2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ya canım çok sıkkın.sanki hiç bişeye yetisemiyorum yorgunum hayattan bezmis gibiyim.bu aralar eşimle sürekli limoni oluyoruz kV bizde aman kirilmasin bir senedir ilk kez evime geldi die kırk takla atıyorum annem geldi bugün mudahaleci yapısı beni iyice gerdi bebeğim emmiyo memeye geliyo savaş veriyoruz saatlerdir aç psikoljim kaldirmiyo artık.Bebeğimi kV kucağına bıraktım yatak odasında oturuyorum sinirimden.
Canım , Kv den sana Yardıma gelmedi mi ? Boşver kırk takla atmayı , bebeği annene. Kv be bırak , sen sadece emzir, bol bol uyu dinlen Bi akşam yemeği yaparsın , onlar kucağında taşısınlar pışpışlasınkar zaten 2 gün sonra gidecekler , bebek hep sana kalacak ...

Bugun ben de benzer duygular icindeyim ama tek farkla.. Bugun bebegime kizgin oldugumu farkettim. Sabah 4 te kalkti, iki kez 1 er saatlik sabah uykusu uyudu, oglen 1 de kalkti ve daha simdi uyudu.. Ve ben resmen bebegimi evde birakip disari cikmak istedim, cok sinirlendim uyumadigi icin. Anlik biseydi 15dk sonra sakinlestim ama kendimi kotu hissediyorum boyle hissettigim icin.. Acaba hazir degil miymisim bn anne olmaya :KK43:(
Cnm bnde kizginliktan kV ye bırakıp odaya kapandim nasıl bebwgime kizarim aklım almıyor ama oluyor

Canım , Kv den sana Yardıma gelmedi mi ? Boşver kırk takla atmayı , bebeği annene. Kv be bırak , sen sadece emzir, bol bol uyu dinlen Bi akşam yemeği yaparsın , onlar kucağında taşısınlar pışpışlasınkar zaten 2 gün sonra gidecekler , bebek hep sana kalacak ...
Cnm ya mesela uykusu geliyo ona rağmen oynamaya çalışıyorlar bebek deliriyo saatlerce uyumuyo sonra o yüzden onlara birakzmiyorum ayrıca yardıma gelmedi tabak bile kaldırmaz torun sevmeye geldi o ://

Sen tecrubeli annesin. Nezaman duzene girer bebekle tam 3yasinda mi :KK43:(

Yok canım bebeklikten 3yaşında çıkarlar.
Onlari istediğimiz düzene biz sokuyoruz. Nasıl düzen istiyorsak öyle davranmalıyız.

6aylık olduktan sonra oturuyorlar ya o zaman etrafı seyrettirmek için kucağına alman gerekmeyebiliyor. Mama sandalyesinde mutfaga, odalara yanında gider. Dışarda ek gıda verirsin.
Bilgisayardan Brainy Baby (akıllı bebek ) videolari izler. Benimkiler izlerdi. Sağ beyinle ilgili videoyu çok severlerdi.

Benimki evde arabasında eğimli durduğundan yatirinca oturmaya çalışır gibi boynunu kaldirmaya başladı. Kız olduğu için 6ay dolmadan oturtulmaz tabi

Kızlar ya canım çok sıkkın.sanki hiç bişeye yetisemiyorum yorgunum hayattan bezmis gibiyim.bu aralar eşimle sürekli limoni oluyoruz kV bizde aman kirilmasin bir senedir ilk kez evime geldi die kırk takla atıyorum annem geldi bugün mudahaleci yapısı beni iyice gerdi bebeğim emmiyo memeye geliyo savaş veriyoruz saatlerdir aç psikoljim kaldirmiyo artık.Bebeğimi kV kucağına bıraktım yatak odasında oturuyorum sinirimden.

Sevsinler madem uyutsunlar da

Bişey olmaz, bişey olmaz
Gerilme ya hu, derin nefes al
Zarar vermeyeceklerini biliyorsun değil mi?

Onları ömrünce görecek boşver alışsın

Sen de bunalirsan markete falan de evden çık. Bırak bebeği alırlar battaniyeye koyar sallarlar. Yapamazlarsa dersin
Ya bildiğinizi yapın ya da benim dediğimi..

@muimao Senin mutlu olman bebeğini büyütür. Mutluyken şefkat verebilirsin.
Bebeğine kizabilirsin, geçer.
Duygularını kabullen.
Kendini duygularından dolayı yargılama
Kızarsın ama içinden. zarar vermezsin.

