2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
:-) ayy hic oyle dusunmemistim. Canim nickimin anlami cok sewdigim bi grubun solistinin ismini kisaltmistim. The cranberries grubunun solisti dolores oriordan in kisaltilmisi. Hic dilara dusunmemistim valla. R r0s3n bende sana hep gulin diyesim geliyo.
Super selma supersin hep gozumde valla biliyosun zaten :KK66:

Benim nickim de çocukluğumda bi çizgi dizi vardı. Baskahraman süper selmaydi
Ablamın adı Selma. Annemden daha çok ondan şefkat görmüşumdür.

Çizgi filmde şöyle derdi:
Kavun, karpuz, portakal, elmaaa
Işte karşınızda süper selmaaaa

Bilmem hatırlar mısınız?

R r0s3n sana gülnur değil, gülünur diyorum (:

:-) ayy hic oyle dusunmemistim. Canim nickimin anlami cok sewdigim bi grubun solistinin ismini kisaltmistim. The cranberries grubunun solisti dolores oriordan in kisaltilmisi. Hic dilara dusunmemistim valla. R r0s3n bende sana hep gulin diyesim geliyo.

R r0s3n ben seni Gülnur diye okuyorum :)

Benim nickim de çocukluğumda bi çizgi dizi vardı. Baskahraman süper selmaydi
Ablamın adı Selma. Annemden daha çok ondan şefkat görmüşumdür.

Çizgi filmde şöyle derdi:
Kavun, karpuz, portakal, elmaaa
Işte karşınızda süper selmaaaa

Bilmem hatırlar mısınız?

R r0s3n sana gülnur değil, gülünur diyorum :-)
çoğunluk gülnur dedi evet. Nickime bakıp da gülnur demek hiç aklıma gelmezdi :):) kendimi bildiğimden galiba. Ama gül var sonuçta. Bir ucundan tutturmuşsunuz :)
dlrsordn dlrsordn doğru diyormuşsun canım :)

çoğunluk gülnur dedi evet. Nickime bakıp da gülnur demek hiç aklıma gelmezdi :):) kendimi bildiğimden galiba. Ama gül var sonuçta. Bir ucundan tutturmuşsunuz :)
dlrsordn dlrsordn doğru diyormuşsun canım :)
Cok severim gulin ismini cok cici gelir hep kizim olsaydi ya inci ya gulin koymayi dusunuyodum:)

Eheh oyle valla cnm kıpır kıpırım:))

Hmmm bnm su an gece gece aklima gelenleri yazayim

R r0s3n kavgaci bi tip degil kesinlikle ilimli:)
9ay 9ay detayci, arastirmaci ve endiseli :)
superselma superselma mucadeleci, yardimsever vee paylasimci
@seker000 evhamli sanki biraz :p bir de cok canayakin
A Alwayshappygirl her konuya hakim

Gece gece baska aklima gelmiyor:)

Bebek uyutuldu
Yatsi namazi kilindi
Bulasiklar yikandi mutfak toplandi
Camasirlar serildi

Ben artik yatiyoeum iyi geceler :)
:)) Estağfirullah Can'ım bir şey bildiğim yok aslında

Kızlar ben çok hastayım :KK43: Annemi çağırdım ilk uçakla gelecek. 3 gün önce gece mide bulantısı ile uyandım. Şimdi de başım ağrıyor, koku alamıyorum, sürekli hapşırıyorum, mide bulantım devam ediyor ve çok yorgunum. Bebeğime geçmez inşallah. Bol bol emziriyorum. Muhtemelen üşüttüm. Vücudum buz gibi.

superselma superselma çevresini çekip çeviren, idare eden, öz disiplin ve kontrol sahibi, süper enerjik ve süper zeki, uzun uzun sohbet edilesi
PembeLokum PembeLokum genç aşık; yaşama, bebeğine, kocasına (Allah bozmasın maşallah)
H history1985 tarih öğretmeni :) azimli, eğlenceli ama ciddi
@emy0364 sosyal emine :)
@Ysmnvlkn yasemin ve volkan
A Alwayshappygirl Tr'de biliyorum ama hep bana sanki Almanya'dan yazıyor gibi geliyor
@falling_water suyu seviyor :) okuyan, araştıran biri

