2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben çok hastayım :KK43: Annemi çağırdım ilk uçakla gelecek. 3 gün önce gece mide bulantısı ile uyandım. Şimdi de başım ağrıyor, koku alamıyorum, sürekli hapşırıyorum, mide bulantım devam ediyor ve çok yorgunum. Bebeğime geçmez inşallah. Bol bol emziriyorum. Muhtemelen üşüttüm. Vücudum buz gibi.

superselma superselma çevresini çekip çeviren, idare eden, öz disiplin ve kontrol sahibi, süper enerjik ve süper zeki, uzun uzun sohbet edilesi
PembeLokum PembeLokum genç aşık; yaşama, bebeğine, kocasına (Allah bozmasın maşallah)
H history1985 tarih öğretmeni :) azimli, eğlenceli ama ciddi
emy0364 emy0364 sosyal emine :)
@Ysmnvlkn yasemin ve volkan
@diefraunamense Tr'de biliyorum ama hep bana sanki Almanya'dan yazıyor gibi geliyor
falling_water falling_water suyu seviyor :) okuyan, araştıran biri

Kızlar daha da var aklımda ama enerjim bitti. İlk fırsatta yazacağım :)

Oğlunu alta sokarken meme açılmıyor mu bende açılıyor :)
Ozellikle ruzgar falan varsa frikik veriyorum ister istemez :) ama actigim meme tarafindaki ucunu oturdugum sandalyeye sıkıştırmaya calisiyorum. Daha da gorunurse gorunsun valla, benim icin organ diil biberon gibi bir nesne artik memelerim :)
Esim de dalga geciyor, memelerine artik mahrem bi organ gibi bakamiyorim ar namus kalmadi diye :))

image.webp
Arkadaşlar uyku arkadaşı almayı düşünen var mı nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz?
Şu an benimki emzikle uyuyor ama ilerleyen aylarda emzikle uyumayı bırakabiliyorlarmış. O yüzden uyku arkadaşı almayı düşünüyorum.
Aynen dört ayliktan itibaren uyku arkadasi öneriyolar. Ben aynisindan uc tane aldim kaybolma ihtimaline karsi

Arkadaşlar uyku arkadaşı almayı düşünen var mı nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz?
Şu an benimki emzikle uyuyor ama ilerleyen aylarda emzikle uyumayı bırakabiliyorlarmış. O yüzden uyku arkadaşı almayı düşünüyorum.

Bende düşünüyorum canim. Ayıcık tavsan vs kafası olup altı bez seklinde olanlardan. Link i oku bak 4.ay uygunmus

http://www.uykusuzanneler.com/uyku-arkadasi-nedir/

Canim gecmis olsun bende gecenlerde hasta oldum üşüttüm atesim 38bucuk oldu cok kotuydum. Doktor antibiyotik kullanmazsan duzelemezsin bebeginede bakamazsin dedi. Zaten o hasta olsa onada bunu vercez dedi. Mecburen ictim bikacgun. Bebegimide emzirdim buyuk tuvaleti biraz kokulu oldu rengi degisti ama sonra gecti. Parolda icebilirsin oda iyi geliyo ben baktim hasya olcak gibiyim iciyorum bitane antibiyotiklik olmiyim diye 9ay 9ay

Eki Görüntüle 1874370
Aynen dört ayliktan itibaren uyku arkadasi öneriyolar. Ben aynisindan uc tane aldim kaybolma ihtimaline karsi

Bende düşünüyorum canim. Ayıcık tavsan vs kafası olup altı bez seklinde olanlardan. Link i oku bak 4.ay uygunmus

http://www.uykusuzanneler.com/uyku-arkadasi-nedir/
image.webp
ben de bu kuzucuğu düşünüyorum nasıl? Hem gövdesi kolay kavranır hem parmaklarıyla oynayabileceği kulak ayak kolları var.

Sonra acaba gövdeli bir şey mi alsam. Biz nasıl eşimizin üstüne bacak kol atmayı seviyoruz bazı bebekler de seviyor. Öyle sarılır belki diyorum.

Sonra acaba diş kaşıyıcılı emzikli olanlar var ondan mı alsam diyorum. Kafam karışık :):)
Ben şimdiden alıp yatağına koymak istiyorum.
Uykuda Korktuğu zaman eller havada olunca parmağımı uzatınca tutuveriyor. Parmağım yerine arkadaşını tutturcam. Dokusuna da alışır belki :)

@diefraunamense yi hep diyafram diye okuyuveriyorum :):):)
H history1985 bana lovestory anımsatıyor. Ve sanırım 1985 doğumlu
PembeLokum PembeLokum aynı doktora gittiğimiz için evde de adı bol bol geçen daha doğrusu nicki bol bol geçen. Kısaca Lokum. Eşim de bir şey oldu mu lokuma sordun mu ona ne demiş doktor der.
superselma superselma insanları akışına bırakmış. Kendini ve çocuklarını mutlu etmeyi bilen, önemseyen. Hoş sohbet.
Sunny-day Sunny-day sıcak yaz günlerini anımsatıyor böyle hafif ılık esintili.
9ay 9ay mükemmeliyetçi. Ama bebeği konusunda. Onu çok bekledi. O yüzden mutlu huzurlu olsun istiyor.

