- 12 Ekim 2015
- 93
- 156
- 93
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #49.761
Kızlar sling almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz marka/model var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaaik 1 ay once 4 e gecmistm ama 4 ck buyuk geldi 3+ varmis canbebede o tam geldi hepsiburadadan aylik aldim.5 gün sonra 3 ayımız bitecek.bugün 4 no canbebeye geçtim.son günlerde 3 no sıkıyordu sanki
zeyzey3428 sen uzun zamandır 4 kullanıyorsun sanki
Boba wrap cok kullanisli daha yeni sattim :) bebegim swvmedi cunkuKızlar sling almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz marka/model var mı
Ozellikle ruzgar falan varsa frikik veriyorum ister istemez :) ama actigim meme tarafindaki ucunu oturdugum sandalyeye sıkıştırmaya calisiyorum. Daha da gorunurse gorunsun valla, benim icin organ diil biberon gibi bir nesne artik memelerim :)Oğlunu alta sokarken meme açılmıyor mu bende açılıyor :)
Aynen dört ayliktan itibaren uyku arkadasi öneriyolar. Ben aynisindan uc tane aldim kaybolma ihtimaline karsiArkadaşlar uyku arkadaşı almayı düşünen var mı nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz?
Şu an benimki emzikle uyuyor ama ilerleyen aylarda emzikle uyumayı bırakabiliyorlarmış. O yüzden uyku arkadaşı almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar uyku arkadaşı almayı düşünen var mı nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz?
Şu an benimki emzikle uyuyor ama ilerleyen aylarda emzikle uyumayı bırakabiliyorlarmış. O yüzden uyku arkadaşı almayı düşünüyorum.
Evet canim oyuzdrn uyku arkadasina alistiralim bencede71 günlük canım. Daha küçükmüş benimki. Geçicidir diye düşünüyorum ben de. Bir de artık etraftakileri ayırt edebildikleri için dikkatleri dağılıyor daha zor uykuya dalıyorlarmış.
Eki Görüntüle 1874370
Aynen dört ayliktan itibaren uyku arkadasi öneriyolar. Ben aynisindan uc tane aldim kaybolma ihtimaline karsi
Bende düşünüyorum canim. Ayıcık tavsan vs kafası olup altı bez seklinde olanlardan. Link i oku bak 4.ay uygunmus
http://www.uykusuzanneler.com/uyku-arkadasi-nedir/
İçimi rahatlattin teşekkürler yanlış yaptigimi dudunuyordumZaten dogrusu yastiksiz uyumasi canim yastik su anda onun omurga gelisimi icin iyi degil. Cunku boyunlari bizimki gibi uzun degil kisa. Ayrica bogulma riskinden dolayi 1 yasina kadar tavsiye edilmiyor.
Resimdeki kuzucukda cok tatliymis. Yumusak tatli bi hayvan olmasi yeterli bence uyku arkadasi olmasi icin.Eki Görüntüle 1874379 ben de bu kuzucuğu düşünüyorum nasıl? Hem gövdesi kolay kavranır hem parmaklarıyla oynayabileceği kulak ayak kolları var.
Sonra acaba gövdeli bir şey mi alsam. Biz nasıl eşimizin üstüne bacak kol atmayı seviyoruz bazı bebekler de seviyor. Öyle sarılır belki diyorum.
Sonra acaba diş kaşıyıcılı emzikli olanlar var ondan mı alsam diyorum. Kafam karışık :):)
Ben şimdiden alıp yatağına koymak istiyorum.
Uykuda Korktuğu zaman eller havada olunca parmağımı uzatınca tutuveriyor. Parmağım yerine arkadaşını tutturcam. Dokusuna da alışır belki :)
Herkes de bana saffın der hep tam isabetEstağfurullah canım
Seni de hep tarihçi diye okuyorum ve senin monotonlugu sevmeyen bir yapın var sanırım
Ben de sana katılmakla birlikte sıralamada rastgele,
R r0s3n yu okurken Gülnur diye okuyorum, mantıklı duygularını yönlendirebilen biri, bayan makale
emy0364 "cc mühendis emine" diye okuyorum
@mystreious " gizem" diye gizlifidan'dan
@gm22 "kafamı kızdırmayın tepiklerim güm güm" :)
@diefraunamense almancı fransız müşavir diye okuyorum :) "die" takısı almancandan, 'di fransız' yani
@Parker06 "bi duralım"
@seker000 avatar resminden dolayı çekingen ya da kimseyi kirmamaya çalışan biri
@Nooneknows kimse bilmezzz
@HK77 HKdan hukukçu gibi çağrışım yapıyor, mesafeli, mantıklı
PembeLokum seven sevilen biri, samimi
zeyzey3428 avatar resmini bakınca matrak biri
9ay bir masum mor menekşe :) araştırmacı, gayretli, pes etmeyen, hassas fedakar anne, samimi
@gebito bildiğinden şaşmayan, emin adımlar atan
Sunny-day "sahildeyim"
@semurcan uzaklardan "semra murat nurcan"
B biyologmerve basaksehirin gülü
@m_rv_ sadeliği sever gibi
@Kelebekkizzz çok nariniimm
@Dorabusra0172 saf niyetlim
_peri_ kuşadası
Şimdilik bunlar aklıma geldi
@vorones nasıl unuturum. :) bayan drama... Angaralıı
Azıcık eğlence katalim
Gecmis olsun canim biz annelerin hasta olma luksu yok malesef olunca iste boyle olan yavrulara oluyoKızlar ben çok hastayımAnnemi çağırdım ilk uçakla gelecek. 3 gün önce gece mide bulantısı ile uyandım. Şimdi de başım ağrıyor, koku alamıyorum, sürekli hapşırıyorum, mide bulantım devam ediyor ve çok yorgunum. Bebeğime geçmez inşallah. Bol bol emziriyorum. Muhtemelen üşüttüm. Vücudum buz gibi.
superselma çevresini çekip çeviren, idare eden, öz disiplin ve kontrol sahibi, süper enerjik ve süper zeki, uzun uzun sohbet edilesi
PembeLokum genç aşık; yaşama, bebeğine, kocasına (Allah bozmasın maşallah)
H history1985 tarih öğretmeni :) azimli, eğlenceli ama ciddi
emy0364 sosyal emine :)
@Ysmnvlkn yasemin ve volkan
@diefraunamense Tr'de biliyorum ama hep bana sanki Almanya'dan yazıyor gibi geliyor
falling_water suyu seviyor :) okuyan, araştıran biri
Kızlar daha da var aklımda ama enerjim bitti. İlk fırsatta yazacağım :)
Haziran anneleri dogum yardımı parasi icin başvuru yaptinizmi?
Memeler kamuya mal oldu diyorum hele ilk gunler annem esim kv ayni anda dort bi yandan minciklardi yavruya tutturabilmek icin dusunun ortami:)Ozellikle ruzgar falan varsa frikik veriyorum ister istemez :) ama actigim meme tarafindaki ucunu oturdugum sandalyeye sıkıştırmaya calisiyorum. Daha da gorunurse gorunsun valla, benim icin organ diil biberon gibi bir nesne artik memelerim :)
Esim de dalga geciyor, memelerine artik mahrem bi organ gibi bakamiyorim ar namus kalmadi diye :))