Kızlar daha da var aklımda ama enerjim bitti. İlk fırsatta yazacağım :)
Cok gecmis olsun canm bi an once iyiles insallah

Adının Dilara olmadığına çok şaşırdım ben de diğer arkadaşlar gibi okuyordum :))

Çok sağolun kızlar..bebeğim ağlama krizine girdiği için doktora sordum..kendini sıkmaktan kızarmaktan bi hâl oldu yavrum..doktor sadece emzirdiğim için böyle olması normal değil dedi fitil verdi kullanır kullanmaz yaptı nihayet..

@emy0364 su veriyorum ben de canım

Bizimki de inanilmaz zorlaniyor gunde 1 ya da 2 keresini yapamiyor bir turlu oyle aglamak yok mahfoluyor cocuk fitil kullanmaya kiyamiyor insan ama kullaniyoruz ise yariyor ya

Ben de rumuzlari neye benzettigimi yazayim:))

R r0s3n yu epey uzun bi sure anlamadim hatta etiket bile yapamiyordum 2. Harfi I harfi zannediyordum gınu ne ki diyordum megersem 2. Harf L harfiymis :)

A Alwayshappygirl yi ben de diyafram diye okuyorum :D

superselma superselma nin ismini selma saniyordum:)

dlrsordn dlrsordn yi ben de dilara saniyordum

gebito gebito yu gorunce hep gebelik geliyor aklima yani gebeyim gebitoyum (gobus der gibi bebis der gibi)

vorones vorones i gorunce de aklima su kaplumbaga arabalar.aklima geliyo vos vos deriz ya onlara :)

H history1985 i gorunce de bi kanal var history channel diye orda surekli boyle misir piramitleri misir uygarligi ile ilgili belgesel izlerdim gozume direkt onun amblemi canlaniyor

Ahan da boyle

images-2.webp

:D :D :D

Canlar ben avukat oldum:KK200:
Ruhsat başvurum onaylandı yakında cübbe giyim ve ruhsat teslim törenim olacak adli açılışta yani 1 eylülde olabilir o gun ayrıca 24. Yaş günüm olacak :) keşke gelebilseniz:KK37:

Ruhsatım 2-3ay önce gelebilirdi ama ben gebeliğimin son günleriydi diye ve sonra doğum yaptığım için başvuramadım hemen olsun kızımın canı sağolsun 2-3 ay ne ki:KK37:

Cok severim gulin ismini cok cici gelir hep kizim olsaydi ya inci ya gulin koymayi dusunuyodum:)
sağol canım ben de severim ismimi :) kibar bir isim :) bir dahaki kız olursa koyarsın inşallah :)

Bir dahaki demişken acaba ilerde herhangi bir yılın herhangi bir ayının annesi olarak yazışır mıyız yine sizlerle? :):)

sağol canım ben de severim ismimi :) kibar bir isim :) bir dahaki kız olursa koyarsın inşallah :)

Bir dahaki demişken acaba ilerde herhangi bir yılın herhangi bir ayının annesi olarak yazışır mıyız yine sizlerle? :):)

Hepimiz anlasalim :KK48:
2018 hazirana ne dersiniz:KK48: yani bebelerimiz 15 aylikken hamile kalmamiz gerekir o zaman:KK48:

Gerci benim bidahaki hedefim 08.08.2018de dogum yapmak:confused:ilki 06.06.2016 ya:confused:

Canlar ben avukat oldum:KK200:
Ruhsat başvurum onaylandı yakında cübbe giyim ve ruhsat teslim törenim olacak adli açılışta yani 1 eylülde olabilir o gun ayrıca 24. Yaş günüm olacak :) keşke gelebilseniz:KK37:

Ruhsatım 2-3ay önce gelebilirdi ama ben gebeliğimin son günleriydi diye ve sonra doğum yaptığım için başvuramadım hemen olsun kızımın canı sağolsun 2-3 ay ne ki:KK37:
Hayırlı olsun Can'ım :eğlence:

Back
X