- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #48.961
Kizlar benimkide ellerini cok emiyo ben birakiyorum emsin arada emzik veriyorum.bu aralar salyalari akmaya basladi benimkininde o da cok degil.
Ayin 11 de asi olmistuk bugun banyo yaptim sabah esimi uyandirdim saclari cok dokuluyodu eline agzina geliyordu saclari kestik.baya yorulduk yalniz cani yanar korkar diye diye 1 saatte kestik.sonra banyo yaptik ve tabi sonra ben banyoya heryerim sac olmus:)
Yanliz oglumun kafasinda baya konak varmis ben sactan fark edemiyomusum.konak icin bi oneriniz var mi kizlar.ne yapmak lazim?
Bide bezimiz sizdiriyor 2 gundur.kaka olayi derseniz beline cikiyor.hangi bezi kullaniyosunuz?
Ben canbebe kullaniyorum sizdiriyo molfix lastikleri iz yapiyo sleepy denemistik o alerji yapti poposu kizarmisti.geriye prima kaliyo onuda kullansammi bilemedim herkes bisey soyluyo.
Benimde oglumum kafasinda konak olmustu.
Saf zeytinyagini pamukla sacina suruyosun konakli bolgelere yedirerek sonra sapka taktim ben yenidogan takimlardan kalma vardi 1 saat falan oyle bekledi iyice yumusadilar yani.sonra banyo yaptirip banyodan sonra konak taragi ile ters yone tariyorsun .
Ben bir kez yaptim ve konak diye birsey kalmadi.yumusatmadan tararsan cildi tahris olur canim.
Bez olarak prima premium care kullaniyorum memnumum