2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar benimkide ellerini cok emiyo ben birakiyorum emsin arada emzik veriyorum.bu aralar salyalari akmaya basladi benimkininde o da cok degil.

Ayin 11 de asi olmistuk bugun banyo yaptim sabah esimi uyandirdim saclari cok dokuluyodu eline agzina geliyordu saclari kestik.baya yorulduk yalniz cani yanar korkar diye diye 1 saatte kestik.sonra banyo yaptik ve tabi sonra ben banyoya heryerim sac olmus:)

Yanliz oglumun kafasinda baya konak varmis ben sactan fark edemiyomusum.konak icin bi oneriniz var mi kizlar.ne yapmak lazim?

Bide bezimiz sizdiriyor 2 gundur.kaka olayi derseniz beline cikiyor.hangi bezi kullaniyosunuz?
Ben canbebe kullaniyorum sizdiriyo molfix lastikleri iz yapiyo sleepy denemistik o alerji yapti poposu kizarmisti.geriye prima kaliyo onuda kullansammi bilemedim herkes bisey soyluyo.

Benimde oglumum kafasinda konak olmustu.
Saf zeytinyagini pamukla sacina suruyosun konakli bolgelere yedirerek sonra sapka taktim ben yenidogan takimlardan kalma vardi 1 saat falan oyle bekledi iyice yumusadilar yani.sonra banyo yaptirip banyodan sonra konak taragi ile ters yone tariyorsun .
Ben bir kez yaptim ve konak diye birsey kalmadi.yumusatmadan tararsan cildi tahris olur canim.
Bez olarak prima premium care kullaniyorum memnumum

Canim konak benim oglumdada var ebe banyodan 2saat once yag sur banyodan sobrada saclari tersine dogru tara yavas yavas azalir dedi denicem.
Ben bez komili kullaniyorum cok memnunum molfix hem cok naylon gibi geldi hemde lastikleri sıkti baya

nrcnmer nrcnmer
Kızlar komili bezi büyük çocuğumda denedim. Memnun kalmadım. Bi kere sızdı. Sorun o degıl. Parfümü prima kadar çok olmasa da rahatsız etti bi de kiyafetine çiş kokusu bile siniyor. Çabuk değiştirdiğim halde. En dış tabakası ince geldi bana.
Şimdi canbebe kullanıyorum. Memnunum gerçi sık değiştiririm beklemem. Oğlum da hep molfix hEp memnun kaldım

Merhaba kızlar nasılsıniz
bugün kızım çok mutlu uyandı
Gün boyu kıkırdadi. Bu da beni mutlu etti tabi.
BI de konuşmaya çalışıyor
Eller ayaklar horon tepiiyor mübarek.
Aşı Huysuzlanirsa olmadı ama çok da gülmedi dün bugünkü gibi neşeli değildi.
Olacak falan vermedim. Atlattı hep memede durarak.

Siniliportakal in emzirme kampını okumuş muydun canım Mayıs annelerine?

vorones vorones
M
Bahsettiguniz meme arama hareketi mi?
Burnunu kasimaya calistigini nerden anladiniz? Yoksa burnunu elinizle kaşıdiginizda rahatlıyor mu?
Kan basıncı ani yükselişe burnunu kaşıntı ya
Bi de eskiler karnında kurt olanin burnu kaşıntı derler çocuklara
Bagirsakta
Benimde aklima kurt meselesi geldi de daha çok minik yavrum değildir yani. De.burnunu mesela omZuma yaslayinca sürte surte bi bakiom kızarmış. Bi de eller hep burnunda agzinda. Senin bebe gibi benim de kıpır kıpır özellikle yatmadan önce çılgın gibi oluo.saat 8 9 gibj

nrcnmer nrcnmer
Kızlar komili bezi büyük çocuğumda denedim. Memnun kalmadım. Bi kere sızdı. Sorun o degıl. Parfümü prima kadar çok olmasa da rahatsız etti bi de kiyafetine çiş kokusu bile siniyor. Çabuk değiştirdiğim halde. En dış tabakası ince geldi bana.
Şimdi canbebe kullanıyorum. Memnunum gerçi sık değiştiririm beklemem. Oğlum da hep molfix hEp memnun kaldım
Haggies mi ne ay böyle mi yaziliodu onu cok sevdim takİi 3 numara alana kadar erkekler için olanı tam bi Facia ontarafi tek ciste bomba gibi olui

Canım zaten en geç 9 da uyumaları lazımmış. Ben de 8buçukta uyuttum. Emzikle ama :) bakalım gecemiz nasıl geçecek :)
Ben de 9'da uyuttum. Artık emzirerek uyutmuyorum. Müzikle uyutuyorum. semurcan semurcan ümmi sinan ilahileri dinletiyorum demişti. Hakikaten de çok rahatlatıcı. Bugün ikincinin ortasında uyudu :)

B biyologmerve canım konak tarağı hangisi oluyor? Ben de dediğini yaptım ama konaklar aynen duruyor. Benim fırçam çok yumuşak kıllı bir fırça

Normal bildigin bebek taragi fircasi varya onlardan cnm bebedor un almistim. Fircalarken fircayi kafasina dik tutma yan yan fircaladim zaten zeytinyagindan yumusamis kabarmislardi hepsi dokuldu .tek sefer yetti bize.