Bugun ben de benzer duygular icindeyim ama tek farkla.. Bugun bebegime kizgin oldugumu farkettim. Sabah 4 te kalkti, iki kez 1 er saatlik sabah uykusu uyudu, oglen 1 de kalkti ve daha simdi uyudu.. Ve ben resmen bebegimi evde birakip disari cikmak istedim, cok sinirlendim uyumadigi icin. Anlik biseydi 15dk sonra sakinlestim ama kendimi kotu hissediyorum boyle hissettigim icin.. Acaba hazir degil miymisim bn anne olmaya :KK43:(

Anneliğe hazır olunmaz ki tatlım
Pat diye anne olunur
Artık benci bi hayatımız yok
Bizci bi hayatımız var
Buna alışırken böyle hissetmek normal

Cnm ya mesela uykusu geliyo ona rağmen oynamaya çalışıyorlar bebek deliriyo saatlerce uyumuyo sonra o yüzden onlara birakzmiyorum ayrıca yardıma gelmedi tabak bile kaldırmaz torun sevmeye geldi o ://

Benim de annem öyle
Bebeğine mama denesene canım
Mama ağırlık yapıyo herhalde hemen uyutuyo
Kullanan arkadaşlar marka önersin.
Kaşıkla yedirirsin küçük ölçü yaparsın

Kendini yıpratma daha lazımsin bebise

Estağfurullah canım
Seni de hep tarihçi diye okuyorum ve senin monotonlugu sevmeyen bir yapın var sanırım

Ben de sana katılmakla birlikte sıralamada rastgele,

@GlnU yu okurken Gülnur diye okuyorum, mantıklı duygularını yönlendirebilen biri, bayan makale
emy0364 emy0364 "cc mühendis emine" diye okuyorum
@mystreious " gizem" diye gizlifidan'dan
@gm22 "kafamı kızdırmayın tepiklerim güm güm" :)
A Alwayshappygirl almancı fransız müşavir diye okuyorum :) "die" takısı almancandan, 'di fransız' yani
B bicocukbianne "bi duralım"
seker000 seker000 avatar resminden dolayı çekingen ya da kimseyi kirmamaya çalışan biri
@Nooneknows kimse bilmezzz
@HK77 HKdan hukukçu gibi çağrışım yapıyor, mesafeli, mantıklı
@PembeLokum seven sevilen biri, samimi
@zeyzey3428 avatar resmini bakınca matrak biri
9ay 9ay bir masum mor menekşe :) araştırmacı, gayretli, pes etmeyen, hassas fedakar anne, samimi
@gebito bildiğinden şaşmayan, emin adımlar atan
@Sunny-day "sahildeyim"
@semurcan uzaklardan "semra murat nurcan"
@biyologmerve basaksehirin gülü
m_rv_ m_rv_ sadeliği sever gibi
K Kelebekkizzz çok nariniimm
@Dorabusra0172 saf niyetlim
@taze_anneee kuşadası
Şimdilik bunlar aklıma geldi
@vorones nasıl unuturum. :) bayan drama... Angaralıı

Azıcık eğlence katalim
Selmacim herkesi Nasil aklinda tutuyorsun. Benim hafiza sifir hangi konuyu kimle konustugumu hep unutuyorum yaa.. Evet dogru bildin beni :)

Kızlar ben çok hastayım :KK43: Annemi çağırdım ilk uçakla gelecek. 3 gün önce gece mide bulantısı ile uyandım. Şimdi de başım ağrıyor, koku alamıyorum, sürekli hapşırıyorum, mide bulantım devam ediyor ve çok yorgunum. Bebeğime geçmez inşallah. Bol bol emziriyorum. Muhtemelen üşüttüm. Vücudum buz gibi.

superselma superselma çevresini çekip çeviren, idare eden, öz disiplin ve kontrol sahibi, süper enerjik ve süper zeki, uzun uzun sohbet edilesi
@PembeLokum genç aşık; yaşama, bebeğine, kocasına (Allah bozmasın maşallah)
H history1985 tarih öğretmeni :) azimli, eğlenceli ama ciddi
emy0364 emy0364 sosyal emine :)
@Ysmnvlkn yasemin ve volkan
A Alwayshappygirl Tr'de biliyorum ama hep bana sanki Almanya'dan yazıyor gibi geliyor
@falling_water suyu seviyor :) okuyan, araştıran biri

Kızlar daha da var aklımda ama enerjim bitti. İlk fırsatta yazacağım :)
Canim cok gecmis olsun