Eki Görüntüle 1874379 ben de bu kuzucuğu düşünüyorum nasıl? Hem gövdesi kolay kavranır hem parmaklarıyla oynayabileceği kulak ayak kolları var.

Sonra acaba gövdeli bir şey mi alsam. Biz nasıl eşimizin üstüne bacak kol atmayı seviyoruz bazı bebekler de seviyor. Öyle sarılır belki diyorum.

Sonra acaba diş kaşıyıcılı emzikli olanlar var ondan mı alsam diyorum. Kafam karışık :):)
Ben şimdiden alıp yatağına koymak istiyorum.
Uykuda Korktuğu zaman eller havada olunca parmağımı uzatınca tutuveriyor. Parmağım yerine arkadaşını tutturcam. Dokusuna da alışır belki :)
Resimdeki kuzucukda cok tatliymis. Yumusak tatli bi hayvan olmasi yeterli bence uyku arkadasi olmasi icin.

Estağfurullah canım
Seni de hep tarihçi diye okuyorum ve senin monotonlugu sevmeyen bir yapın var sanırım

Ben de sana katılmakla birlikte sıralamada rastgele,

R r0s3n yu okurken Gülnur diye okuyorum, mantıklı duygularını yönlendirebilen biri, bayan makale
emy0364 emy0364 "cc mühendis emine" diye okuyorum
@mystreious " gizem" diye gizlifidan'dan
@gm22 "kafamı kızdırmayın tepiklerim güm güm" :)
@diefraunamense almancı fransız müşavir diye okuyorum :) "die" takısı almancandan, 'di fransız' yani
@Parker06 "bi duralım"
@seker000 avatar resminden dolayı çekingen ya da kimseyi kirmamaya çalışan biri
@Nooneknows kimse bilmezzz
@HK77 HKdan hukukçu gibi çağrışım yapıyor, mesafeli, mantıklı
PembeLokum PembeLokum seven sevilen biri, samimi
zeyzey3428 zeyzey3428 avatar resmini bakınca matrak biri
9ay 9ay bir masum mor menekşe :) araştırmacı, gayretli, pes etmeyen, hassas fedakar anne, samimi
@gebito bildiğinden şaşmayan, emin adımlar atan
Sunny-day Sunny-day "sahildeyim"
@semurcan uzaklardan "semra murat nurcan"
B biyologmerve basaksehirin gülü
@m_rv_ sadeliği sever gibi
@Kelebekkizzz çok nariniimm
@Dorabusra0172 saf niyetlim
_peri_ _peri_ kuşadası
Şimdilik bunlar aklıma geldi
@vorones nasıl unuturum. :) bayan drama... Angaralıı

Azıcık eğlence katalim
Herkes de bana saffın der hep tam isabet

Kızlar ben çok hastayım :KK43: Annemi çağırdım ilk uçakla gelecek. 3 gün önce gece mide bulantısı ile uyandım. Şimdi de başım ağrıyor, koku alamıyorum, sürekli hapşırıyorum, mide bulantım devam ediyor ve çok yorgunum. Bebeğime geçmez inşallah. Bol bol emziriyorum. Muhtemelen üşüttüm. Vücudum buz gibi.

superselma superselma çevresini çekip çeviren, idare eden, öz disiplin ve kontrol sahibi, süper enerjik ve süper zeki, uzun uzun sohbet edilesi
PembeLokum PembeLokum genç aşık; yaşama, bebeğine, kocasına (Allah bozmasın maşallah)
H history1985 tarih öğretmeni :) azimli, eğlenceli ama ciddi
emy0364 emy0364 sosyal emine :)
@Ysmnvlkn yasemin ve volkan
@diefraunamense Tr'de biliyorum ama hep bana sanki Almanya'dan yazıyor gibi geliyor
falling_water falling_water suyu seviyor :) okuyan, araştıran biri

Kızlar daha da var aklımda ama enerjim bitti. İlk fırsatta yazacağım :)
Gecmis olsun canim biz annelerin hasta olma luksu yok malesef olunca iste boyle olan yavrulara oluyo :( ben de bikac hafta once ishale yakalanmistim salgin varmis bebegimi kucagimda bile tasiyamiyodum emzirip emzirip attim hep kenara :( allahtan annelerimiz var iste herkes yavrusunu dusunuyo :)

Ozellikle ruzgar falan varsa frikik veriyorum ister istemez :) ama actigim meme tarafindaki ucunu oturdugum sandalyeye sıkıştırmaya calisiyorum. Daha da gorunurse gorunsun valla, benim icin organ diil biberon gibi bir nesne artik memelerim :)
Esim de dalga geciyor, memelerine artik mahrem bi organ gibi bakamiyorim ar namus kalmadi diye :))
Memeler kamuya mal oldu diyorum hele ilk gunler annem esim kv ayni anda dort bi yandan minciklardi yavruya tutturabilmek icin dusunun ortami:)
Ben erkek kardesime diyorum sakin disarda emziren birini gorursen dik dik bakma bu cok normal bisey. Cunku bebekli insanlar o durumun aciliyetini bilir ama digerleri anlamaz duyarlilik olusturmak lazim. Sonucta edebimizle emziriyoruz.

9ay 9ay Geçmiş olsun canım , havalar çok sıcak, soğuk birşeyler içerken mideyi üşütmüş olabilirsin , istersen bi doktora görÜn , daha çabuk atlatırsın ...

Back
X