• Beğen
Reactions: 9ay
Cnm benm cevremdeki arkadaslarim en basindan beri Hip 1 numarayi verdiler. Ben de sutum az oldugu icin 20 ginlukten beri hip 1 numara veriyorum
En iyi ama ve anne sutine en yakin mama oldugunu soylwyebilirim. Doktorlarin onerdigi mamadir.
Simdi 52gunluk olduk. Bebegim 5.300 gr. Ve 60cc veriyorum fakat yetmiyor doymuyor. 90cc ye gecmelimiyim sence. Benden de 10 cc cikiyor her ogunde.
Canım pompaya güvenme hiç , ben bugun emzirme Kampı Yaptım , hep emzirdim , kendiliğinden gelişti birazda , sma mamaya geri dönmüştüm tekrar benim sütümü almaya başladı :))) sma ya devam edeceğim ben :) gölden goat ta meme reddi yaşamıştık tek memeyi zor emziriyordum hatta mastit olmuştum 3 gündür sma kullanıyoruz tekrardan bugun hep kendi emmek istedi mamayı bile istemedi , tabi sütüm etmeyince mecburen verdim , bu arada mastit olduğumdan beri benimde 30-40 Cc ancak çıkıyordu pompayla , hatta o kadar çok mememi ezmişim ki baş parmağım ağrıyor hala , pompaya güvenme canım , bol masaj yap memene , bebek memeni sordukça geliyor , bugun 40-50 Cc verdim bende , 60 a hiç çıkmadım ....

Ben dogdugundan beri aptamil kullaniyordum, hastanede hemsireler aptamil baslamis devam et dediler ama benim de icim hic rahat degil. Burda arkadaslarin yazdiklarini da okuduktan sonra icime kurt dustu iyice. Sma alsam kabul eder mi ki?? sma protein orani en yuksek olan mamaymis sadece bunu biliyorum.Bi ara cikip alayim deneyeyim. Halbuki ben doktorlara da sordum hic biri aptamil soyle boyle demedi. baska Oneri sunan olmadi.
Canım aptamili benim çevremdeki insanlarda hiç önermiyor , bebeği pofuduk şişiriyor diyorlar ..9. Aydan sonra bi anda zayıflıyorlarmış , benim yengemde onu kullandı doktoru öyle Demiş şimdi hiç kullanmasaydım diyor 8-6 yaşlarında 2 çocuğu var Dediğin gibi çok yemek seçiyorlar ... Dün gelen arkadaş gurubumdakilerde similac sma ve hipp kullanmışlar. Artık evime gelen herkese soruyorum , mama takviyeli gitmeyen bi Allah'ın kulu görmedim , 2-3. Ahdan sona mecburen başlanıyor ... Ben sma kullanacağım 4. Aya kadar, sma da meme reddi yaşamıyoruz , hem öyle bebeği şişirmiyor, çok kilo almadı kızım yani ...

Bizimki de başkalarının yanında akıllı bidik oluyo gulucuklrr saçıyor normalde çok huysuzluk yapar deyince kimse inanmıyoben de ağlama krizine girdiği bi gün videosunu çektim kanıt olarak :)
Ay tek benim bebek değilmiş , bizim bebek bi sabahları çok Gülüyor Konuşuyor birde misafir geldiğinde , millet sanıyor 24 saat böyle bu bebe , sürekli bana ay benim çocuklar böyle olsa 2.3. Yü Yaparım diyorlar :/

Cnm benm cevremdeki arkadaslarim en basindan beri Hip 1 numarayi verdiler. Ben de sutum az oldugu icin 20 ginlukten beri hip 1 numara veriyorum
En iyi ama ve anne sutine en yakin mama oldugunu soylwyebilirim. Doktorlarin onerdigi mamadir.
Simdi 52gunluk olduk. Bebegim 5.300 gr. Ve 60cc veriyorum fakat yetmiyor doymuyor. 90cc ye gecmelimiyim sence. Benden de 10 cc cikiyor her ogunde.
Mama₺ meme 120 Cc civari Olmalı canım senin , bizim benek 4480 gr toplamda 100 Cc civari alıyoruz şu anda 58 günlüğüz

Merhaba kizlar...bebegim 65 gunluk...ikinci ay kontrolünde 6 kilo çıktı.. 3570 doğmuştu.boyu ise 58 cm. hem emiyor hem mama veriyorum..120 cc veriyorum bebelac kullanıyorum.. doktorumuz 4.ayda ek gıdaya gececeğimizi söyledi. Sevindim şahsen.. mama vermekten iyidir heralde..ben şimdiden ne yedirebilirim diye bakmaya başladım bile..
Bnde 4 te ek gidaya baslaticam doktor izin verirse 6.5 kiloyuz bzde ilk zaman icin arastirdim keci yogurdu yapicam kabak havuc patates suzulerek veriliyomus oyle okudum

Ben de 9'da uyuttum. Artık emzirerek uyutmuyorum. Müzikle uyutuyorum. semurcan semurcan ümmi sinan ilahileri dinletiyorum demişti. Hakikaten de çok rahatlatıcı. Bugün ikincinin ortasında uyudu :)
Uyku herhangi bir şeyle eşlenirmiş. Bizim uykuya geçmek için elimizi yastığın altına sokmamız vs gibi. Bebeklerde de bu durum varmış. Müzikle emzikle uyuması biraz sıkıntı aslında :/ uyku aralarında yine ihtiyaç duyabilir. Uyku arkadaşı alcam büyük ihtmal.

Back
X