2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ayy bende duzeltirmek isterim ama okadar estetik programi izledimki korkuyorum artik ameliyattan. Resmen canli canli gosteriyolar programda. E2 diye kanal var botched isimli program. Esim ise hic izin vermiyo neymis efendim herseyin dogali makbulmus
Eğer yaptırmak caizse eşim bir şey demez :)

Kızlar ya nasıl kilo veriyorsunuz? 76 ile doğurdu 70 ile hastaneden çıktım hala 70 kiloyum. R r0s3n göğüslerle ilgili yorumuna koptum :) benim de küçük ve şekli bozuldu maalesef
İçi fosaldı göğüslerin resmen. Uçlar da karardığı için aynı anne goril gibiyim :):):) en son tartıda80dim. Şimdi 60 ım. Eskiye dönmem için Kaldı 4 kilo. Çoğunu ilk ay verdim. Bol su içip tatlıdan uzak durarak.

Bebegim iki yasina geldiginde ikinci bebegi dusunmuyorsak hala o zaman goguslerimi toplaticam ben. Zaten cok buyuklerdi bedenime gore simdi iyice buyuyup sarktilar. Evde sutyensiz dolastigimda afrikali kabile reisinin karisi gibisin diyor esim bana :) Bayramdan sonra ise baslicam, ustume basima ne giycem hic bi fikrim yok..
Koptum hu yorumuna yaa ;;))) sesli güldüm; ;))) kendimi gördüm beni tarif etmişsin; ) ₩)

seker000 seker000 canim cok merak ediyorum sen kac yasindasin bana 18 en fazla 20 gibisin geliyor acaba profil fotondan mi oyle dusunuyorum
24 yaşında 1.67 boyunda 60 kiloyum:) profil fotomdan olabilir canım sen de bana çıtı pıtı biri gibi geliyosun profil isminden dolayı..:))

R r0s3n m_rv_ m_rv_ Sunny-day Sunny-day M miumao
Kızlar memeler zamanla toparlanır acele etmeyin.
iyi bi sutyenle zamanla toplanıyor.
Bi de sutyeni takarken ucunu tutup yukarı da toplayarak takmak gerekiyor.

Her toparliyor diyen sütyen de toplamiyor.

Benim kızımı emzirirken 95bedendi. Bekarken bile 85bedendi.
65 kiloya düştüğümde Komdan ölçerek bi kaç sütyen aldım ve unsuz, toz şekersiz diyet de yaptım.
80 bedene düştü. Buruş burustu önce. Aylar sonra düzeldi.
Takarken uclari yere değil yüzünüze bakacak gibi kaldirmak gerekiyor

Benim arkadaşım kucultturmuştü cizgi halinde iz kalıyor geçmiyor. Yanında refakatçi olarak kalmıştım

Kızlar ya nasıl kilo veriyorsunuz? 76 ile doğurdu 70 ile hastaneden çıktım hala 70 kiloyum. R r0s3n göğüslerle ilgili yorumuna koptum :) benim de küçük ve şekli bozuldu maalesef
Ben de çok su içerek zayıfladım sanırım başlarda iştahım da kesilmişti zaten can sıkıntısından bişey yiyemiyodum doğumdan sonraki 10 gün.. hamile kaldığım kiloya düştüm ama pantolanlarım niye olmuyor anlamadım:(

Kızlar çatlaklarınız ne alemde ben karnım tek çatlar sanıp bebe yağı sürdüm bol bol çok şükür karnımda olmadı ama bacaklarımda oldu yaa:( sanırım ben en çok bacaklardan almışım..bilsem oraya da sürerdim

Ben de çok su içerek zayıfladım sanırım başlarda iştahım da kesilmişti zaten can sıkıntısından bişey yiyemiyodum doğumdan sonraki 10 gün.. hamile kaldığım kiloya düştüm ama pantolanlarım niye olmuyor anlamadım:KK43:

Kızlar çatlaklarınız ne alemde ben karnım tek çatlar sanıp bebe yağı sürdüm bol bol çok şükür karnımda olmadı ama bacaklarımda oldu yaa:KK43: sanırım ben en çok bacaklardan almışım..bilsem oraya da sürerdim

Shiseido marka krem var boynerde satılıyordu. Biberiye özü iceriyormus
Çok etkili ve iyi sonuç veriyormuş komsum kullandi. Benim bekarliktan beri var alıştım görmüyorum artık

Sağol canım ben de canbebe kullanıyorum.
zeyzey3428 zeyzey3428 demek istedin galiba
Genel olarak da yazdım cnm. Zeyzey in canbebe kullanıldığını bildiğim için özellikle etiketledim

180 li paketi 49.90
Geçen ay n11 den aynı fiyata almıştım
Ayrıca civilin kukuli ıslak mendilleri de gayet güzel fiyatı da iyi tavsiye ederim
Tsk ederim cnm.canbebenin beyaz paketlerinin içi aynı mı

Kızlar bebek kaç kilo 3 küçük geliyor? 9 kiloya kadar yazıyor üzerinde. 3.5 ve 4 bedenler kaç kilodan başlıyor?
Benmki 7 kilo suan canbebe 3+ guzel oluyo sikmiyo 10 liloya kdr kullabiliyo 3+ (5-10) kilo hepsiburadada var uygndu fiyati 5 paket aldim. 4 beden 7-11 galiba o cok buyuk geloyo bize

Kızlar sizlere msj geldi mi.bir de süt parası var onu ald

Ben henüz ilk paketi açtım 4 no.3 küçüktü,4 de büyük.marketlerde hiç görmedim 3+, bezin üzerinde gördüm.geçenlerde indirim vardı hepsi buradada 4 paket aldım.3+ ya da bakmadım, en kısa zamanda bakacağım ama
Sut parasi icin sgk ya basvuru yapman gerekiyo 122 tl ziraat bankasina yatiyor

Yok canım dün eşime dedim başvuralım diye o çoktan başvurmuş meğer :):) temmuzda yatar demişlermiş unutmuş almayı. Eşim benim kimlikle gidip alabilir mi acaba?
taze_anne
Sen calisiyosan esin hic bi parayi alamaz canim bide sut parasini ayin 8-14 arasi cekmedysen devlet geri aliyo parayi yeniden basvuru yapiyosn bnm oyke oldu

Back
X