yaptigimda griptim yenidogan bebisime bisey olmadi cok sukur. Gecmemisti. Cok fazla emzirememe ragmen

Walla cnm yuzde yuz bitti diyemem gaz sorunumuz devam ediyor ara ara ama biraz daha iyi eskiye nazaran yada ben alistim bana öyle geliyor olabilir :)
Benimki sürekli memede kalmak istiyor, ayırınca ağlıyor, uykuya kendiliğinden geçmiyor, memedeyken dalıyor, sürekli memede olduğu için memelerde dolmuyor

Arabaniz varsq rahatsndr

Evet canim ustelik ben 2 dk mesafede bile oto koltuguna oturtuyorum onu ana kucagi olarak da kullaniyoruz her seferinde onu arabaya yerlestir bebegi koy sonra gittigin yerde bebegi cikar oto koltugunu cikar sonra eve donerken geri oto koltugunu yerlestir bebegi yerlestir :))

Bende de var kendim bile dokunamıyorum..

Bu psikolojiden nasil kurtulacagiz?

Ck igrenc bi duygu kizo kucagima alirken bile korkuyrn 46 gun oldu hala acicak gbi ama acmiyo :)

Bu psikolojiden nasil kurtulacagiz ya..

Ameliyat yerinin üstünü bildiğin tırnağımla çimdikledim hiçbir acı yok :/ bendeki hissiz bölge 2parmak yukarıya kadar.

Ben de burda birileri soyleyince farkettim hissizlik oldugunu

Arkadaşlar benim bebeğim çok uykusuz tüm gün ayaklarımda sallıyorum dalıp uyumuyo gecede 2 saatte 1 kalkıyo emziriyorum kendi uyumuyo yine ayaklarda sallanarak uyuyo uyuması için önerisi olan varmı hergün banyo yaptırıyoruz bu arada

Back
X