• Beğen
Reactions: 9ay
Her gun yapiyor canim
Doktoruna soyledin mi yaomadigini

5 gunu gectigi gun fitil kullanilabilir diye biliyorum

Canım zeytinyağ ile popo deliğini uyardın mı? Uyardın işe yaramadıysa zeytinyağ içir. Bir çay kaşığı. Ben tadı ağır olur belki diye sütümden damltıyorum içine. Öyle nasıl oluyor bilmiyorum gerçi ama :) ben içiryorum yapmadığında. Çünkü ıkınıp duruyor kıpkırmızı oluyor yazık.

seker000 seker000 cqnın arada gün içerisinde kaynatılmış su içir 4-5 Çay kaşığı , ağladığında Gözyaşı akmıyorsa susuz kalmış demekmiş, dün benim kızımda ağlarken Gözyaşı gelmedi bende numaracı galan diyordum meğersem susuz kalmış kuzum ... Neredeyse haftası gelecek , sızma zeytinyağını ocakta biraz kızartıp öyle poposuna sür , zeytinyağının pH ı asidiktir, popoyu yakar yaparken , bir iki Kaşık Zeytinyağı içir Çay kaşığı ile ve kendin mutlaka kabak Tarzı Şeyler tüket zeytinyağlı , bu gece yapmazsa yarın fitil koyarsın çünkü 7 gün olmuş olacak , ben bu Zeytinyağı uygulamasını denemedim ama deneyen Arkadaşlarım bu şekilde yapıyorlar, birde biagai kullanıyor musun ? Beneğinin sindirim sorunu varsa günlük biogai kullan canım ...

Zeytinyağını kaşıkla veremezsen emzirmeden önce meme ucuna da sürebilirsin.

Çok sağolun kızlar..bebeğim ağlama krizine girdiği için doktora sordum..kendini sıkmaktan kızarmaktan bi hâl oldu yavrum..doktor sadece emzirdiğim için böyle olması normal değil dedi fitil verdi kullanır kullanmaz yaptı nihayet..

emy0364 emy0364 su veriyorum ben de canım

Seni kamelya diye okuyorum :)
Eşim kaymakamliga gidip başvurmuştu.
Ben kimliğimle pttden çektim
Normalde para yatinca mesaj geliyormuş
Ama bana gelmedi sorup ogrendik

Gözlüklü çocuk ya resmin, doktor sordun
Gibi okuyordum seni sonra baktım arada l harfi var. Ben de dilara sordun diye okuyorum :)

Alırsın canım
Anasının kuzusuuuu
:-) ayy hic oyle dusunmemistim. Canim nickimin anlami cok sewdigim bi grubun solistinin ismini kisaltmistim. The cranberries grubunun solisti dolores oriordan in kisaltilmisi. Hic dilara dusunmemistim valla. @GlnU bende sana hep gulin diyesim geliyo.
Super selma supersin hep gozumde valla biliyosun zaten :KK66:

Evet buyuk ihtimal yatmistir 300 tl daha gidip cekmedim

9ay 9ay buyuk gecmis olsun canim miden fln bulaniyomus hamile olmayasin?

Canım ya çok tatlısın. Ben çok isterdim ama onun bulantısı daha farklı oluyordu. Şu an çok uykum var ekrana zor bakıyorum ama buna cevap yazmadan edemedim :)

Kızlar azıcık da oyun oyniyak :) karakter analizi yapmaca :) mesela ben sizleri okurken bazilariniz hakkında düşüncelerim oluşuyor mesela @GlnU ılımlı uysal pozitif biri @PembeLokum sevecen neşeli hayat dolu kıpır kıpır A Alwayshappygirl sanki biraz insanlara karşı mesafeli 9ay 9ay bilgili mukemmelliyetci emy0364 emy0364 dost arkadaş canlısı evine esine düşkün sıcak kanlı superselma superselma zaten süper lafa gerek yok :)
Doğru Bi analiz. Kalın duvarlarım var geçilmesi nerdeyse imkansız olan

Yorgunluktan bacagim ağrıyor doktora gittim.ilaç yazdı özellikle sordum emzirdigimi söyledim ona göre ilaç yazdım dedi ilacı aldım evde reçetesini okudum emziren anneler kullanmamalı diyo napıyım ben şimdi ? :KK43:
Boğaz pastillerinin içinde de aymış yazıyor bazen de çok abartıyorlar sanki

• Beğen
Reactions: 9ay
Yorgunluktan bacagim ağrıyor doktora gittim.ilaç yazdı özellikle sordum emzirdigimi söyledim ona göre ilaç yazdım dedi ilacı aldım evde reçetesini okudum emziren anneler kullanmamalı diyo napıyım ben şimdi ? :KK43:
Boğaz pastillerinin içinde de aynısı yazıyor bazen de çok abartıyorlar sanki

Back
X