- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #46.321
Ck igrenc bi duygu kizo kucagima alirken bile korkuyrn 46 gun oldu hala acicak gbi ama acmiyo :)Bende de var kendim bile dokunamıyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ck igrenc bi duygu kizo kucagima alirken bile korkuyrn 46 gun oldu hala acicak gbi ama acmiyo :)Bende de var kendim bile dokunamıyorum..
Ben de aynı durumayım, sonra düzelme oldu mu
Benim biraz ağrıyo hâlâ inşallah geçer geçse de psikokojik olarak kalıcak galibaCk igrenc bi duygu kizo kucagima alirken bile korkuyrn 46 gun oldu hala acicak gbi ama acmiyo :)
Emiyormu seninki mamami. Sarilik yeterli beslenmiyirsa oluyormus diye biliyorum3 aya ancak geçiyormuş bizde de uzamış sarılık var malesef. Bilübrin değeri biraz yavaş düşüyor
Aynen yaaa... napsam almiyo.. silikon ucu biraz tututo oda dokununca yuzunu yakio...Eşim yardimci oluyo cnm sağolsun ama enteresandir bebisim emmek istiyor gibi yapıyo eşimin gogsune dudaklarini dayiyo ben alıyorum emmeye geliyo bir iki defa emip çılgın gbi ağlamaya başlıyor hal böyle olunca ben de yatamadim gece :)
Nasil oturdu o daha oturamaz ki.. igesi batar derler.. en 6 ay derBugun bi ilki yasadim kizlar :)
23 gunluk oglum ilk kez aglamadan bebek arabasinda oturdu bugun. Ben de biraz evde dolastirip tepkisine baktim. Keyif aldi gibi geldi. Sonra kaptim disari cikardim. Ilk kez bebegimle yalniz disari cikmis oldum. Pastaneye gittik, ben kahvalti ettim o arabasinda uyudu :) sonra market alisverisi yapip eve geldik. Oyle hosuma gitti ki! Eve hapis kalmayacagim artik :)
Nasıl; ((Canım işte senin de mamayı bırakma zamanın gelmiş.
Kuzum korkma ben dogum yaptigimda griptim yenidogan bebisime bisey olmadi cok sukur. Gecmemisti. Cok fazla emzirememe ragmenBende öyle düşündüm canım , antikor olur dedi eşimsürekli elimi Yüzümü yıkıyorum inşaallah Geçmez
Evet canım öyleymişinşaallah kazasız belasız atlatırız , Geçmez kızıma inşaallah
Aile hekimimiz kayinbabamBurda aile hekimliginde prez. Ücretsiz veriyorlar herkese, doğum kontrol hapı da ücretsiz.. Buralarda mı böyle bilmiyorum
Benimki sürekli memede kalmak istiyor, ayırınca ağlıyor, uykuya kendiliğinden geçmiyor, memedeyken dalıyor, sürekli memede olduğu için memelerde dolmuyorWalla cnm yuzde yuz bitti diyemem gaz sorunumuz devam ediyor ara ara ama biraz daha iyi eskiye nazaran yada ben alistim bana öyle geliyor olabilir :)
Oturdudan kastım yattı :) tam yatık poziyondan bir tık yukarı yerleştirdim bebeğimi. Altına da yenidoğan bel desteği koydum. O şekilde çıktık dışarı.Nasil oturdu o daha oturamaz ki.. igesi batar derler.. en 6 ay der
Nasıl; ((
Arabaniz varsq rahatsndr
Aile hekimimiz kayinbabambunu ondan isteyemem
Bende de var kendim bile dokunamıyorum..
Ck igrenc bi duygu kizo kucagima alirken bile korkuyrn 46 gun oldu hala acicak gbi ama acmiyo :)
Ameliyat yerinin üstünü bildiğin tırnağımla çimdikledim hiçbir acı yok :/ bendeki hissiz bölge 2parmak yukarıya kadar.
İğne batırsam kessem acımayacak herhalde :) çok ilginç. Hissiz olduğunun farkındaydım da denememiştim ne kadar hissiz olduğunu.Bu psikolojiden nasil kurtulacagiz?
Bu psikolojiden nasil kurtulacagiz ya..
Ben de burda birileri soyleyince farkettim hissizlik oldugunu
Kilo alımı iyi mamaya gerek yok diyor doktor Can'ımEmiyormu seninki mamami. Sarilik yeterli beslenmiyirsa oluyormus diye biliyorum
sağol canım evet emziriyorum. yeni doğduğu ilk 36-40 saate yakın sürede mama takviyesi yaptık sarılık olmasın diye o kadar. gerisinde sadece anne sütü çok şükürMaşallah. Emziriyor musun peki
aynen yaAmeliyat yerinin üstünü bildiğin tırnağımla çimdikledim hiçbir acı yok :/ bendeki hissiz bölge 2parmak yukarıya kadar.
Hissizlik var ama arada kasinti da oluyor bende. Bu nasil bir celiski :)Bu psikolojiden nasil kurtulacagiz?
Bu psikolojiden nasil kurtulacagiz ya..
Ben de burda birileri soyleyince farkettim hissizlik oldugunu