2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben suan 56 kiloya düştüm 52 ile hamile kalmıştım gebelikte 56 kilo cibarıylen olan yüzüklerim olmuyor şuan çok saçma değil mi:/ alyansım ve diğer değerliler hiçbiri:KK43: sizin düzeldi mi
Ben de hamile kaldığım kiloya düştüm ama pantolonlarım üstüme olmuyor..

Benim göğüsler küçüktü o halde sarktılar gorile benzetiyordum ben de göbek henüz inmemişken memeler iki tarafa sarkmış. Görünce gıcık oluyorum bazen :):) ben de o yüzden peşpeşe çocukları yapıp sonra kendimi düzelticem :):)
Ayy bende duzeltirmek isterim ama okadar estetik programi izledimki korkuyorum artik ameliyattan. Resmen canli canli gosteriyolar programda. E2 diye kanal var botched isimli program. Esim ise hic izin vermiyo neymis efendim herseyin dogali makbulmus

superselma superselma PembeLokum PembeLokum bana doktor.hicbisey vermedi merhem falan ve sadece bi haftalikken kontrole cagirdi gayet iyi deyip gonderdi kirmizi sert ve aciyo yamuk yumuk bisi bi tarafi uzun :KK43:

Benim de biraz öyle kilolu olduğum için Canım
T am bi ince cizgi değil yani
Doktor merhem önermedi
Keloid oluşmamış dedi
Eğer sen de keloit olusmussa dpktora sor
Ama zamanla geçecek dert etme takılma ya
Usutunce cok yorulunca acıyor

Kızlar ya nasıl kilo veriyorsunuz? 76 ile doğurdu 70 ile hastaneden çıktım hala 70 kiloyum. @GlnU göğüslerle ilgili yorumuna koptum :) benim de küçük ve şekli bozuldu maalesef
Ozel bisey yapmadim ben emziriyorum diye yememden de kesmedim sadece abur cubur yemiyorum artik. Dogumdan sonra hergun 1kilo veriyodum. Tabi durdu simdi kilo vermem. Bence cogu ödemdi benim zaten.

Kızlar ya nasıl kilo veriyorsunuz? 76 ile doğurdu 70 ile hastaneden çıktım hala 70 kiloyum. @GlnU göğüslerle ilgili yorumuna koptum :) benim de küçük ve şekli bozuldu maalesef

Daha iyi olmana sevindim,
İyi dinlen, annen gelince yat uyu canım.

70kgdan rahat düşebilirsin bence
İyileştiğin zaman yediklerini yaz bi kaç gün
Sonra da değerlendir

Ben hamur işine sarmıştım, ara veriyorum.
Biraz hareketimi artırdım bakalım
Yine de iki kişilik yiyor gibiyim.

• Beğen
Reactions: 9ay
Ben 56 yla hamile kaldim 61 le doguma girdim 56 yla ciktim suan 49 kiloyum ve gittikce zayifliyorum bu durumdan cok sikayetciyim :(

Ayniiii ben yaa. Bende kestirmek istiyorum memelerimi:)) ama 2. Cocugu da 2 yasina gelince yapmak istiyorum. Ama bilemiyorum ya operasyon sonrasi sut azaliyormus. Napsam bilemedim.
Ben beklicem, ikinciyi dusunursek yaptirmam da dusunmezsek iki sene sonra toplatirim goguslerimi.

Ahahaha
miomaonun eşi de kabile reisi oluyor yalniz :-)
Miomao kedileri çok mu seviyorsun? :)

Ben evde sütyen takmıyorum,sutyenle rahat emziremiyorum.95 bedenoldular 84kiloyum..
Kedileri severim :) annemin evinde kedimiz var onunla yatar kalkardim. Bir de esim aslan burcu oldugum iicn kedi der bana, ordan aklima geldi nick :)
Hakkaten kabile reisliginden asagisi kesmedi adami :))

Ben cok saglikli bir sekilde vermedim acikcasi, bende dogumdan sonra asiri istahsizlik oldu. Yemek istemedi canim yemedim. Sonra da bebekten firsat bulup yapip yiyemedim. Gunde tek ogun beslenince de gitti kilolar.. Ama cok halsizim ve asiri derecede eklem agrilarim var. muhtemelen vitamin depolarim bosaldi bir ara gidip baktiracagim kan degerlerime.

Back
X